הציורים של יובל
New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif
אוקיי אז כולנו [או רובנו] צפינו בכל הפרקים שהיו עד היום של ילדות רעות.. עכשיו, קצת אחרי שהספקנו להכיר ת'עלילה ות'דמויות,אני רוצה שתגיבו להודעה הזאת לדברים הבאים: מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם? חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי:
מצחיקה, שובבה, ססגונית, מכניסה צבע קצת לסדרה. חלי: חמודה בטי: פוני מחריד להפליא
(
) הילה: מתוקה! סער:
בשתי מילים?! גועל נפש! גם בסדרה וגם במציאות. מאיה: מעצבנת
צוף: מוכשר אריק: שווה שוש: צרודה... (
) סתם. לא יודעת אפרת: מעצבנת מיכלי: חמודה... סוזי: חמודה! שימי: הבעל הקשוח
(אני חייבת להודות... אני מתה על הדמות!
באמת) הרוסי: עשיר? אלכס: מה איתו?
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]: נועה... "עקום"
לאייזהה דמות הכי התחברתם איזה דמות הכי אהובה עליכם? הילה. קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]? אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]? אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]? חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]? בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי? אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם עם סער [או סהר] ואלינור? כלום. אלינור תתפרסם- מסער ישכחו כבר... ואז אלינור תשים קצוץ על סער
*מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי? יתגרשו כמובן *מה לדעתכם יקרה עם בטי? לסבית *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"? ילדות רעות יצילו אותם... *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות? בהתחלה לא ממש יאהבו ואחרי זמן קצר, יתחילו לאהוב אותן... מאד *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף? יפיצו אותה באינטרנט. *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם? אצל סער, לא? *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד? כלום
אוקיי אז כולנו [או רובנו] צפינו בכל הפרקים שהיו עד היום של ילדות רעות.. עכשיו, קצת אחרי שהספקנו להכיר ת'עלילה ות'דמויות,אני רוצה שתגיבו להודעה הזאת לדברים הבאים: מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם? חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: