ילדה כקלף מיקוח

אלון 35

New member
ילדה כקלף מיקוח

מקרה מצער שקרה לי היום. אשתי ואני פרודים מזה כ 8 חודשים, יש לנו ילדה בת שנה וחצי ומדי פעם אשתי היתה מאפשרת לי לראות את הילדה.לאחר שניקבעו לה דמי מזונות זמניים זה לא היה נראה לה והיא איימה עליי שלא אראה את הילדה בכלל. היום עברה אשתי עם הילדה בדרכה לסבתא של אשתי כשהיא עוברת דרך הבית שלי ,אני הייתי בחוץ וכשהילדה ראתה אותי צעקה אבא אבא. כשבאתי לקחת אותה אשתי חטפה אותה בכוח כשהילדה בוכה. אני הגעתי למצב של ייאוש עד כדי כך שאני לא מאמין שאפילו בית המשפט יפתור דבר שכזה. מה עוד שהנזק כלפי הילדה כבר נעשה. פעם חשבתי שאין יותר גרוע מאנשי חמאס מתאבדים שקוטלים חיי אדם חפים מפשע אך מתברר שיש הורים שגורמים לילדים שלהם נזק בלתי הפיך ובמו ידיהם הורסים אותם.

taltallim

New member
אלון

זה תמיד מצער אותי כ``כ לחשוב שאנשים בוגרים מנהלים את מלחמות הגאווה הקטנוניות שלהם על גבם הרך של הילדים... זה למעשה היה הפחד הגדול ביותר שלי בתהליך שאני עברתי. למזלי, גם האקס שלי וגם אני הצלחנו תמיד לזכור ולהזכיר לעצמנו... שהכי חשוב זה לשמור על ערוץ תקשורת נקי וטהור שמטרתו... טובת הילדה שלנו. נשמע שאשתך לשעבר לא ממש בוגרת בקטע הזה... אלה דברים שלא אתה תוכל לפתור עבורה - רק היא לעצמה בבוא היום - אם היא מספיק תרצה בכך. מכל מקום, ברור שלפחות אתה מחובר לצד הרגיש והבוגר שלך - וזה אולי לא מספק אותך אך מספיק! כי לריב צריך שניים - ואם לא תשתף איתה פעולה - בסוף היא תרגע... ואז המרוויחה הגדולה תהיה הילדה שלכם... וגם אתם!!! בהצלחה ואל ייאוש... ילדים עמידים יותר ממה שחושבים והכי חשוב שיש לה אבא שמאד איכפת לו ממנה!!! תלתלים.

מזעזע

אין מילים. לא יודעת מה תוכל לעשות, אולי כדאי לבדוק משפטית ובמקביל לנסות לחזור עם אשתך לאיזה שהוא ערוץ תקשורת שיש בו הגינות ולו רק למען הילדה. זה פשוט מחזה קורע לב, מה גם שאין יותר גרוע מלהשתמש בילדים כקלף מיקוח. לדעתי זהו פשע מוסרי במובן מסויים. בהצלחה.

chirab

New member
לאלון,

ממש כאב לי הסיפור הזה, גם עליה וגם עליך. אני מאחלת לך שיהיו לך מספיק כוחות להתמודד עם זה ולמצוא פתרון שישביע גם את רצון האקסית. אגב, יש מישהו מ``הצד שלה`` שיש לו איזו השפעה חיובית עליה? מישהו שאתה יכול לשוחח אתו בעניין, ויסביר לה שהיא פשוט מזיקה לילדה? תצליח

למעלה