ילדים והשפעות

לורה..

New member
ילדים והשפעות

ילד בן 9,הוריו התגרשו לפני שנה,אבא ירד מהארץ ואמא שעובדת מהבוקר עד הערב.ילד עם מפתח על הצוואר ופלאפון תלוי על המכנסיים.ילד שנמצא בחוץ,עם אופניו,מהרגע שהוא חוזר הביתה מביה``ס ועד החשיכה. אני רואה אותו כל יום,הוא גר ברחוב שלי,לא ידעתי מה הרקע המשפחתי שלו,ידעתי שהוא מבלה הרבה בחוץ ועסוק בלהקניט ילדים אחרים,בלהעליב,בלהרביץ,מאיים ועוד...הילד הזה גם התבריין (היה בריון) כלפי הבן שלי,בן ה-8,הרביץ לו מכות-רצח ואיים עליו,אחרי המקרה הזה,הרהרתי רבות באותו ילד,שאלתי אודותיו,וכשנודע לי על מצבו המשפחתי,הכעס שהיה לי כלפיו,והיה לי כעס רב על מה שהוא עולל לבני,שהיום בכל פעם שהוא רואה את אותו בריון הוא חושב פעמיים לאן ללכת,הכעס הזה שהיה בי הפך לרחמים...ריחמתי עליו,הוא מסכן,הוא מתוסכל,ואת התיסכול שבו הוא מוציא בדרך השלילית הזו. חשבתי על ילדיי,על מה שהם מקבלים,על איך שהם מושפעים ממה שהם מקבלים בבית. חשבתי לעצמי:``הילד הזה,לא בחר במצב הזיפת`י הזה,הרי אם היו שואלים אותו הוא היה מבקש שהכל יהיה שונה`` מחר...אני אלך לילד הזה,ואזמין אותו לביתי,אם ירצה כמובן,ליבי על הילד הזה. כמה השפעה יש לילדים שלנו מכל מה שקורה בבית,החיובי והשלילי. התיסכול יוצא ככה ותחושת-האושר יוצאת ככה... שלכם לורה (בצ`ט לורה30)

צף^

New member
דמעות

דמעות זולגות מעניי ממש ברגע זה אין מילים יכולות לתאר את אשר ליבי מרגיש כעת כמה טוב שייש עוד אנשים כמוך כמה רגוע אנוכי כעת לאחר מה שקראתי אני פשוט מחזיק ממך וכל מילה מיותרת

לי28

New member
לורה... רגשת אותי

לורה את מדהימה, בטוחה אני כאם תזמיני את הילד לביתך, תרויחי עוד נפש טהורה, תגלי את התום שבילד ותעזרי לו לצאת מכל תסכוליו. בניך ירויח אח גדול.. אח שכן, שיהיה לו למשמרת בשכונה. לעיתים אין לנו ברירה וגם מהרע עלינו לנצל את הטוב.. ובטוחה אני שתגלי אצל אותו ילד את הטוב ביותר. תנסי להזמין אותו לשחק עם בנך בבית, במשחקים שלו, שיתחברו להם. שלך לי28

lmerav

New member
מרגישה כמוך תמיד לורה שלי

סיפרתי הבוקר על הרצון שלי לאמץ ילד בשל תוכנית הטלויזיה ``עובדה`` ועכשיו את רוצה ל``אמץ`` את הילד לארוחה צהריים זה יפה ומרגש את יודעת כמה ילדים כאלה יש ??????? המון!!!!!! הלוואי יכולנו לעזור לכולם הלוואי.... הרגשות שלנו דומים עקב המתנה הנפלאה שקיבלנו מאלוקים: הילדים הם פשוט אוצר נפלא שכנראה גם גורם לנו לרגשות סוערים יותר...????!!!!! מירב לוי

DAN DAN 32

New member
חזקי ואמצי

טוב לדעת שיש אנשים עם לב כל כך רחב יישר - כוח דן דן 32

למעלה