ילדה של החיים

שרי42

New member
ילדה של החיים

היא שכבה במחלקה האונקולוגית בבית החולים מיטה לבנה, סדינים מצוירים איך עבר יומך? מה עם הילדים? לקחת אותם לטייל? לצפות בנשרים? רגע, אל תגידי כלום, קודם רוצה בדיחה – אבל אחת חדשה, אין לי אלצהיימר יש לי רק את ה``מחלה`` רוצה שתקראי לי את כל השירים ואת הסיפורים – אבל הקצרים, ספרי לי את מי פגשת? עם מי הזדיינת? אל תחסירי פרט – את שומעת? וחיוך של ממזרה מרוח לה על הפנים ואני מלטפת את ראשה הקרח מחזיקה בידה הצנומה שסימנים כחולים ממלאים אותה ומדברת ומספרת ומצחיקה ורק בדרך הביתה אני תוהה איך זה שהיא לא מתלוננת על מר גורלה? אף פעם לא בוכה, נאחזת בחיים, מתענינת כאילו אני החולה והיא המבקרת ועובר חודש ועוברים חודשיים ואני רואה אותה קמלה לי מול העיניים ובכל זאת כל כך בוגרת בזה למחלה, נאבקת עד כלו כוחותיה ``יתגדל ויתקדש שמיה רבא``....... ואני מביטה בתכריך הלבן שעוטף את גופה נחנקת מכאב, דומעת, חושבת אלוהים ילדה בת 20 ילדה של טבע ילדה של החיים

חן.

New member
שרי..

אני באה לכאן בבוקר ומוצאת את הקטע הזה, הלב שלי נשבר, ועוד לחשוב שאת כל זה את ``מוציאה`` בשעות האלה בלילה, לבד, ע``י המחשב, ולא משנה לי אם זה אישי שלך , או של חברה, תגידי, את בכלל מצליחה לישון טוב בלילות?

עצוב ומצמרר

שרי, אין לי מילים. לא יודע מי היא היתה עבורך, אבל מאד עצוב שילדה בת 20 צריכה להאבק במחלה נוראית שכזו. רק כדי לעודד אומר לך, שלפני חודש מצאו את הגן שגורם לגידולים סרטניים להתפתח, המשמעות היא שתוך שנים בודדות תמצא תרופה למחלה האיומה הזאת, זה אחד החידושים הגדולים ביותר ברפואה, כבר הוגשה מועמדות לפרס נובל לרפואה, יכול להיות שבעוד 3-5 שנים נוכל לדבר על סרטנים של הים, בלי לעורר אסוציאציות. כואב את כאבך, משתתף בצערך, מחבק אותך ומאחל לך שלא תדעי עוד צער לעולם. שלך, ענבר

neomi

New member
אוי אוי שרי

מה אפשר להגיד אחרי כזה מכתב, כמה את חמודה מקווה שתמשיכי להיות חזקה ולא תדעי יותר דברים כאלו נוראים נעמי

neomi

New member
לא נרגעת שרי וחושבת

איך הסיפור שלך עושה לי כל כך עצוב עד שבא לי לבכות, ואז בעצם אני חושבת כמה כואב לך כמה קשה לך איך הכאב הזה לא מרפה ממך אף פעם ומה אני יכולה לעשות הרי לא אוכל לקחת ממך קצת מהכאב, הלוואי ויכולתי נעמי

שרי42

New member
אוייייייי אנשים

אני כל כך מצטערת שזה מה שהקביל את פניכם הבוקר..... שיחה שהיתה לי אתמול בלילה עוררה בי מחשבות לגבי הילדה המתוקה והמיוחדת הזו שנפטרה לפני שנה.קשר שהחל במקרה והתחזק, תוך כדי הגעה למחלקה לקחת חומר לאיזה מחקר. בכל מקרה תודה לכולכם על התמיכה.

למעלה