ילדים מעצבנים!!

ילדים מעצבנים!!

נחמד לכם לשבת בטיילת בשישי-שבת, ולהשאיר אחריכם חורבן? מילא קליפות הגרעינים לכל עבר, אבל ראבאק - אספנו 23 פחיות מהשביל ומעבר הגדר לכיוון הוואדי. מה הקטע? שותים ומעיפים את הפחית לוואדי? זה כאילו גברי או משהו? מה יש לכם?

רצינית10

New member
לא רק בששי-שבת,כל יום

ילדינו החמודים והמעצבנים! יש לטפל בבעיה מן השורש. הכוונה מהבית ,מההורים.שמעתי ביטויים לא כל-כך "נחמדים" כאשר ניסיתי חהעיר למלכלכים. אז,הורים,מורים מדריכים וכל מי שיכול הגיע הזמן לחינוך -זה לא רק נקיון,גם כמה התנהגויות לא נעימות

תגובה לרכזי הנוער

כתבתם באופן כללי הודעה נפרדת, אבל אני מניחה שהתייחסתם להודעה הזאת - אז תגובתי כאן. כתבתם בעיקרון שהייתם רוצים לראות התבטאויות יותר חיוביות ומעצימות, ושלקחתם לתשומת ליבכם את הטענות ותטפלו בהם. אז: 1. יפה שאתם לוקחים את הנושא לתשומת ליבכם ורוצים לטפל, אבל שימו לב שמבחינתי לא באתי בטענות לרכזי הנוער על המוצר שלהם. אלא דיברתי ישירות לנוער. אני מחזיקה מהנוער חלק מהקהילה, ואנשים אינטיליגנטיים שמסוגלים לשמוע מה שיש לציבור המבוגרים להגיד להם. נראה לי שהם יכולים וצריכים לקחת אחריות על הפעולות והבחירות שלהם, וחלק מזה זה לשמוע מה יש לאנשים שחיים איתם להגיד על זה. אני בעד דיאלוג וכבר הזמנתי בעבר את הנוער לדבר על זה. אשמח מאוד אם מישהו ייענה. 2. אני לא רואה שום דרך מעצימה להגיד את הביקורת על ילדים שפשוט לא שמים על אף אחד וזורקים פחיות לוואדי. נתפס אצלי כזלזול מוחלט. הדבר היחד המעצים הוא שייראו איך שזה נראה מבחוץ, ואולי יחליטו החלטות אחרות.

ילדים נחמדים!

היום עשינו סיבוב בטיילת והפעם לא היה זכר לפוגרום (ואני יודעת שהיתה שם נוכחות בסופ"ש). אני לא יודעת למה זה קשור, אבל כך או אחרת - שמחנו. רעיון - אולי שתילות טו בשבט צריכות להיות באיזור הטיילת, כולל ניקיון והצבה של פחי זבל, ובהשתתפות של הנוער כחלק מהקהילה? ואם זו כבר פינה קבועה שיושבים בה - אולי אפשר לחשוב עם החבר'ה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שם יותר נעים (תאורה? ספסלים נוספים?) ולהוסיף את זה לפעילות טו בשבט?

למעלה