ילדים ברעננה.

lulyK

New member
ילדים ברעננה.

אנחנו חדשים בעיר (מרכז העיר), עם בני 4 ושנה וחצי. אשמח לקבל כל מידע - אפילו הכי בסיסי כמו איפה הגינות הכי שוות - על מנת לעזור לנו לעבור את הקיץ בשלום..... תודה!

ברוכים הבאים לעיר...

המקום הכי מומלץ אם יש לך רכב זה הפארק. אם אין לך רכב, יש הרבה גינות חמודות ברעננה שאפשר להגיע אליהן ברגל. אני די אוהבת את הגינה בבורכוב לכיוון התיכון. תעשי סיבוב יום אחד ותראי מה יש באיזור שלך. אם יש לך רכב אז הג'ימבורי בקניון נחמד (גם יש מקום נפרד לפעוטות) אם כי עולה 30 ש"ח לילד לעומת הג'ימבורי בשבעת הכוכבים שם הוא חינם אבל עדיין לא הייתי שם. לאיזה גן ילך הגדול?

lulyK

New member
תודה!

כן, יש לי רכב. איה בדיוק חונים כדי להגיע לפארק? הגדול יילך למרחבון (הטרום חובה של הדמוקרטי).

ברוכה הבאה לעירנו

באיזה איזור בעיר אתם/ן מתגוררים/ות? גם בגינת קלאוזנר (מול הרבנות) יש אחלה משחקיה לילדים ומרחב דשא עצום. וגן גולומב - בגולומב פינת אליעזר יפה (ליד קופ"ח שועלי). לגיל שנה וחצי יהיה נחמד גם במשחקיה החדשה בחלק המשופץ של אחוזה. ויש את גן דוד בבורוכוב פינת ההגנה. ויש גם כל מיני גינות קטנות חבויות בכל רחבי העיר. שפע, לא חסר

lulyK

New member
תודה!

אנחנו גרים בבר אילן, מאד קרוב לגינה שמול שועלי
. הספקנו גם לגלות את הגינה המרופדת בחשמונאים פינת בר אילן. איפה בדיוק המשחקייה החדשה?

למעלה