ילדודס

Angelus

New member
ילדודס

למה אתם מתחפשים בפורים? ובכלל, מה התכנון? התכנון שלי (אני יודע שתהיתם) הוא ללכת למסיבה בערב פורים, להשתכר קלות.. וביום חמישי הבא חברים שלי מארגנים נשף פורים בבית שלהם. משהו רשמי שחייבים להגיע מחופשים אליו.. אף פעם לא הייתי במשהו רשמי כזה ואני צריך תחפושת. התחפשתי למתמחה בשנה שעברה והתחפשתי לכמעט כל יצור מיתולוגי במהלך החטיבה והתיכון. כך שאני אובד עצות ואשמח אם מישהו יוכל לזרוק פה רעיונות.. אני מחפש תחפושת קלה (לא מהמשקיעים) להכנה ושאפשר לזוז בה, יתרון.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif ובטוח יש לך את הסוניק סקרודרייבר

(או מברג קולי
)

steelwater

New member
לא הבנתי ת'שאלה חחח

את לא זוכרת שקניתי בפורביד פלאנט ערכת אמבטיה של דוקטור הו לי ולחבהר שלי? אז יש שמה סוניק סקרודרייבר.

Roncha87

New member
זאת לא הייתה שאלה....

אני זוכרת ולכן כתבתי את זה. הסימן שאלה היה עקב התרגום שלי...

steelwater

New member
אההה אם התרגום נכון?

זו הייתה השאלה? כי כם, אני די בטוחה שכן.

steelwater

New member
נו

את לא יכולה לשים סמיני שאלה ולחשוב שהבנתי את זה! אפילו אם זה סימן שאלה צבעוני וגדול ומבריק. אני בנאדם שממש לא מבין רמזים. ואני גם תמיד מפרשת הכל לא נכון. ומה הם שלבי ההתפתחות של פיאז'ה?! אהההההההההההההההה!

Roncha87

New member
השנה אין לנו מסיבה במכללה

לא שזה כזה משנה לי. מסיבות בפורים זה לא הקטע שלי (טוב שהן לא עולות איזה 100 ש"ח כניסה). אבל אני כן מתכננת ביום שני לצאת לשתות (פורים, זה מצווה לא?
), כי יש לנו חופש בשלישי. ותחפושת אני בטח אזרוק על עצמי נצנצים וכאלה
. כרגע לפורים יש קונוטציה לא נעימה בשבילי, מקווה שזה יעבור. לגביך, תחפושת..... ואו, זה קשה, קשה לי לבחור בשבילי, אז בשביל מישהו אחר. יש מצב שהייתי הולכת עם עדי ואם לא, תתחפש לסטואי או משהו כזה, להיט
תעשה חיים!

Angelus

New member
סטואי?

איך? אני צריך ראש בייסבול, ואני לא מתכוון לחבוט לעצמי בראש כמו שהוא עשה לעצמו בשביל לקבל את הצורה הזאת.

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif אולי תעשה את זה באמת?

אבל מה אני יודעת, לא חשבתי על תחפושת בערך מכיתה י"א. מאז פשוט זרקתי על עצמי כל מיני דברים וזהו.. לא התחפשתי למשהו ספציפי מאז. ואני אומרת, תתחפש לשרת, גם ככה אתה דומה לו.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

אין לי מדים של שרת.. אבל זה רעיון די מצחיק האמת.. חבל שהרבה לא יבינו :(

jess r

New member
נשף בבית הספר

רציתי להתחפש לאומה תורמן ב"קיל ביל" (חליפה צהובה וזה) אלא שלא היה לי זמן לחפש משהו מתאים כי אני חולה. אתה מוזמן להשתמש ברעיון שלי. אני בטוחה שתהיה להיט במסיבה.

sivosh

New member
דווקא יש לי רעיון בשבילך

זה סיפור של יהונתן גפן אני תכננתי שנה שעברה להתחפש לזה ולא יצא לי היה היה פעם, בעיר ירוקה, גר לו איש אחד, איש ירוק. האיש הירוק גר בבית ירוק עם דלת ירוקה וחלונות ירוקים. היתה לו אשה ירוקה ושני ילדים ירוקים. ובלילות הוא היה ישן במטה הירוקה שלו וחולם חלומות ירוקים ירוקים. יום אחד, קם האיש הירוק בבוקר ירוק, נעל נעלים ירוקות, לבש חולצה ירוקה ומכנסים ירוקים. על ראשו חבש כובע ירוק ויצא החוצה. האיש הירוק נכנס לאוטו הירוק שלו ונסע בכביש הירוק. מצד אחד של הכביש ראה האיש ים ירוק ומצד שני המון פרחים ירוקים. זה היה יום יפה, והאיש הירוק שמח ושר שירים ירוקים ועישן סיגריה ירוקה עם עשן ירוק. ואז ראה האיש הירוק שעל שפת הכביש עומד איש כחול. האיש הירוק עצר את האוטו הירוק שלו ושאל את האיש הכחול: "הי, איש כחול, מה אתה עושה פה "? "אני"? אמר האיש הכחול, "אני מסיפור אחר." אתה יכול להיות כולך כחול בגדים וזה כובע/פאה הכל כחול ואז 2 שלטים אחד מקדימה שרשום הי איש כחול מה אתה עושה פה ומאחורה שלט אני? אני מסיפור אחר

למעלה