ילדים יפים

מ נ ו ר ה

New member
ילדים יפים

בפורום אחר נאמר על מטפלות שהן מעדיפות את הילדים היפים. מה אתן אומרות על זה? אני, נעלבתי. וגם, נדמה לי שזה קצת ההפך. ילד נעשה יפה בזכות המטפלת הטובה שלו...

קודם כל אני לא באמת חושבת שאמירה

כזו ראויה להתייחסות. אבל בוא נניח שכן-כולנו אוהבים יופי,אני מניחה שגם אמא מפנטזת על עוברה שיהיה הכי יפה בעולם ולא תמיד זה בדיוק ככה- אבל היא לא תאהב אותו פחות. מה זה קשור להעדפות? מטפלת לא תקח עבודה עם ילד מסוים כי הוא לא יפה?....איזה מין בן-אדם חושב שזו בכלל שיקול של מטפלת בהתאמת משפחה?... בקיצור, שטויות.... וכן, המציאות היא שיש אנשים יפים יותר ויש אנשים יפים פחות ויש תינוקות כאלו וכאלו אבל מה זה קשור לאהבה? לטיפול? לנתינה? אם כבר משהו בילד קשור להעדפות זה אופיו ולא יופיו...וגם בתחום הזה עושים פשרות...

נעמי6

New member
בעיני כל הילדים יפים...

כמובן שיש ילדים שהם יפים יותר, כמו שיש הורים שהם יפים יותר. אבל להיות מטפלת זו עבודה של אהבה, ואוהבים את הילד בלי קשר לאיך בדיוק הוא נראה, לא?

לא מאמינה בזה

אני לא מאמינה בדבר כזה ילד לא יפה אין דבר כזה זה רק החיבור שיש בין המטפלת לילד

תחשבו על זה ככה..

החבר שלכן- הוא תמיד הכי יפה שאתם ביחד אבל בשניה שאתם נפרדים אתן לפעמים לא מבינות מה עשיתן עם היצור הזה (ולא משנה שהיצור לפעמים נראה כמו מיני דודי בלסר) אותו דבר עם ילדים, כשאוהבים מישהו הוא תמיד הכי יפה, תפקידה של המטפלת הוא ללמוד לאהוב תילד שאיתה, גם אם הוא לא יפה, חמוד, רגיש , ספונטני ותלבש טוב...

למעלה