ילדות רעות

0o0o loren o0o0

New member
ילדות רעות../images/Emo41.gif

אוקיי אז כולנו [או רובנו] צפינו בכל הפרקים שהיו עד היום של ילדות רעות.. עכשיו, קצת אחרי שהספקנו להכיר ת'עלילה ות'דמויות,אני רוצה שתגיבו להודעה הזאת לדברים הבאים:
מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם
מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם
מה אתם חושבים על הדמויות הבאות:
אלי:
חלי:
בטי:
הילה:
סער:
מאיה:
צוף:
אריק:
שוש:
אפרת:
מיכלי:
סוזי:
שימי:
הרוסי:
אלכס:
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]::
לאייזהה דמות הכי התחברתם
איזה דמות הכי אהובה עליכם? קצת שאלות על הדמויות:
מי הכי סקסית
[מאיה/אלינור]
מי יותר מתאים להילה
[שימי/אלכס]
מי ילדה יותר "טובה"
[חלי/הילה]
מי יותר מיוסרת ומופנמת
[בטי/סוזי]
ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת ה
ים: *מי זה לדעתכם הרוסי
*מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור
*מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי
*מה לדעתכם יקרה עם בטי
*מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"
*איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות
*מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף
*איפה הקלטת נמצאת לדעתכם
*ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד
*יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פה
כתבוו.. וזהו..
עד לפעם הבאה
ותגיבווווו=) לורן

Or LoVe NinEt

New member
עונה..איזה מגניב זה../images/Emo70.gif

אוקיי אז כולנו [או רובנו] צפינו בכל הפרקים שהיו עד היום של ילדות רעות.. עכשיו, קצת אחרי שהספקנו להכיר ת'עלילה ות'דמויות,אני רוצה שתגיבו להודעה הזאת לדברים הבאים: מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם
אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם
חלי
מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי:שאפתנית, חוצפנית,מתוחכמת,יודעת מה היא רוצה, יודעת מה היא עושה,והיא תעשה הכל כדי להצליח..אבל בכל זאת אני אוהבת אותה..
חלי:הילדה הטובה, ביישנית, שקטה כזאת, עדינה, פוחדת וחושדת בהמון דברים, והיא חמודה.
בטי:סגורה, לא מדברת הרבה היא סודית כזאת..אני לא יודעת לתאר אותה.
הילה:עומדת על שלה,אמיתית כזאת, אכפתית,דואגת לילדה שלה,היא כזאת אהובה על כולם.. סער:מעצבן כזה, הוא חושב שהוא הכי טוב, והוא מזלזל בבנות..
מאיה:חמודה, דואגת לאח שלה..אני אוהבת אותה.. צוף: חמוד, עדין כזה.., מנסה להציל את מונוקול..
אריק: עדין, חמוד, ביישן.. שוש: נחמדה, תנסה להציל את מונוקול בכל מצב
אפרת: מעצבנת
פעם אחת זורקת את אריק ואחר כך רוצה לחזור.. מיכלי: מיכלולה..חמודה, דואגת להורים שלה.. סוזי:אכפתית, אוהבת את הילה, והיא תעזור לה בכל דרך.. שימי:
מעצבן, אני מבינה את זה שהוא דואג להילה ורוצה שהיא תחזור הביתה אבל הוא לא מבין שיש לה חלומות, שהיא רוצה להגשים אותם!..והסטירה שהוא הביא להילה בכלל עיצבנה אותי.. הרוסי:נראה לי שהוא יעזור לבנות.., לא נראה לי שהוא מזיק..הוא נחמד כזה, ויפה מצידו שהוא הביא לבנות מקרר..
אלכס:נחמד
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]: לאייזהה דמות הכי התחברתם
התחברתי לדמות של חלי.. איזה דמות הכי אהובה עליכם?אהבתי את הדמות של חלי וגם של אלינור. קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]
מאיה מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]
אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]
חלי
מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]
בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי
לדעתי הרוסי זה אבא של אליענה, כי לא נראה לי שסתם הוא יחליט להביא להן מקרר וגם הוא מגן על הבנות.. *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור
נראה לי שבנתיים לא יהיה בניהם כלום, כינראה לי שהיא כועסת עליו.. *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי
נראה לי שהם יתגרשו ואז היא תהיה עם אלכס
*מה לדעתכם יקרה עם בטי
נראה לי שבטי תהפוך להיות לסבית, ויהיה לה קשר עם הצלמת. *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"
יכול להיות שהלהקה יצילו אותם, או שהרוסי גם יעזור.. *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות
לפי דעתי הקהל יתחבר ויואהב אותן.. *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף
ממ..נראה לי שסער (סהר) לקח אותה, והוא יאיים על צוף ומאיה.. או משהו כזה.. *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם
ממ..אצל סער(
) *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד
נראהלי שהבובה תצליח *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו..- ממ.. יכול להיות שמאיה תעזוב את מנוקול ..אבל זאת סתם השערה.. וזהו.. עד לפעם הבאה ותגיבווווו=) לורן- רעיון נחמד ומגניב

