ילדים ופרידות...

ילדים ופרידות...

שלום..אז כפי שכתבתי כבר בעבר אני נפרדת מנזוגי..ולהזכירכם שנינו גרושים וגרנו ביחד כשנה.אז זהו מחר הוא הולך.. איך אני מתמודדת עם הבן שלי.הוא בן 12 עם בעיות רגשיות.חווה גרושים לא נעימים של ההורים שלו..מאוד אהב ואוהב את בנזוגי..הוא לא מדבר על זה הרבה.הוא אומר שהוא לא רוצה שיעזוב[הלוואי וזה היה תלוי בו]..מה עושים? החלטנו שבזמן ההעברה הוא לא יהיה בבית..אך מה הלאה..למה הילדים שלנו צריכים לחוות פרידות..אגב.גם הפרידה שלי מהבן שלו היתה קשה...אשמח לעצות.

my sunshine

New member
סיטואציה לא קלה,

אך חוץ מלהיות שם בשבילו , כי זה עצוב אין הרבה... להסביר, לחבק ולחזק. פרידות הן לא קלות.

באמת עצוב

וכמו שסאנשיין כתבה להיות איתו להכיל אותו לחבק אותו ולנסות להסביר בלי להכנס לפרטים למה נפרדים ושפרידה היא התחלה של משהו חדש ותביאי לו מקרים מחייו שבהם היה צריך להפרד כמו מהגננת שאהב כדי לעלות לכיתה א' אך עם כל הכאב לא היה רוצה להשאר בגן תמיד כי אנחנו מתקדמים בחיים ומחפשים את הכי טוב בשבילנו, תני לו כמה דוגמאות מחייו ואם הוא ממש סגור תציאי לו לכתוב את כל מה שהוא מרגיש. בהצלחה.

my sunshine

New member
הגבת

אולי בפורום אחר

ערסlight

New member
זה כמו...

פעם שאלו איזה זקן אם הוא עוד רודף אחרי בחורות. אז הוא ענה שכן... רק לא זוכר למה.

Lonely In Blue

New member
למה לרדוף...

אין לי מושג. אבל זקנתי וראיתי... לנרדפים, יש נטייה לפתח פרנויה. כך, שגם אם אדם הופך לפרנואיד, אין זה עדיין אומר, שלא רודפים אותו.

מדהים עד כמה אנו אווילים

אנחנו בשנות האלפיים. אונס ילדים בפרט ואונס בכלל הוא חמור מאוד ``ובצדק`` ,ניצול כזה או אחר של אדם שתחת מרותך הוא חמור ``ובצדק`` ,אז למה אין מי שיאכוף הגינות בפרידה או בגרושין שתצמצם את הנזק הנפשי שנעשה לילדים ,תדעו ``זה לא פחות מאונס``. הלב נקרע

aviavram

New member
איך הגענו לאונס ואי הגינות -

הפרידה היא קשה ככל שתקופת השותפות היתה ארוכה יותר זה לא חדש את זה בטוח ידעת והבנת מראש אז מלכתחילה אם רצית היית צריכה לנסות שם אבל - וכן זה תלוי היה גם בך דרושים 2 לטנגו- זו לא הטפת מוסר היום- לטעמי כמה שתתחילי מערכת חדשה , בריאה , יציבה , זה יצמצם הנזקים ויאפשר לכולם להתיצב על הרגליים נכון לא הכל ימחק אבל אולי הנזק יקטן ולמיטב זכרוני לילד יש גם אבא את והוא העוגנים בחייו כל זמן שאין לך עוגן נוסף דאגי לחזק את הקשר הזה וליצב אותו זה רק יוסיף לבריאותו של בנך איך הגענו לאונס והגינות- את זה אני ממש לא מבין , שני אנשים החליטו להפרד מאיפה זה הגיע מותר לא מסתדרים למיטב הבנתי אפילו לא היו נשואים מכאן לאונס .....

למעלה