ילדה טובה

the great X

New member
ילדה טובה

היית בסביבה, קפצת לומר שלום בתחילה על השטיח, רגליי ישרות לפנים, גבי זקוף כשאני נשענת על ידיי ומספרת לך מה שלומי כיף להזכר כמה נעים לנו לשוחח, איזו הבנה יש בינינו בהמשך אני מכורבלת איתך על הספה בתנוחה הרגילה ושומעת מה שלומך אנחנו מחייכים, מהנהנים מקשיבים מתפקעים מצחוק ואז הידידות מצמיחה לה יד מיומנת שרוצה להגיד שלום לגבעה החמה שלי אורח על הספה, אורח בתוך התחתונים אתה אומר שהיית פעם אישה ואני מסכימה בעודי שוקעת ונוזלת, כי רק אישה תדע כך לגעת בכוס פתאום אתה מפתיע- "בואי נשחק משחק" "אבל התנאי הוא שלך אסור לומר דבר, לשאול שאלות או להציב תנאים" כך אתה אומר, מחייך מבט מלוכסן שלי אליו, חיוך ו... הסכמה שקטה, נרטבת מהציפייה לבאות והוא לוקח צעיף וקושר את עיניי, חזק- אבל לא מדי והוא מפשיל את מכנסיי לאט, לאט... ופתאום אני מרגישה לשון רטובה חודרת לתחת, והוא פוקד: "תפשקי" ומזיין אותי עם הלשון ואני עומדת, לא מזהה את חלל בייתי שלי רגליי מתחילות לרעוד והוא אומר בשקט מבהיל "תעמדי ישרה, לא לזוז" הלשון שלו חודרת אלי קצובות ואז יוצאת אל הדגדגן אני כמעט מתפוצצת, רוצה לצעוק אבל ההוראה הבאה מגיעה, ואני ילדה טובה הערב... "על ארבע, טוסיק למעלה" ידיי פשוטות אל המזרון, החזה שלי נמרח והישבן זקוף מעלה, הוא מפתיע מהצד יונק את הפטמה שלי, עובר בעדינות על הפנים, מלקק לי את השפתיים אני מנסה לתפוס, ללקק, לנשוך - "דבוקה אל המזרון אני אמרתי" - אתה מהסה אותי והוא כבר חוזר אל הכוס הנוטף ופתאום- משהו קפוא מטייל לי על הירך הפנימית, אני נטרפת... לא יודעת מה ומי- מאבדת שליטה מרגע לרגע אני בידיו, נתונה לחסדיו הוא מקפיא לי את הדגדגן ויונק אותו- ממיס אותו בפיו מטריף את חושיי מניח לי אביזר זקור ביד ופוקד "תזייני אותי בתחת", מכוון אל תוך עצמו ואני מזיינת אותו והוא חודר אלי חזק ועוצמתי ושנינו גונחים, מטוטלים בעוצמה של עונג ולי אסור לדבר, לבקש, להגיב רק לתת לגוף להתפרק למיליוני חלקיקים צפים אני פשוקה, רפוייה, נוזלית כמעט גומרת בפיצוץ מטורף כשהוא מזיין אותי ואני אותו, לוחץ לי על הדגדגן, אני מושכת את אשכיו והוא איתי מתמרחים מתנשפים מתחבקים חמים רטובים ישנים כמו תינוקות מתוקים, בריח דבש וקינמון ילדה טובה...

כפרה עלייך, את לחצת לי על כל הכפתורים הנכונים

למעלה