עונה../images/Emo39.gif

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם: אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם: חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: סוג של מורדת, עושה מה שבא לה ואומרת מה שבא לה, מאוד מצחיקה, אף אחד לא ימנע ממנה להשיג את מטרותיה. חלי: חמודה, מתוקה, אחת שלא מכירה את העולם האמיתי, ביישנית ופחדנית (כמוני..:)) וגם רגישה ואני מאוד אוהבת אותה. בטי: חמודה, ונדמה לי שהיא מנסה להדחיק את נטיותיה המיניות וחבל.. יוצרת גדולה וחבל שהיא עושה מה שאומרים לה. הילה: לא הבנתי למה מלכתחילה היא התחתנה עם השימי הזה, היא צריכה להראות לו מי הבוס, היא ותרנית מדי. סער: בנאדם הכי אגואיסטי והכי מגעיל בתוכנית הזה, שונאת אותו. רשע אחד. מאיה: חמודה, והגיע הזמן שתפסיק לממן את אח שלה, כי הוא משתמש בכסף למטרות רעות. צוף: לא משהו אבל בסדר, לפעמים הוא מעצבן אותי ולפעמים לא.. אריק: חמוד וקצת טיפש.. מה הוא חוזר לאפרת שיש לו את חלי?!! שוש: הקול שלה קצת מעצבן, חמודה, ובהתחלה חשבתי שהיא תתנגד לרעיון של "ילדות רעות" אפרת: מפגרת, לא החלטית, שתחליט כבר מה היא רוצה!! לא אוהבת אותה. מיכלי: חמודה אבל לפעמים מעצבנת סוזי: אוהבת אותה, היא מנסה למשוך את הילה למה שטוב לה ולא מה ששימי רוצה. שימי: מפגר דפוק, למה מי הוא בכלל שירים יד על הילה??!! הרוסי: בנתיים הוא נראה לי טוב.. אלכס: בסדר.. נותן לבנות במה.. המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]:: קוראים לה נופר והיא מצחיקה.. לאייזהה דמות הכי התחברתם: חלי איזה דמות הכי אהובה עליכם? חלי קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]: מאיה מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]: אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]: חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]: בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי: בטוח שהוא אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור? הם ינהלו רומן, וסער ינסה להרוס את הלהקה. *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי: רק רע, יתגרשו ושימי לא ירצה, ויקח לה את מיכל ושוב ירביץ לה. *מה לדעתכם יקרה עם בטי: היא תתאהב בצלמת ותצא מהארון *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול": הם בסוף יצליחו וירוויחו הרבה כסף *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות: בחום והאהבה *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף: יפרסמו את הקקלטת בטלויזיה *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם: לא יודעת *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד: נדמה לי שיוציאו את הבובה אבל היא לא תצליח כל כך *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו..

