ילדודס!

ילדודס!

אמנם עשינו את מבחן הבגרות שלנו בתנ"ך, ולחלק מאיתנו אין עוד מבחן בתנ"ך שנה הבאה. אבל אני רק רוצה להזכיר לכם לא להגיד "זהו, סיימנו עם תנ"ך" או כל דבר דומה. זה ספר קדוש לנו היהודים ולא יזיק (גם ללא דתיים שבינינו) לעיין בו מדי פעם וללמוד בו. כי יש שם כ"כ הרבה דברים, שאם לא היו מכריחים אתכם במסגרת הלימודית ללמדו את זה, והייתם לומדים את זה ביוזמתכם, הייתם רואים כמה הם חשובים ויפים! ואסיים בנימה אופטימית זה רק אני או שהבגרות היתה ממש סבבה?

Efrat K

New member
ממש לא סבבה

והייתה שם בכלל שאלה לא מהמיקוד,שלאה 8 בסעיף ב' עם פרק ל"א. האנסין היה בסדר וגם נביא היה בסדר,אבל תורה היה לי ממש קשה.

linoy7

New member
שאלה 8 ב' כן במיקוד.. בלמידה אקסטנסיבית...../images/Emo41.gif

חירטשתי בשאלה הזאת

Efrat K

New member
מי לומד למידה אקטנסיבית?

המורה חילקה לנו דף כזה של הפרקים שצריך ללמוד וזהו,לא היה רשום שצריך ללמוד גם את זה.

linoy7

New member
יש פרקים שאמרו שצריך רק לקרוא..../images/Emo41.gif

הנה, עובדה ששאלו אותנו עליהם

מה זה שאלה 8?

ולמה למדת את המיקוד בעל פה? ואחרי עיון קצר גם בבגרות וגם במיקוד - את שאלה 8 לא עשיתי
, ופרק ל"א לא ירד במיקוד, והוא אקסטנסיבי.

גליזה

New member
../images/Emo3.gifאם היה לי כ"כ הרבה זמן פנוי

ולא היה לי מה לעשות בו, הייתי כבר מעדיפה לשבת עם המיקודית בלשון של השנה שעברה
אבל יש לי די מה לעשות.

הלו

אמנם את לא ממש מאמינה בזה אבל לימוד תורה זה מעל הכל! ואסור להגיד "אין לי זמן לזה"... לא משנה ברגע שאני אשתלט על הפורום אני כבר אחזיר את כולכם בתשובה!

גליזה

New member
א. אני כן מאמינה בזה.

ב. נורא אהבתי את המקצוע הזה ועודני אוהבת אותו, ובכל זאת - יש לי מספיק מה לעשות. כשלא יהיה לי, יש מצב שאסתכל אם יבוא לי למידת תנ"ך צריכה להעשות מרצון

למעלה