ילדה קטנה שלי

ילדה קטנה שלי

בוקר טוב! חלמתי חלום שפשוט מילא אותי באהבה. חלמתי שיש לי ילדה קטנה (בערך באזור גיל ה4-5) ואני אוהבת אותה מאוד ושומרת עליה. היא הייתה איתי באיזה מקום בחוץ ואז שתינו שוכבות על הדשא והיא שוכבת לידי עם הראש עליי. ואני פשוט אוהבת אותה אהבה גדולה! רקע- יש בחור שאני הכרתי לפני כמה חודשים שלא הטעם שלי. כשהכרנו רק הוא רצה לצאת איתי ולא הסכמתי.. וגם עכשיו הוא שאל אותי ובהתחלה לא הסכמתי אבל איכשהו שיכנע אותי לצאת איתו בכל זאת. התחלתי עבודה חדשה שונה מכל מה שעבדתי בו. אני מתחברת אליה ורוצה להיות ממש טובה בה. תודה!

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על הילדה

ילד או ילדה שלך – מסמלים פרוייקט שלך. הפרוייקט לעתיד. הילדה היא בת 5, והיא תוכנית החומש שלך. להלן כמה פרושים וכמה שאלות שאולי הן רלבנטיות ואולי לא. פרוש א - הילדה מסמלת את העבודה החדשה שהתחלת ואת מתחברת עליה ואת רוצה להיות טובה בה ולאהוב אותה? הילדה מניחה את ראשה עלייך - את רוצה להיות "ראש גדול"! את רוצה להצטיין וגם לשמור על הפרוייקט שיגדל, הוא עדיין קטן. פרוש ב - הילדה מסמלת ילדה שתהיה לך, כשתכירי אותו סוף סוף את אהוב ליבך ותקימו משפחה ביחד. פרוש ג - הילדה שאת אוהבת מסמלת את כמיהתך להכרות עם בן זוג שאת תאהבי, מישהו שכן יהיה הטעם שלך ולא מישהו שתצאי איתו סתם, מתוך בדידות, או בגלל שהוא כל כך מעוניין. פרוש ד - אני מעלה אפשרות אחרת לגמרי, שאינה קשורה לרקע שרשמת. אולי מקנן בתוכך, רעיון של פרוייקט אחר לגמרי. משהו יצירתי, משהו שתיצרי בעצמך, שתאהבי שיהיה מפעל חיים. מה היית רוצה: לכתוב ספר? להקים עסק? להיות מורה, גננת או מדריכה (מדריכת טיולים בהודו?... �� ) לעבור לבית משלך? לעסוק בתחביב? את יכולה לבחור פרוש אחד, או יותר, או אף אחד, וכתבי לי!

תשובה,

תודה על המענה אלישבע :) אני חושבת האמת שכל פירוש יכול להתאים... פחות התחברתי לפירוש ב' רק בגלל שהוא בעתיד המאוד רחוק ואין דרך לדעת.. א- אני מאוד רוצה להצליח בעבודה החדשה, אני מאוד מתחברת אליה וכייף לי בה. ג- יכול להיות שהיא מסמלת באמת רצון לזוגיות. ד- אכן יש בתוכי את הרצון לתפור וליצור אבל אני מרגישה שזה שוב פרוייקט שרחוק ממני. יכול להיות גם שהילדה מסמלת פרי של עבודה קשה והשקעה שגורמת לי לסיפוק ואהבה.. ומכאן פירוש ד' וגם א' יכולים להתחבר. תודה לך!!

למעלה