n o g n o g

New member
עונהנהנה

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם?:אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם?: חלי(
) מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: יותר מדי ביטחון עצמי חלי:
בטי: מוזרה הילה:
היא מעצבנת אותי..אין לי מושג למה. סער: שיהיה עם אלינור!! מאיה: בלונדינית טיפוסית צוף: סנוב אריק: ח=מ=ו=ד!! תתחתן עם חלי!!! שוש: פדופילית אפרת: תעזבי את אריק! מיכלי: למה חצי מהזמן היא עצובה?! סוזי: אוולין הגואל שולטת!! סוזי נחמדה.. שימי: לכלא! הרוסי: לא סגורה עליו אלכס: זה זה מהבר לא?! חמוד!! המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]: חחחח..מצחיקה! לאייזהה דמות הכי התחברתם?: לא יודעת..לא מתעמקת בזה. איזה דמות הכי אהובה עליכם?: חלי קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור] מאיה מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס] שימי (אלכס צריך להישאר ניטרלי) מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה] חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי] בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הספוילרים: *מי זה לדעתכם הרוסי? משהו של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור? יריבו ישלימו יריבו ישלימו יריבו ועוד פעם ישלימו *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי? יתגרשו בסוף (כאילו דא?!<חחחח>) *מה לדעתכם יקרה עם בטי? לסבית *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"? יפשטו רגל *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות? אין לי מושג. *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף? אצל אח שלה.. איך קוראים לו? *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם?..... *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד? תמכר טוב מאוד. *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו.. לא כתוב מה חושבים על האח של מאיה אז..:

עונה

אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם
חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: הולכת עם המטרה שלה עד הסוף, תעשה הכל כדי להשיג משהו! חלי: ילדה טובה שעוד לא הכירה את החיים האמיתיים. בטי: מסתורית. הילה: לא יודעת מה לעשות עם שימי ודניאל וכל הזמן מתייסרת על זה. סער: אגואיסט מגעיל! מאיה: מסכנה.. לא יודעת מה הולך סביבה. צוף: פסדר... אריק: ח-מ-ו-ד!!!! שיהיה עם חלי:) שוש: מפחדת לחיות לבד ולהתמודד עם בעיות לבד. אפרת: מעצבנת וטיפשה! מיכלי: מתוקה כלכך!!!!! מפחדת על ההורים שלה. סוזי: כמו אמא נפלאה להילה! דואגת לה ול"ילדות רעות" כל הזמן! שימי: מעצבן! רוצה שהילה תהיה שלו כל הזמן. אבל אני קצת מבינה אותו. הרוסי: לא יודעת מה הוא רוצה בכלל אלכס: הוא אחלה!!! שיהיה עם הילה!! המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]: חח היא כזאת מאמי! מצחיקה! לאייזהה דמות הכי התחברתם
חלי איזה דמות הכי אהובה עליכם
חלי קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]
אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]
אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]
חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]
בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי
אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור
הם יהיו ביחד. *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי
יפרדו *מה לדעתכם יקרה עם בטי
היא תגלה לכולם שהיא לסבית ותצא עם מישל *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"
הם יצליחו בעזרת ילדות רעות *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות
יאהב אותם. אבל הן יהיו במלחמה עם מאיה *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף
היא אצל סער, והיא ינסה לשחד אותו. *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם
סער *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד
לא יוציאו אותה בסוף *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו..

עונההה../images/Emo9.gif

לורנוש התגעגעתי
מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם?אלינור
מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם?חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות:
אלי:ילדה רעה מבחוץ, ילדה טובה מבפנים
חלי:ילדה טובה דימונה
בטי:לסבית[
]
הילה:מתוקה
סער:חרא
מאיה:כוסית וזמרת על
צוף:כוסון וחמודי
אריק:בעל חיוך כובש
שוש:חמודה-אבל היא "פתי מאמין לכל דבר"[קשור לסע\הר]
אפרת:צבועה
מיכלי:שמנמונת מתוקה
סוזי:אישה טובה ויפה
שימי:בעעעעעעעע
הרוסי:עדיין לא יודעת...
אלכס:כנ"ל
נועה[המזכירה של שוש]:ממש ממש חמודה
לאיזהה דמות הכי התחברתם?חלי
איזה דמות הכי אהובה עליכם?חלי וסוזי קצת שאלות על הדמויות:
מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]מאיה
מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]שימי
מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]שתיהן..קשה להחליט
מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת ה
ים:
*מי זה לדעתכם הרוסי:אני חושבת שאבא של אלינור..
*מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור:היא תזרוק אותו
*מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי:יתגרשו
*מה לדעתכם יקרה עם בטי:היא תגלה שהיא לסבית ותהיה עם הצלמת
*מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול":הם יצליחו להקים את עצמם מחדש
*איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות:יאהב אותם
*מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף:לא עולה לי כרגע\=
*איפה הקלטת נמצאת לדעתכם:אצל סע\הר
*ומה לדעתכם יקרה עם בייבי גולד:לא תצא לאור..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo207.gif

למשהו יש אולי את האקורדים של השיר 'ילדות רעות' או את השיר של בטי 'רחוק מדי'...?? תודה..

