"ילדות" בתמונע - 21.7.06

"ילדות" בתמונע - 21.7.06

אני לא יודעת אם מישהו מפה היה במופע חוץ ממני ועוד איזה 90+ אנשים... (ומי שהיה איתי...חח) בכל מקרה - מי שלא ראה את המופע, אני ממליצה בחום. מצד שני, אני פשוט חולה על ילדים ועל שירי ילדות, ככה שלא היה יכול להיות מצב שאני לא אהנה... מצד שלישי - זו יהודית, איך זה יכול להיות רע?
בכל מקרה, לוקח קצת זמן להשתחרר, אבל אם מצליחים, נהנים הרבה יותר. זה ממש סוג של חיפוש אחר הילד/ה הקטן/ה בכל אחד ואחת מאיתנו. מבוגרים וילדים ונוער, כולם היו שם, וכולם נהנו. זו הייתה חוויה לא נורמלית. קודם כל, עופר שלחין, שמנגן על הפסנתר (ועל האקורדיון והכלי הקשה) ממש אדיר. מצחיק בטירוף. בכלל, כל המופע הוא מאוד הומוריסטי, ויהודית מאוד הצחיקה אותי. העיבודים לשירים לפי דעתי ממש מצויינים, בייחוד הגרסאות רוק לשירים שגדלתי עליהם. הקטעי מעבר והקריאה, השירים שלה ושירים של אחרים, הכל היה פשוט מדהים ברמות שזה אי אפשר לתאר...
למי שעוד לא הלך, באמת שכדאי. זו חוויה נהדרת. זה אמנם לא כמו הופעה, אבל מי שנותן לעצמו, מקבל הרבה מעבר למה שהוא חושב. המופע הבא יתקיים ב19.8.06 שזה מוצ"ש, בתיאטרון תמונע בת"א. ובאמת, שכדאי.

gilishai

New member
הי טפשונת היינו כבר לפני 3 שנים

הייתי לפני 3 או ארבע שנים שהיה עוד בתאטרון בית לסינג , ראיתי כמה פעמים נחמד מאוד למי שאוהב שירי ילדים ואפשר ומומלץ לקחת ילדים להופעה כזאת

למעלה