ילדות רעות

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אוקיי אז כולנו [או רובנו] צפינו בכל הפרקים שהיו עד היום של ילדות רעות.. עכשיו, קצת אחרי שהספקנו להכיר ת'עלילה ות'דמויות,אני רוצה שתגיבו להודעה הזאת לדברים הבאים: מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם? חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי:
מצחיקה, שובבה, ססגונית, מכניסה צבע קצת לסדרה. חלי: חמודה בטי: פוני מחריד להפליא
(
) הילה: מתוקה! סער:
בשתי מילים?! גועל נפש! גם בסדרה וגם במציאות. מאיה: מעצבנת
צוף: מוכשר אריק: שווה שוש: צרודה... (
) סתם. לא יודעת אפרת: מעצבנת מיכלי: חמודה... סוזי: חמודה! שימי: הבעל הקשוח
(אני חייבת להודות... אני מתה על הדמות!
באמת) הרוסי: עשיר? אלכס: מה איתו?
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]: נועה... "עקום"
לאייזהה דמות הכי התחברתם איזה דמות הכי אהובה עליכם? הילה. קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]? אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]? אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]? חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]? בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי? אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם עם סער [או סהר] ואלינור? כלום. אלינור תתפרסם- מסער ישכחו כבר... ואז אלינור תשים קצוץ על סער
*מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי? יתגרשו כמובן *מה לדעתכם יקרה עם בטי? לסבית *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"? ילדות רעות יצילו אותם... *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות? בהתחלה לא ממש יאהבו ואחרי זמן קצר, יתחילו לאהוב אותן... מאד *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף? יפיצו אותה באינטרנט. *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם? אצל סער, לא? *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד? כלום

ady18

Well-known member
תשובות

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכםאלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי:מקסימה מצחיקה נועזת חלי:בסדר בטי:מאוד מיוחדת ומאוד כשרונית הילה:מסכנה רחמנות עליה:( סער:מעצבן וחוצפן מאיה:קצת מעל האגו שלו צוף:מקסים אריק:בסדר שוש:ככה ככה אפרת:לא רעה מיכלי:מתוקנת סוזי:בסדר מנסה לעזור לבת שלה שימי:בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הרוסי:מפחיד אלכס:רגיל המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]::אהבלה מעצבנת לאייזהה דמות הכי התחברתם? לילדות הרעות קצת פחות לחלי איזה דמות הכי אהובה עליכם?הילה אלינור ובטי קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]הילה מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי האבא של אלי *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור אממ לא יודעת נראה *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי יתגרשו *מה לדעתכם יקרה עם בטי?אממ אולי תפתח *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול" לא יקרוס *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות טוב *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף תתגלה *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם אצל סער *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד לא יצליח *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו..

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם
אלינור
מי הילדה הכי טובה לדעתכם
חלי
מה אתם חושבים על הדמויות הבאות:
אלי:ביצ'ית
חלי:מלאכית
בטי:היא לסבית,אבל היא לא מודה
הילה:עקרת בית בינתיים
סער:מעצבן
מאיה:מושלמת
וכל מילה נוספת=מיותרת
צוף:הוא די בסדר
אריק:מושלם
שוש:כל מה שמעניין אותה זה-
כסף
אפרת:מעצבנת
מיכלי:גורמת להילה ליסורי נפש
סוזי:היא אחלה
שימי:מעצבן
מעצבן
ו...מעצבן
אבל בתוכו איש טוב
הרוסי:לא יזיק למי שהוא אוהב
אלכס:בנאדם טוב
המזכירה של שוש נועה:קרציה האמתי...
לאיזה דמות הכי התחברתם
להילה
[אני לא בטוחה]
איזה דמות הכי אהובה עליכם
חלי ומאיה
קצת שאלות על הדמויות:
מי הכי סקסית
מאיה
מי יותר מתאים להילה
אלכס
מי יותר ילדה "טובה"
חלי
מי יותר מיוסרת ומופנמת
בטי
פינת ה
:
מי זה לדעתכם הרוסי
אבא של אלינור [כאילו שזה לא ברור]
מה כנראה יקרה עם סער ואלינור
לא יגידו אפילו "שלום" "שלום"
מי יקרה בין הילה ושימי
הם יתגרשו והילה תהיה עם אלכס
מה לדעתכם יקרה עם בטי
תצא מהארון ותהיה לסבית
מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"
בסדר
איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות
אחלה
מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף
תשמד
איפה הקלטת נמצאת לדעתכם
אצל סער [כאילו שזה לא ברור]
ומה לדעתכם יקרה עם בייבי גולד
תהיה הברבי החדשה עוד דברים שאני חושבת שיקרה
חלי ואריק יהיו ביחד. ומאיה וצוף יתחתנו באושר ועושר עד עצם היום הזה... הסוף