האקורדים של ילדות רעות נראה לי..

לפי מה שראיתי מרוי..באותו פרק כשהם סתם שרו את זה..עוד לפני שהן הקליטו.. ראיתי שם רק את AM ואת F מתחלפים כל הזמן.. אולי זה לא הכי נשמע עם הפלייבק..אבל סתם ככה זה בסדר.. לגבי האקורדים של בטי..אני מצטרפת לשאלה
לא יודעת..
אבל ראיתי שם אקורדים שאני עוד לא יודעת אותם..והם נראה לי בבסיסיים..

את מנגנת בגיטרה?

לא זה לא רק AM ן-F זה היה עוד אקורדים אני מחפשת הרבה זמן ולא מוצאת...

כן..כבר מהחופש הגדול אני לומדת../images/Emo3.gif

כן..לפי מה שבטי ניגנה אלה היו עוד אקורדים..אבל לא יודעת..הם לא נשמעו לי הכי טוב..
חח..שיהיה..

../images/Emo51.gifעל קבלת הפנים עונה גם

היא הילדה הכי רעה לדעתכם אלנור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכםבטי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: חטצפנית לא אוהבת אותה חושבת על עצמה חלי: חמודה עדינה ביישנית אוהבת אותה בטי: לא סגורה על עצמה הילה: חמודה סער:מגעיל מאיה:פרחה צוף: אריק:חמוד שוש: מגעילה מכשפה אפרת: מתוקה מיכלי:מתוקה סוזי: דואגת שימי: אידיוט הרוסי: לא הבנתי למה בכלל צריך אותו בסידרה אלכס:חתיך המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]::רוצה לעזור אבל מפחדת לאייזהה דמות הכי התחברתם איזה דמות הכי אהובה עליכם? קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור] הן לא סקסיות הן פרחות מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה] מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי *מה לדעתכם יקרה עם בטי *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול" *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פהכתבוו..

Romibz

New member
לנשמה הפצועה

למה לא ענית על חצי מהשאלות כתבת את השאלות ולא כתבת את התשובות! ולמה כולם כותבים במקום פינת ה
פינת הים?

ac19

New member
עונה

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם? חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: הביצ'ית באמת ילדה רעה! חלי: התמימה המתוקה החמודה שרה הכי טוב ונראית הכי טוב מכולם! בטי: הלסבית או הדו מינית...וכמובן המשוררת של הלהקה הילה: הנשואה...זאת שחייבת לעזוב את שימי ולהתחתן עם אלכס! סער: לא סובל ת'בן אדם! מאיה: שירי מימון הפתיעה אותי באיך שהיא משחקת! אז הנה היא לא רק זמרת וכוסית... צוף: משהו בו מציק לי בעין...ואין לי מושג מה! אריק: גם הוא תמים לא קטן שיעיף את אפרת ויקח את חלי ומתאים לו להיות שדרן רדיו! שוש: המנהלת הסתומה! אפרת: עוד יותר סתומה! מיכלי: אויי איזה מתוקה היא! סוזי: הדודה הדואגת...בטוח יש סיבה למה היא דואגת...היא תצטרך משהו! שימי: שישאר בכור הגרעיני בדימונה! הרוסי: אבא של אלינור... אלכס: יתחתן עם הילה המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]:: סתם מכוערת...אבל משחקת טוב לאייזהה דמות הכי התחברתם חלי איזה דמות הכי אהובה עליכם? חלי קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור] אלינור מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס] אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה] חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי] בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור שום דבר מיוחד... רק סטוצים *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי יתגרשו *מה לדעתכם יקרה עם בטי עם הצלמת *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול" אבא של אלינור יציל אותם *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות ימותו עליהם! *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף רגע לפני שתחשף מישהו יעצור את זה! *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם סער *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד הבובה תצא על הבנות! *יש עוד משהו שנראה לכם שיהיה ולא כתוב פה כתבוו..כן..צפייה נעימה!!!

