ילדה ללא פנים

SupermanZW

Well-known member
ילדה ללא פנים

ילדה נולדה ללא פנים בפלורידה, אתם בטח שואלים את עצמכם איך זה יכול להיות, הכנסו לקישורים ותראו בעצמכם. זאת לא מתיחה, זאת לא בדיחה, זה סיפור אמיתי ויש גם וידאו, לראות ולא להאמין.

E K O

New member
כל כך

כאב לי לשמוע את ההורים מדברים בוידאו.... :(

E K O

New member
כן, יש מקרים מאוד עצובים

שהורים עושים דברים ממש נוראים לילדים שלא נולדים "כמו שצריך" או גודלים כמו שההורים רצו.... שלא נדע, אבל זה נעשה מטוב לב שכמובן התבטא בצורה הלא נכונה, אני שמח לשמוע שהילדה הזאת גולדת בידיים טובות....

eMiFrEaK

New member
אני חושבת שזה מדהים...

שההורים עושים כל כך הרבה מאמצים בשבילה ולא נטשו אותה, כמו שהרבה היו עושים.. קשה לשפוט מאיפה שאני נמצאת, אבל לילדה הזאת יהיה קשה מאוד לאורך כל החיים שלה, וכולם יושפעו מזה... סיפור עצוב.. ועם זאת.. פשוט מדהים...

ילדה...

מסכנה...אני ממש מרחמת עליה,מגיל צעיר היא לא יכולה לאכול בלי כל החותים האלה שיש לה בגררון..! ועוד יותר על ההורים שבוכים כל הזמן...!!! סיפור כואב!!!!

bariska

New member
ילדה מסכנה

וגם ההורים מסכנים..:|אבל ההורים לא תמיד יהיו מי יתפל בא כשההורים לא יהיו בין החיים

AeroSlash

New member
מסכנה ../images/Emo10.gif

לפחות יש לה הורים טובים.. היו כאלה שהיו זורקים אותה לכל הרוחות..

Alexies

New member
נו טוב, לפחות..

אפשר להציל אותה, המון ניתוחים קשים, מסובכים, אבל יהיו לה חיים רגילים. רק קצת קשה לי להבין כי אני לא מכירה את המחלה, אבל נאמר שהחסרות לה עצמות העיניים, והיא תוכל מהבטן עד שלא יצליחו לסדר את זה, אז פה בינתיים אין לה. אבל עיניים הרי יש לה, היא רואה? או שהיא עיוורת? כאילו סליחה שאני מגעילה את אלה שקשה להם להסתכל על זה..

למעלה