ילד רע 15

New member
עונה

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם-אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם-חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: רעה, חצופה, סקסית חלי: הילדה הטובה בטי: מעצבנת הילה: ממש חמודה, עומדת על שלה סער: מוגבל מרגיז מאיה: צפונבונית חשה (גם אם זה לא ככה בסדרה..) - או שזה כן
צוף: רע אבל אני אוהב את הדמות שלו אריק: דיי מעצבן - כל הסיפור של אפרת-אריק שוש: אני כ"כ אוהב אותה
!! אפרת: בהתחלה חשבתי שהיא סתומה מרגיזה, עכשיו היא דווקא פסדר מיכלי: חמודה סוזי: מדהימה, דוגמא טובה למופת שימי: מי הוא שיכתיב להילה ת'חיים? הרוסי: נחמד אלכס: חביב++ המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]:: נועה-אחלה לאייזהה דמות הכי התחברתם-אלינור איזה דמות הכי אהובה עליכם?אלינור קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]חחח שימי מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי-אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור - זה לא ייגמר באהבה *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי-הוא ייקבל אותה בסוף *מה לדעתכם יקרה עם בטי-היא תתוודה שהיא לסבית, החבורה וכולן יקבלו אותה כמו שהיא *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"-תינצל, תפיק רווחים והרוסי יחזיק אותה,שוש תשתקם ותתעשת *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות-הן יצליחו ובגדול *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף-איזו קלטת??
*איפה הקלטת נמצאת לדעתכם-מה??
*ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד???????????
*יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו.. גאדדדדד פספסתי פרקים

FrutillitA

New member
חח עונה../images/Emo9.gif

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם
אלינורררר
מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם
חליייי
מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי:ביצ'ית מידי אבל מושלמת
חלי:השלמות בהתגלמותה
בטי:-עוד שניה את מקבלת גיטרה בראש-
הילה:מותקקק
סער:כלב בן כלב
מאיה:מתוקונת
צוף:מיסטר ראסטות
אריק:חמוווד
שוש:אמממ קרציה
אפרת:פוצה קטנה ומעצבנת
מיכלי:מתווווקהההה רצחח
סוזי:חחח מוזרה
שימי:דפוק על כל השכל
הרוסי:חסר חיים?!+אבא של אלינור
אלכס:חחח חולה עליו
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]::*נועה*ו...אמממ חמודה..
לאייזהה דמות הכי התחברתם?חלי
איזה דמות הכי אהובה עליכם?חלי
קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור] אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס] אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה] חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי] בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי
אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור
תהפוכות ותעמולות
*מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי
לא יהיו ביחד
*מה לדעתכם יקרה עם בטי
תמצא לה חברה
*מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"
הרוסי ישקיע בהם... *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות
אממ בצורה מדהימה
(טוב אני לא מאשימה אותו) *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף
אבל סער או ישי...ותתגלה *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם
אצל סער או ישי *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד
הצלחה..חח *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו..אמממ אלינור ובטי יהיו זוג?!חח סתם

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור. מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם? בטי וחלי. מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: יש לה בטחון, ביצ'ית, שטלתנית. חלי: חמודה, נחמדה כזאת. בטי: שקטה, סודית ומתוקה
הילה:דאגנית, מסורה. סער: קנאי. מאיה:דאגנית וחשה קצת
צוף: נחמד. אריק:דאגן ומסור. שוש: פרנואידית [?!] אפרת:אוח קרציה. מיכלי:חמודה. סוזי:מסורה ונחמדה. שימי:הוא יכול להיות נחמד ומסור אבל גם עצבני מאוד. הרוסי:סודי. אלכס:נחמד, לא יותר מזה. נעה: ימודה, יש לה קול חמוד כזה. לאייזהה דמות הכי התחברתם? בטי
איזה דמות הכי אהובה עליכם? בטי
קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]? אלינור. מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]? אלכס. מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]? הילה. מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]? בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי? אבא של אלינור, אולי. *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור? כלום. *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי? יתגרשו לדעתי. *מה לדעתכם יקרה עם בטי? תצא מהארון?! *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"? בטח הרוסי יקנה אותו, אז יהיה בסדר. *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות? אין לי מושג. *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף? ימצאו אותה בסוף. *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם? אצל סער/סהר. *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד? לא יודעת.

