ילדונת...

karen_karen

New member
ילדונת שלי

כהרגלך תמיד דואגת לכולם מה היינו עושים בלעדייך?? לא היינו בלעדייך זהו לכן את חייבת להיות בסדר ולהמשיך איתנו כאן }{[] אוהבת אותך מתוקה שלי שני

ילדונת~

New member
יקרות שלי

אני יודעת שאני כבר לא כותבת כאן ובעצם נעלמת לכם אז סליחה אני קוראת תמיד פשוט לא יכולה לכתוב..... אני איכשהו שורדת המצב שלי בצניחה לכן אני יעלם גם קצת מהצאט אני נכנסתלמסגרת של אישפוז בית כך ש... בכל אופן אני תמיד כאן ונורא דואגת לכם ואוהבת המון המון המון ואם משהו אני זמינה בפלאפון 24 שעות ביממה ואם צריך אז גם 25 בכל שעה שהיא.... אוהבת המון המון תשמרו על עצמכם.... ואני כרגע קצת בצאט אז אם בא לכן...

ילדונת~

New member
שנולי....

אני יהיה בהשגחה צמודה של אחות שתיהייה גם סוהרת וגם בייביסיטרית. (-: במילה אחת תיהייה לי השגחה שאני יאכל ולא יקיא.. וכו... רק הכי חשוב שזה יצליח אחרת אני ותל השומר ניפגש.... וזהו חומד אם משהו אני כבר יענה לך בפרטי אין לי כל כך כוחות לכתוב כאן בפורום סליחה מקווה שאני לא פוגעת באף אחד בהחלטה שלי להתרחק טיפה מהפורום אוהבת תמיד

מייק 48

New member
גלי יקרה וחמודה...

גם לך מאחל יום טוב למרות שהוא קשה וכואב... שתעברי אותו בשלום ותגיעי לערב שלמה... ומהערב ועד בכלל - חג עצמאות שמח... עשי חיים ותהני שיהיה לך רק כייף וטוב ואושר תודה שאת באה לכאן לעודד ולתמוך כולנו היום נותנים יד ומחבקים אז אני מושיט לך יד בברכה שולח חיבוק תודה שלך באהבה מייק

למעלה