ילדה יקרה שלי

שרי42

New member
ילדה יקרה שלי

ילדה יקרה שלי אני יודעת שאף פעם לא כתבתי לך מכתבים, מקסימום פתקים, אך מצאתי לנכון לכתוב לך כמה דברים שעל ליבי, מקוה שתביני אותי אם לא בהתחלה אז בסוף. היו לי המון תיכנונים לגבי יום ההולדת שלך, בחודש האחרון הזמנתי מקום במסעדה, קניתי לך מתנה מכל המשפחה, הודעתי לחברים ולקרובים לגבי המקום והשעה, רק דבר אחד לא לקחתי בחשבון....את ה``יציאה`` של אבא שלך. שלא תביני לא נכון...הוא בהחלט התכוון לטוב..אבל יצא לו רע. ואני..כמו שאת מבינה, לא יכולתי לשאת זאת. תמיד הרגשתי באיזו נקודה שדברים קורים ונעשים נגד רצוני. אני נשואה כבר למעלה מעשרים שנה ואני מרגישה לבד. נכון שיש לי אתכן, בנות נפלאות שלי, אבל, הביחד איתכן הוא ביחד שונה ממה שאת מצפה במערכת זוגית. בעצם, להרגיש לבד אפשר להרגיש גם כשיש הרבה מאוד אנשים מסביב ועכשיו תוך כדי הכתיבה, אני מוצאת את עצמי משחזרת רגעים שזועקים לביחד ואני חויתי והתמודדתי איתם לבד. זה לא שהוא לא היה, פיזית הוא היה, רק שמחשבותיו נדדו למחוזות אחרים. כשהוא נתן לך בצהרים את המתנה וראית איך אני הופכת אדומה .....מכעס, ידעתי שהבנת שהוא עשה פאשלה נוראית ואני לא יכולתי לשתוק יותר, הכל פרץ כמו הר געש שהגזים הרעילים שלו השתחררו באחת. אני יודעת שראית כבר כמה וכמה ריבים והתפרצויות שהיו בין אבא לביני, אבל הפעם זה היה שונה, הפעם אמרתי בצורה חד משמעית ובקול רם כי אני רוצה שהוא יצא מחיי בשביל לא לחזור. אני נוסעת על מנת שאולי משהו בי ירגע. אני נוסעת על מנת שגם לך יהיה זמן איכות עם אבא ואני לא ארחף שם בינכם כמו עננה. אני רק רוצה שתדעי שתמיד השתדלתי לחשוב ולעשות רק טוב לכולם וחוץ מימכן אין לי אף אחד בעולם, אבל הפעם אני רוצה לחשוב ולעשות טוב לעצמי...זה אולי ישמע לך מאד אנוכי......אבל אני החלטתי...זה מה שאני רוצה. שלא תחשבי שזו החלטה קלה...אני פוחדת כמו ילדה קטנה אבל אני בטוחה שהיום שבו אני אהיה באמת מאושרת עוד יבוא. אוהבת יותר ממה שאת חושבת אמא

שרי אני מורידה בפנייך את הכובע...

לא ברור לי הזמן שנכתב המכתב, גם אם היום גם אם לפני שנה, ברור לי שאת אישה מופלאה רגישה חזקה ונהדרת. את ראויה לכל האושר שבעולם ולכאלו הוא מגיע. והוא יגיע.

taltallim

New member
להיות החברה הכי טובה שלך..

גם כשרגשות האשמה הכי נוראים מציפים אותך... תמיד לזכור שלילדה שלך מגיעה אמא שאוהבת את עצמה והכי חשוב שלך מגיע שתאהבי את עצמך. לכן ללמוד לסלוח לעצמך, שוב ושוב ושוב...

ג^וליה*

New member
לשרי - כל הכבוד !

בכל פעם שאני קוראת את הודעותייך אני נדהמת מחדש, את באמת אישה מדהימה ודרוש הרבה אומץ בשביל לשבור קשר (במיוחד קשר שהיה לאורך זמן ארוך). וגם אני מצטרפת לחוזליטה היפה ומורידה בפנייך את הכובע. ג`וליה

chirab

New member
שרי

היא קבלה את המכתב בתך? מכתב בעל עצמה, אמיתי, זועק. אני מעריכה את כנותך. ואגב, אני חושבת שהדאגה לעצמך והרצון לשפר את חייך מקרין בוודאי לטובה על חיי ילדייך. שירה

שרי יקרה

תזכרי רק דבר אחד. חוץ מאמא את גם אשה ! אשה מופלאה עם רצון להיות נאהבת, נחשקת, מאושרת ושלווה. האמהות היא מתנת הטבע והאל ואין אושר נפלא ומחזק ממנו, אולם לעיתים עלייך לחשוב גם על עצמך, ואני בטוח שבתך תבין שאם אמא שלה תהיה מאושרת בחייה האישיים, יהיו לה יותר כוחות לטפח את אהבתה לסביבה ולילדיה. הזוגיות יכולה להיות מבוססת כל עוד היא תורמת משהו, אני מבין שאת נמצאת ביחד ולבד. זה מצב נורא, כי גם אין יכולת ותנאים למלא את הלבד, כי לכאורה אתם ביחד. מכיר את ההרגשה, מבין את תחושותייך ומחזק אותך בהחלטה שלך. מסרי מזל טוב לילדתך, ואני מקווה שבשנה הבאה היא תזכה לראות אם מאושרת יותר....את יודעת מה יש לי הרגשה שזה יקרה. שולח לך חיבוק של חיזוק, יהיה טוב שרי, בסוף הכל לטובה, חייבים להאמין בזה. את אישה מופלאה ואמיצה ! שלך, ענבר

שי33

New member
את לא לבד

יש לך אותי ואת כולנו ואת פשוט מקסימה ואני כבר לא יכול להגיד יותר כלום מרב התרגשות

למעלה