Away from the sun
New member
ילדה כלה- העדכני!
אזור שפלה, חזק. "ילדה כלה" חוזר, ובגדול! אני ומנאל מתכננות להפיץ את השיר בין כל קני הארץ. הו, הזדוניות
כרגע- מה שיש זו טיוטה. אתם מוזמנים להציע רעיונות לשיפור. זה ברור שזה לא המילים המקוריות ל"ילדה כלה", אך זוהי גרסה משופרת. אז, הנה לפניכם- ילדה כלה - אזור שפלה. [במקור- ילדה סוכר- מוקי.] ילדה כלה בואי בואי לאזור שפלה בלעדייך יש לי רק בחילה. ילדה כלה בואי בואי לאזור שפלה רק איתך הייתי מאושר מחכה שתחזרי אליי את לא כאן והכל נראה אחרת את לא כאן והבחילה לא עוברת את לא כאן והבחילה חוזרת אבל אני פה ואני זוכר מבטיח לחכות לך עד סוף העולם לאן שלא תלכי אזור שפלה לא נעלם מגיע הלילה אני ער לא נרדם מסביבי הכל קר שבשפלה רק חם אומרים לי שזה לא כדאי והם אומרים לי שזה לא כדאי שואלים אותי עד מתי כי יש עוד את כל החיים לפני.. ילדה כלה... תני לי סימן כי אני מתגעגע החניכים תפסו אותי לא מוכן כבר מזמן הבנתי כמה זה קורע נשאר לא לבוש, נשמע קצת נדוש רוצה לדעת איך להדריך אני רוצה להדריך, ולא להיות מוביל כל הדרכים מובילות אותי אלייך אחרי שנים שחיפשתי אותך. עכשיו אני הולך לישון לבד בורח מהקומונר מתהפך מצד לצד הולך לאיבוד באמצע טיול אנחנו כל אחד לחוד ילדה כלה בואי בואי לאזור שפלה בלעדייך יש לי רק בחילה. ילדה כלה בואי בואי לאזור שפלה רק איתך הייתי מאושר מחכה שתחזרי אליי -------- תגובות, הערות, הארות ושאר ירקות לכאן.
אזור שפלה, חזק. "ילדה כלה" חוזר, ובגדול! אני ומנאל מתכננות להפיץ את השיר בין כל קני הארץ. הו, הזדוניות