ילדונת

סקסופון

New member
ילדונת

אי אפשר היה להשאר אדיש למה שכתבת. ואי אפשר היה להגיב באותו רגע. נדרשו כמה שעות כדי לספוג את כל הכאב הזה ולהושיט ידיים. לנסות להבין. לתת כתף מנחמת. הכאב האין סופי הזה.... מהיכן הוא בא? משימה קשה עומדת לפנייך. למצוא בעצמך את המקור. זה עשוי להוביל אותך למקומות חדשים. הנה, בדיוק עכשיו, תסתכלי מהחלון, ותראי איזו שמש נפלאה זוהרת בחוץ. קשה לך להאמין, אבל אכן הגיע יום חדש... תהני ממנו. תעטפי אותו בחום ותאגרי את חמימותו בליבך. תצברי אנרגיה שתסייע לך להוסיף ולחפש את מקור הצער ומקור הכאב. ....ולהבא...תני לנו את זה במנות קטנות... אבל תני לנו גם את הצד השמח שבך. את החיוך , את הצחוק, את חדוות החיים. וגם אז... במנות קטנות ומדודות. לאט ובסבלנות. אנחנו רוצים להנות מכל רגע בשמש הזו. בואי, תצטרפי. תתחממי בה. גם אותה - כך אומרים - אלהים ברא...

loveyou4

New member
סקסופון רעי היקר

בוקר של זריחת התגשמות חלומותיך. קוד שהוא סוד נפלא יעצת לילדונת. לא אחת שאני כותב ומגיב אני מוצא עצמי מחדד את חושיי ומדשדש במקור שבי, למדתי כשאני לא מניפולטיבי , כלומר - איני רושם לי טיוטות ומתקן ומיפה אלא פשוט נותן לזה לזרום כמות שהוא וזה מה שאני עושה כאן, אני מתחבר בקשר בלתי אמצעי לתת המודע שלי , ממש כשאלת המטוטלת, אני מוצא את התשובות לעצמי ברגע של נתינה ואהבה בלתי תלויה. רעי היקר. ציינת בעצמך את המשפט = ``למצוא בעצמך את המקור``. איני יודע למה התכוונת אך זה באמת לא חשוב העיקר שציינת, ולכן: כשהדברים יוצאים הישר מהתת מודע אל הזרוע - כף היד והכתב - שאל למה , למה כתבתי זאת, למה התכוונתי ומה אני יכול למצוא בנוסח הזה מעבר לכוונה. כאן תמצא את הכח המניע שבך ואת הכוח המונע ממך, בלימוד נפלא זה אתה פורק טוטלית התנגדויות הנובעות מהעצמי שבך ומעודדות את התנועה האיתנה בדך אל האושר הפנימי. אתה נפלא אחי, נקודת מוצאך שקופה ומעודדת. ובעיניין זריחת התגשמות חלומותיך - הרי שאתה בנתיב הנכון. מחזק את ידך. רז.

למעלה