ילדים וקרירה

ילדים וקרירה

האם מישהו מכם מכיר זוג שמתחלק באופן שווה (יחסית) בגידול הילדים כאשר שני ההורים עובדים במשרה מלאה? כל חברי ומכרי בעלי הזעטוטים, לא משנה כמה קריריסטית היא היתה לפני, וזה שהיא אפילו מרויחה יותר ממנו, הן בוחרות לחזור כל יום בארבע הביתה או להוריד באחוזי המשרה או אפילו לקחת שנה שנתיים חופש, והם בשלהם! מתים על הצאצא אך רק אחרי העבודה ובשבתות! יש תקוה???????

מירי,

New member
אני! אני! אני!

הוא לוקח אותם בבוקר לגנים , הוא עכשיו כבר בבית (אני רק עוד שעה וחצי...) , הוא לוקח לחוגים - אני לומדת פעם בשבוע... לכמעט 4 שנים הורדתי מרצון את המינון , אבל ברגע שהחלטתי שאני רוצה לחזור ולהשקיע בעוד דברים - הוא היה שם והוא הוריד מינון בכמות העבודה... כשהם חולים מתחלקים בימי החופש , אספות הורים וועד זה רק אני , מסיבות תמיד שנינו , החלטות לגבי הדרך נעשות במשותף... שנינו מתים על הצאצאים , רק אחרי שעות העבודה בשבתות ובחגים... (אף אחד מאיתנו לא מוכן להיות עקר/ת בית , או לוותר על העבודה שלו)

אמיר.

New member
אנחנו...

שנינו הורדנו קצת באחוזי משרה... הבאה לגן בבוקר: חצי חצי. החזרה מהגן: 4 לי - 2 לה. חוגים: היא (ימים שאני עובד עד 2200). ואני פוגש הרבה אבות ליד הגן... (אבל יותר אמהות).

למעלה