Romibz

New member
למה כמעט כולם כותבים פינה הים?

למה כולם כותבים פינת הים במקום פינת ה
אני לא רואה פה שום ים! ועכשיו אני עונה: מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם?אלי מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם?חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי:מטורפת קשוחה מבחוץ אבל רכה מבפנים בסך הכל מסכנה גדלה בלי אבא. חלי:מתוקה ביישנית קצת חוששת היא מרגישה שונה מהחברות שלה כי היא באה מבית דתי. בטי:סגורה מסתירה את עצמה הביטוי היחיד שלה הוא דרך השירה. הילה:חמודה מנסה ליהיות אמא טובה וחברה טובה. סע/הר:שונאת אותו גם בסדרה וגם במתיאות
. מאיה:לא אוהבת אותה ולדעתי שירי לא שחקנית משהו בפרק שהיא כעסה על הבובה המשחק שלה היה מוגזם ולא אמין. צוף:בסדר שחקן ממש טוב. אריק:חמוד
שוש:
מגעיל אותי מה שהיא עשתה עם סער. אפרת: לא אוהבת אותה. מיכל:מאמי
!!!! סוזי:חמודה . שימי:אתם תהרגו אותי אבל בניגוד למה שכולם אומרים אני אומרת שהוא אוהב את הילה אבל הוא פשוט נגרר אחרי אחיו המגעיל. הרוסי:רוסי חביב ולא מזיק (בנתיים) אלכס: סבבה. נועה:מוזרה לאיזה דמות הכי התחברתם איזה דמות הכי אהובה עליכם?אממ לא יודעת אין מישהו מיוחד. קצת שאלות על הדמויות:
מי הכי סקסית? [מאיה/אלינור]
אלי
מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]?חלי
מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]?בטי ועכשיו
#מי זה לדעתכם הרוסי?אבא של אלי. # מה יקרה לדעתכם עם סער [או סהר] ואלינור?הם לא יהיו ביחד כי היא תגלה שהוא גם עם שוש. #מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי?ישלימו. #מה לדעתכם יקרה עם בטי?תתאהב בבחורה ותפנים שהיא לסבית. #*מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"?הרוסי יציל את החברה. #איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות? במחיאות כפיים? #מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף?לא יודעת. #איפה הקלטת נמצאת לדעתכם?כנ"ל #ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד? אממממממממ כלום?

Dorushh 3

New member
מגניבבבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם? חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: בסדר..מעצבנת לפעמים חלי: תמימה יותר מדי בטי: שולטתתתתתתתתתתת!!!11
הילה: נחמדה
סער: אמא שלו בגבסססססס
מאיה: חמודה
צוף:ג'ינג'י מכוער
אריק: הדמות הכי טובה שם! שוש: נחמדה.. היא עוד תמות מכל הכדורים שלה זאתי
אפרת: לא הכי מת עליה.. (אבל שירה מהממת
) מיכלי: מותקקקקק
סוזי: טהורה כזאת
שימי: שיקפוץ כבר מאיזה בניין
הרוסי: שטו?
אלכס: נחמד
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]:: נועה כפרעליה
לאייזהה דמות הכי התחברתם? בטי אולי?
איזה דמות הכי אהובה עליכם? בטי ואריק קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]? מאיה#@!#!
מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס] אלכס! מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה] חלי
מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי] בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי? אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור? כלום
*מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי? יתגרשו והילה תיהיה עם אלכס *מה לדעתכם יקרה עם בטי? תתנסה עם אשה ותחזור להיות סטרייטית *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"? ינצלו *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות? באהבה רבה
*מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף? לא תפורסם *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם? אצל סער *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד? לא ימכור *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פה

למעלה