ילדים אתם חזקים? כנסו לטורנייר...

sweeetom

New member
ילדים אתם חזקים? כנסו לטורנייר...

בצ´אט של ערוץ הילדים יש טורנייר אני במקום ה4 בשם מקיטה~וכדורי~הדרגון~בול וחבר מאוד טוב שלי זה guko~וכדורי~הדרגון~בול שנתן לי שם אחר במקום מקיטה במצב סופר סיין ועזר לי להגיעה למקום הרביעי עם 4 כדורי דרגון בול הוא נמצא במקום השלישי והוא חזק מאוד ואתם וחדשים ושואלים איך לשחק? אז ככה..... אתם צריכים לעיות מאוד מהירים ולתקוף במיוחד במתקפות הבאות: אגרוף,בעיטה,כדור,סופר הגנה וסופר מתקפה שאתם לומדים מילדים ברמות ממש טובות אני יודע רק מתקפת קאיו ואני עדיין לא יודע לעשות מתקפת קאיו כפולה זה ממש קשה אבל זה עדיין שומר אותי במקום הרביעי. בקיצור כנסו לטורנייר ונצחו לפחות שחושה ילדים כדי לעלות את העוצמה

king kazabubu

New member
סלח לי אם אני לא רץ לשם...

מה זה השטויות האלו? זה כמו המשחקים שהיה עם פוקימון! דבילי... תשאר מקום רביעי. ואם אתה קורא לעצמך מקיטה זה מסביר למה אתה הולך להלחם בילדים קטנים.

sweeetom

New member
נו....באמת

זה ארבה יותר כייף רק שאני מנצח אמיתי עם מישהו חושב שהוא חזק יותר ממני הוא יכול להלחם נגתי בשעה 5 בדיוק אני נכנס לעשות קרב נגד גואן ג´אן ונגד VEGITA

king kazabubu

New member
.... כמו שהמורה שלי לפיזיקה אומר...

איך אתה רוצה שאני אגיב לזה?!?!

sweeetom

New member
תגיד לי דבר אחד....

עם אתם לא רוצים להלחם איך אני אמור להגיע למקום ראשון אני צריך קרבות וכמה שיותר כדורי דרגון בול אז בבקשה כנסו כדי שאני הנצח אותכם ואני יעלה בטורנייר

king kazabubu

New member
אוף אני לא מסוגל להתאפק...

כותבים ככה... אם אתם לא רוצים להלחם איך אני אמור להגיע למקום ראשון? אני צריך קרבות וכמה שיותר דרגון בולז. אז בבקשה תכנסו כדי שאני אנצח אתכם ואני אעלה לטורניר. כמה שגיאות כתיב... אני משתגע... דבר שני... הבנו.. יש טורניר בערוץ שש. מי שרוצה יכנס. אני לא רוצה לראות עוד הודעות כאלו בשרשור הזה... די... מי שרוצה להלחם בצ´אט הלך לעשות את זה כבר...

אין לי כוח לקרוא את השרשור הזה

עד הסוף..... אני רק רוצה להגיד לך שאתה ממש דביל!!!

G0nz0

New member
FOR THE LOVE OF KAMI!!!

אתה בן 13 ואתה בצ´אט המסריח הזה נלחם דגש ילדים בקרבות שתוקפים עם מילים.... זה כמו לרוץ ברחוב ולצעוק על מישהו פיו פיו יריתי בך אתה מת, ואז הוא בטח יגיד: לא מה פתאם יש לי אפוד מגן דרגה ד. ואז אתה תגיד : יש לי כדורים חודרי שריון. לך תמצוץ אננס טוב? אם כבר אז תשחקו עם בוט שמחשב נזק ושטויות לא סתם להגיד בופר יריה ושטויות כאלה

Son Gohan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כבר כמעט מת כבר מקודם מצחוק מהאתרים האלה ועכשיו זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה