ילדות

LEAF

New member
ילדות

כשהייתי ילדה רציתי להיות גברת. אישה כזו אלגנטית, מסודרת, עם ציפורניים ארוכות ולק מהמם, מבט מתנשא בעניים וחצי חיוך על השפתים. הייתי בת 12 ומדדתי את העקבים של אמא שלי. השמלה של דודה שלי. שרשרת הפנינים של סבתא שלי. הלק שנצבע על כל היד... כי מי ידע אז למרוח לק (לא שעכשיו אני יודעת למען האמת..). וכמובן האיפור. בחיי שניראתי כמו ליצן בפורים. אבל הייתי בת 12 - אז לא היה איכפת לי. אמא שלי לעומת זאת התחרפנה. היא מגיעה הביתה כל הארון בחוץ, האיפור מפוזר וכמובן שגם גזרתי לעצמי קצת שיער בפוני כדי להתאים את התסרוקת לכובע שלקחתי ממנה. אתם בטח מתארים לעצמכם את התגובה... למחרת אבא שלי קנה לי את ערכת האיפור הראשונה שלי. וכובע. הייתי בת 12 והאמת - כל היום איפרתי את כולם. הבובות, הדובים, אחים שלי הקטנים (אני חושבת שעד היום יש להם טראומה ממני..). ואת עצמי כמובן. היום בגילי המופלג אני לא נוגעת באיפור. בחיי שהספיק לי. גם אין לי ציפורניים ארוכות ולק אני עד היום לא יודעת לשים. אז לא כל כך הצלחתי להגיע למה שרציתי... אני לא ממש אישה אלגנטית עם המבט המתנשא והחצי חיוך.. אבל.. גם עכשיו אני קצת אוהבת את עצמי. עם חיוך שבא מהעניים ומבט מתעניין, בלי איפור על הפנים, אבל עם לבוש שלא מבייש לא אותי ולא את משפחתי. וכל זה למה אני מספרת לכם? מלבד כמובן ההשפתכות הכללית של כולם על ילדותם.. :)))... היום עשיתי בדיקת דם.. עוד לא התחילה הבדיקה ותפסתי מה זה בכי. האחות רק הוציאה את המחט מהארון.. ואני עם הדמעות בעניים ועם הרגליים בהיכון לברוח... ומה היא אמרה? גברת כמוך... שניראת כל כך מכובדת ורצינית מתחילה לבכות בגלל מחט? אני הסתכלתי עלייה ואמרתי - אני? אני גברת? כן חומד .. היא אמרה.. את בהחלט גברת. אז אולי בכל זאת הצלחתי.... שלכם - LEAF

אנטוני

New member
מקסים מקסים מקסים....

ואאאאו זה היה נחמד ומקסים וכמובן קסום,כנראה שגברת לא בהכרח צריכה הרבה בכדי להיות ``גברת`` במלוא הדרה. חושבני שחיוך מבט מחייך ואשה נעימת הליכות זה מה שצריך בכדי להיות לפני הכל אדם,וכמובן גברת במלוא הדרה. נו חייב להוסיף שאני מאילו שחושב שכמה שפחות איפור,ואם כבר אז עדין שמלטף את הפנים,פשוט מרהיב כי סוף סוף רואים אשה ולא מה שמסביב. אז גברת נכבדה הרשי לי לציין שוב שאיפור ומה שמסביב לא בהכרח עושה אשה .אלא האישה היא הגורם העיקרי וכל מה שמסביב הוא התפאורה. :)))))

קרני

New member
מסכימה עם הקסם, עם אנטוני ועם...

האישיות האנושית שנמצאת שם עמוק בפנים ולמעשה היא הקובעת... ו... תודה על שהזכרת לי שאני צריכה להסיר את הלאק... ;-))

אנטוני

New member
חה חה חה הצחקת אותי נורא

רגע רגע!!! איזה צבע ``הלאק`` חה חה חה אומנם איפור לא תמיד קובע ,והכל עניין של טעם וריח ,אך תסכימי איתי כמה שפחות איפור רואים את הבחורה ...ולאק זה דיי עדין תלוי בצבע כמובן :))))) נו מה לעשות אוהב להביט לבקר ולו לעצמי תמיד יש מקום לשיפור אפילו בשבילי ...(היי היי אני בלי לאק ):))) ושבת שלום ומבורך

קרני

New member
צחוקיה בפורום ;-)

לפחות מישהו צוחק מההודעות שלי... ;-))))))) ונכון, שאנחנו אף פעם לא מרוצים מאיך שאנחנו נראים ותמיד רוצים להוסיף כאן, להסתיר שם... חלק מחברה או לא?!?! אבל מה לעשות, והדבר הבאמת חשוב, היא האישיות ואיך שאנחנו מקרינים אותה החוצה... ובנוגע ללאק... אל תספר לאף אחד... צהוב עם פסים סגולים... כדאי לך לנסות... :)) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... (צחוקיה או לא?!?!?????) דרך אגב, שמחה שמצאת זמן, למרות הלחץ המסעיר בחייך, לכתוב לנו מהגיגייך... שתהיה לך שבת שלום איש חיוכים יקר :))) @ @ J U קרני.

למעלה