ילדים זה שמחה

ילדים זה שמחה../images/Emo79.gif

האם אתם אוהבים ילדים? האם אתם רוצים ילדים משלכם? אילו תכונות שלכם הייתם רוצים שהילדים ירשו מכם? מה מהמראה החיצוני הייתם רוצים שהילדים שלכם ירשו מכם? אילו שמות רצים לכם בראש שתרצו לילדים שלכם? ברור שהכי חשוב שיצא בריא. אבל!!! לכל אחד/ת יש העדפה מה יצא קודם, אז מה אתם מעדיפים קודם, בן או בת? עם כמה ילדים אתם רואים את עצמכם בסופו של דבר? האם יש לכם קרובי משפחה שאתם מקווים שירשו משהו מהם (פנימית / חיצונית)? מה הייתם רוצים שהבן/בת לא ירשו מכם?

c o h e n 8

New member
תשובות

יש לי 9 אחיינים ואחייניות ואני מת עליהם ברור....הייתי רוצה ילדים משלי ויהיו לי אני מקווה הייתי רוצה שהילדים שלי ירשו את הרצון שלי יש לכתיבה אבל רק הם יחליטו מה טוב להם. שירשו את העיניים הירוקות :) לבן-דקל ועוד שם שאני חושב עליו זה לנון (כן כן אני מעריץ של ג'ון) לבת-נעמה או שירה אני מעדיף בן ראשון בן בכור אבל מה שיבוא ברוך הבא 3 ילדים לא הייתי רוצה שהילדים שלי יהיו עצלנים כמוני ....

vanna

New member
../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים ילדים? איך לאא?! האם אתם רוצים ילדים משלכם? בטחחח אילו תכונות שלכם הייתם רוצים שהילדים ירשו מכם? חוכמה יופי אומץ מה מהמראה החיצוני הייתם רוצים שהילדים שלכם ירשו מכם? עיניים חומות אילו שמות רצים לכם בראש שתרצו לילדים שלכם? כרגע אין רעיונות.. ברור שהכי חשוב שיצא בריא. אבל!!! לכל אחד/ת יש העדפה מה יצא קודם, אז מה אתם מעדיפים קודם, בן או בת? בן עם כמה ילדים אתם רואים את עצמכם בסופו של דבר? 2 האם יש לכם קרובי משפחה שאתם מקווים שירשו משהו מהם (פנימית / חיצונית)? כן חוכמה מדוד שלי חריצות ונחישות כל התכונות הטובות איך לא.. מה הייתם רוצים שהבן/בת לא ירשו מכם? ביישנות

../images/Emo26.gif

עונה רק על חלק מהשאלות. האם אתם אוהבים ילדים?
האם אתם רוצים ילדים משלכם? מגיל צעיר החלטתי שיהיו לי רק ילדים מאומצים. אילו תכונות שלכם הייתם רוצים שהילדים ירשו מכם? מה מהמראה החיצוני הייתם רוצים שהילדים שלכם ירשו מכם? אילו שמות רצים לכם בראש שתרצו לילדים שלכם? מיקה, נוגה ותומר ברור שהכי חשוב שיצא בריא. אבל!!! לכל אחד/ת יש העדפה מה יצא קודם, אז מה אתם מעדיפים קודם, בן או בת? מה שבא ברוך הבא. עם כמה ילדים אתם רואים את עצמכם בסופו של דבר? שניים האם יש לכם קרובי משפחה שאתם מקווים שירשו משהו מהם (פנימית / חיצונית)? מה הייתם רוצים שהבן/בת לא ירשו מכם?

העכביש2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חזרת לעשות דיונים!!!!
(למרות שאני אוהב אותך בלי שום קשר לדיונים או לא
) לגבי הילדים - אני לא יכול לענות על השאלות מכיוון שאני לא רוצה ילדים.... לשאלה הראשונה- אני בהחלט אוהב ילדים, לשחק איתם, לבלות איתם, לריב איתם, להתעצבן איתם וכו'...הם לפעמים חמודים מאוד...

מותר לי

New member
האמת...

גם אני לא רציתי ילדים... הם חמודים, הם מתוקים, הם השלמות והטוהר... ובגלל זה לא רציתי... אני לא מוכנה להיות זאת שתהרוס את הטוהר המושלם הזה! כי כל טעות קטנה שלי זוהי טעות גדולה לילד! לפני כמה ימים קרה מה שקרה, הסתובבו לי כמה ברגים בראש, (ימים יגידו אם הם הסתובבו לכיוון הנכון או לא
) ואני רוצה ילדים... רוצה את התמימות הזאת... רוצה להעניק להם את כל מה שאני יכולה, את כל מה שיש בי... אני לא רוצה אותם כי "כיף לגדל ילדים", אני רוצה אותם כדי לתת להם, כדי לעזור להם להפוך לאנשים...

מותר לי

New member
../images/Emo95.gif

אני אוהבת ילדים
אני רוצה ילדים משלי
אני רוצה שהם יקחו ממני את התכונות הטובות שלי
אני רוצה שהם יקחו ממני את מה שטוב להם, את מה שהם יאהבו בעצמם בעתיד, שאם הם יענו על סקר כזה הם יגידו "אני אוהב בעצמי את X שירשתי מאמא שלי"
יש כמה שמות שאני אוהבת, אבל אולי עד שיגיעו אני יאהב שמות אחרים
לי זה באמת לא משנה מה ייצא קודם, אני רק רוצה שייצא, בריא ושלם
מספר הילדים יהיה תלוי בכוחות הפיזיים והנפשיים שיהיו לי ולבן הזוג. לא חוסמת את עצמי עם מספר מסויים.
הייתי רוצה שיקחו מקרובי המשפחה את מה שטוב להם, את מה שירגישו עם זה בנוח
לא הייתי רוצה שהילדים שלי יקבלו ממני תכונות או מראה (או כל דבר אחר) שיפריע להם בחיים

actress22

New member
שאלון נחמד....

האם אתם אוהבים ילדים? מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד האם אתם רוצים ילדים משלכם? כן, וכמה שיותר ברמת האפשר אילו תכונות שלכם הייתם רוצים שהילדים ירשו מכם? רגישות, עזרה לזולת, אהבה ללא גבולות מה מהמראה החיצוני הייתם רוצים שהילדים שלכם ירשו מכם? עיניים ואף אילו שמות רצים לכם בראש שתרצו לילדים שלכם? טל, מאיה ועידן ברור שהכי חשוב שיצא בריא. אבל!!! לכל אחד/ת יש העדפה מה יצא קודם, אז מה אתם מעדיפים קודם, בן או בת?בת, כי אני לא היה מסוגלת לעמוד בחיתוך של הברית על הילד הראשון..... עם כמה ילדים אתם רואים את עצמכם בסופו של דבר? נראה לי שנתחיל בשלושה....אחר כך נראה...למרות שאני נורא רוצה שישיה..... האם יש לכם קרובי משפחה שאתם מקווים שירשו משהו מהם (פנימית / חיצונית)? מאבא שלי את ההיגיון ומאמא שלי את החיוך..... מה הייתם רוצים שהבן/בת לא ירשו מכם? את הנטייה לעודף משקל...לא הייתי רוצה שיעברו מה שאני עברתי בתור ילדה....

למעלה