ילדים גיקים

eszter987

New member
ילדים גיקים

אני אמא לשני ילדים בני 15 ו12 שחולם על משחקי לוח. אצלנו דווקא הולכים המשחקים שלא מיועדים בכלל לילדים כמו Antike, Puerto Rico, El Grande, Power grid
הבנים שלי מרגישים ממש לבד עם התחביב
כלומר אין להם חברים בגיל שלהם שהיו רוצים לשחק איתם (הם נאלצים לשחק עם אמא)
רציתי לדעת האם יש פה בפורום עוד הורים לילדים או ילדים בגילאים האלה? האם יש מצב לארגן מפגש? ערב משחקים?

yakobi17

New member
הם כבר לא כ"כ ילדים

למה שהם ירצו לשחק מונופול וריסק אם יש להם את כל המשחקים האלה?
קשה למצוא עוד ילדים גיקים, אבל גם קשה למצוא מבוגרים גיקים. אנחנו די נדירים.

eyalgrossman

New member
משחקים לילדים

אני משחק עם הבן שלי (6 1/2) SEASONS, dominion, Zombiecide וכו'.
אני עורך חוג בית לילדי כיתה א', והבעיה שלי היא יותר מדי ילדים.......
אני לא חושב שיש בעיה למצוא פרטנרים.

juggernaut1

New member
אנשים לא נולדים גיקים

הם נחשפים לדברים האלו תוך כדי החיים שלהם

בכל מקרה, תנסי לבדוק מקומות שבהם יש חנות שאנשים באים ומשחקים שם. אני יודע שבפריק יש ערבי משחקי לוח, וגם ברומח בצומת רעננה יש ערבים של משחקי לוח.
אבל האמת היא, שאין כמו לשחק עם הילדים משחקי לוח, זמן איכות טהור. תנצלי את זה עכשיו, כי כנראה תתגעגעי לזה כשהם יגדלו.

eszter987

New member
לפי תיאור הקבוצה

הם משחקים רק משחקי פנטזיה ומג'יק. האם זה נכון? או יש עוד משחקים שהם משחקים?

SongOfHope

New member
אני חושב

שיש שם עוד משחקים. יש גם ספריית משחקים, לפי מה שהבנתי. לא הייתי שם, אבל שווה לבדוק

y י ר י ת

New member
שתי אפשרויות

האחת - לחשוף חברים ובני משפחה לתחביב
אחוז גבוה מהנחשפים נתפס וגם אם אינו מתמכר נהנה לשחק.

אפשרות שניה - לקיים ערבי משחק משותפים למבוגרים ובני נוער
או להכיר בני נוער חובבים דרך הפורום.

בקיץ נשוב לארץ ובתי [13.5] תשמח למצוא שותפים למשחקים
נהיה בקשר

ycyclop

New member
בעיה מוכרת

גם לילדים שלי אין ממש שותפים למשחקים חוץ ממני. אנחנו בד״כ משחקים כל שבוע אבל הייתי מאוד שמח אם הם היו מוצאים חברים למשחקים.
מפגש יכול להיות נחמד, אבל הוא לא פותר את הבעיה האמיתית של איך גורמים לעוד ילדים לשחק, והאמת אני לא חושב שיש לזה פתרון אמיתי חוץ מלהמשיך להגדיל את החשיפה ועוד כמה שנים קצת יהיה יותר קל למצוא שותפים למשחקים.
אני שוקל פשוט לעודד אותם למצוא שותף או שניים שהתחום יכול למצוא חן בעיניהם ואני אלמד אותם משחקים עד שימצאו משחק או שנים שיתפוס אותם.

eyalgrossman

New member
משחקים עם ילדים

אני לא ניתקלתי בבעיה הזו.
כאשר אני מגיע לכיתה של הבן שלי, כל הילדים באים אלי, וזורקים שמות של משחקים שהם רוצים לשחק - Zombiecide כרגע מככב.
בשישי שיחקנו descent, ואי אפשר היה להוציא אותם מהשולחן.
הבעיה שלי שאני אחד, ואני יכול להפעיל שולחן משחקים אחד, ויש יותר מדי ילדים שרוצים להצטרף.

הילדים גם מזמינים ממני משחקים שהם אהבו, ואני מזמין כמויות גדולות של King Of Tokyo.....

eszter987

New member
החברים של הילדים שלי

מוכנים לפעמים משחקים "קלילים" אין להם פרטנרים בגיל שלהם בעיקר למשחקים האמיתיים. הם מדי פעם מצטרפים למבוגרים (בהצלחה רבה) אבל אין חברים בגיל שלהם שחולקים איתם את החוויה וההתלהבות.
אני ממש אוהבת לשחק איתם ושמחה לעובדה שאנחנו (שלושתנו) מהווים קבוצת משחקים משפחתית, אבל הייתי רוצה שיכירו ילדים שיכולים להיות שותפים לחוויה.

BALEDIN

New member
ניסית ללמד את החברים של הילדים את המשחקים?

אני בטוחה שהם יתלהבו

אולי לרשום אותם לחוג DND או משהו דומה, ככה האחיין שלי הכיר את החברים הכי טובים שלו (גם גיקים כמובן
)

BALEDIN

New member
מצאתי שקטאן בגרסה הבסיסית קל לילדים יחסית

ללמוד וזה משחק טוב לצאת ממנו לשאר המשחקים.
בהתחלה כדי שהדברים יזוזו מהר והיה להם מעניין אני מתחילה אם בית ועיר (בית בסיבוב הראשון) חוץ מזה כדי לפטור את עניין האנגלית טכנית אפשר להסיג את הגרסה בעיברית, אני פטרתי את העניין בזה שאני נותנת בדבלמנט קארד רק חיילים ונקודות ניצחון (זה גם מפשט את המשחק).
כדי שלי לא היה משעמם והם ירגישו שאני לא "מותרת להם" אני צרכה להגיעה ל12-15 נקודות ניצחון (תלוי בילד) ויש לי שתי ערכות של כבישים ובתים.

tamlav1

New member
גם אצלי יש בעיה דומה.

קשה להושיב ילדים למשחק "כבד". החברים של הילדים שלי מוכנים לשחק את המשחקים הקלילים אבל הארוכים והשווים משוחקים רק בתוך המשפחה, וחבל.
הבן הגדול שלי (14) נוסע לכנסים ופוגש קצת חברים לשחק איתם.

מאיפה אתם בארץ?
גם אני אשמח להפגיש אותם עם פריקים נוספים.
הבנים שלי בני 14 ו 8 ואנחנו גרים ליד כרמיאל.

למעלה