ילדים וחסימות

ילדים וחסימות

ילדים טבעם שיעצבנו לא אחת את ההורים. כהורים הנטיה היא לקבל את הדברים בהבנה, לתת את הקטע החינוכי או לעשות הצגה של כועס כדי לתת לילד להבין. דען לכם, כל כעס שכזה שלא יצא מתוך הכעס האמיתי, מתוך האמת שלנו יוסיף לתוכנו עוד משקע ועוד משקע שכל כזה הוא חסימה אנרגטית באנרגיות המשותפות לנו ולילדים. "הילד במרכז" זה יופי של דבר אבל כל ילד גם הצעיר ביותר חייב לדעת שגם להורה יש מרכז (גם מרכז עצבים
)

orli997

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו../images/Emo24.gif

orli997

New member
אל תבין לא נכון מסכימה עם כל מילה

מרכז העצבים הצחיק אותי, כפל לשון, יום קסום איתן באהבה אור-לי

../images/Emo24.gifכל רגש שנעצר ולא מקבל ביטוי

החוצה יוצר חסימה אנרגטית..... ובהחלט מרכז העצבים אצלי בימים האחרונים היה |בזוקה|
הקטנה שלי חלתה ושעות השינה שלי היו מועטות כל כך שכל דבר גרם לי להיות
תודה על התזכורת... לא לשכוח גם אותנו...

רותי 11

New member
נכון איתן - לפעמים אנשים עושים את זה

לדעתי (את הקטע של הילד במרכז) בשביל שיאמרו עליהם שהם הורים נפלאים, אבל איך הם יכולים להיות הורים נפלאים אם הם מלמדים את הילד שלהם שהם(ההורים) לא מספיק חשובים והאחר יותר חשוב מהם. לכן אנחנו מגדלים בלי לשים לב ילדים חסרי חוליה, שהם יהיו הורים שהרצון שלהם לא בא לידי ביטוי ואפילו בא לידי ביטול

פנינה101

New member
ירח בן יומו ../images/Emo24.gif

הבת שלי בת 18. לא יודעת מה לומר..בזמן האחרון יש כל כך הרבה אקשן כעסים מצידה עלי לא תמיד הם מוצדקים אבל הכעס שלה, גורם לי להרגיש אולי היא צודקת ובתוכי אני יודעת שלא ואני יודעת שצריך לתת לזמן לעשות את שלו אבל כואב לי בשבילה, וכואב לי בשבילי ואחר כך היא מתגעגעת אלי ואז שוב חוזר חלילה...כעס..כי יש אי הבנה בזמן האחרון זה קורה הרבה. מקווה שיעבור כבר.

למעלה