EDEEEN

New member
עונההההההההההההההה

מי היא הילדה הכי רעה לדעתכם? אלינור מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם?חלי מה אתם חושבים על הדמויות הבאות: אלי: חוצפנית חלי: תמימה, בטי: סודית הילה: דואגת סער: מנייאק מאיה: חמודה צוף: חמוד אריק: מתוק לאללה שוש: אחלה בחלה אפרת: מעצבנתתתתת מיכלי: מתוקה סוזי: גבר גבר שימי: אידיוט הרוסי: סודי אלכס: אחלה בחור המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]:: מסכנה כולם ירודים עלייה לאייזהה דמות הכי התחברתם איזה דמות הכי אהובה עליכם? חליייייי קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור] מאיה מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס] אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה] חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי] בטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי:אבא של אלינור *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור:בסוף יהיו ביחד *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי:יתגרשו *מה לדעתכם יקרה עם בטי:תשלים עם זה שהיא לסבית *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול": בנות יכניסו למונוקול פווווול כסף *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות:יואהבו אותם רצח *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף: תתפרסם *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם: אח של מאיה *ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד: סתם חרא דבר

../images/Emo27.gifאני../images/Emo26.gif

אלינור
מי היא הילדה הכי טובה לדעתכם
חלי
מה אתם חושבים על הדמויות הבאות:
אלי: אממ לא יודעת לא כל כך אוהבת אותה
חלי: חמודה וחסודה חח
בטי: מסתורית כזאת
הילה: לא יודעת היא לא מתבלטת..
סער: דפוק ערס
מאיה: האישה הכי מושלמת ומוכשרת בעולם שירי מימון שולטת
צוף: צוף החצוף
אריק: חמוד בטירוף חולה עליו
שוש: לא יודעתתת דיי
אפרת: שונאת אותה חלאה
מיכלי: שמנה קרצייה
סוזי: דווקא נחמדה
שימי: בן יונה לא אוהבת אותו
הרוסי: נחמד
אלכס: בסדר גמור
המזכירה של שוש:[ששכחתיי כרגע איך קוראים לה]: סתם דפוקה לאייזהה דמות הכי התחברתם
אממ חלי נראה לי.. לא יודעת חחח איזה דמות הכי אהובה עליכם? שירי מימון
קצת שאלות על הדמויות: מי הכי סקסית[מאיה/אלינור]-ברור שמאיה
מי יותר מתאים להילה[שימי/אלכס]-אלכס מי ילדה יותר "טובה"[חלי/הילה]-חלי מי יותר מיוסרת ומופנמת[בטי/סוזי]-ברור שבטי ועכשיו לחלק שהכי הכי אהוב עליי: פינת הים: *מי זה לדעתכם הרוסי
חחחח די זה מצחיק אותי שאת קוראת לו "הרוסי" *מה יקרה לדעתכם על סער [או סהר] ואלינור
יפרדו *מה יקרה לדעתכם בין הילה לשימי
יתגרשו *מה לדעתכם יקרה עם בטי
תיהיה לסבית עם מישל *מה לדעתכם יהיה הגורל של "מונוקול"
החברה תשגשג ואז תחזור להיות בסכנתת פשיטת רגל *איך לדעתכם יקבל הקהל את הילדות הרעות
בסבר פנים יפות [היה מבחן בלשון
] *מה לדעתכם יקרה עם הקלטת של מאיה וצוף
סער יאיים לפרסם *איפה הקלטת נמצאת לדעתכם
אצל סער לא
*ומה לדעתכם יקרהה עם בייבי גולד
מה כבר יכול לקרות

חחח הרגת אותי../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את צודקת אבל במה שאמרת חחח אותם מחשבות יש לי ולך חחחחחחחחחחח הרגת אותי! "מיכלי:שמהנ קרציה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "סהר/סער:דפוק ערס"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה