ילדה חדשה

yuval k11

New member
ילדה חדשה

40 טיפולים 12 שנה בג"צ 1 (הצלחה) פונדקאית אחת נסיון 1 וילדה מקסימה. היה שווה כל רגע על מנת לקבל אותה לזרועתינו על מנת לחבק אותה ולהבין למה חיכינו.

מירבי*

New member
מזל טוב, איזה אושר../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

איזו הודעה משמחת, מאחלת לכם את כל האושר שבעולם
אם אני זוכרת נכון עשיתם פונדקאות בחו"ל, נכון? אם תמצאי זמן ספרי לנו קצת על עהתהליך הנהדר שלכם. כל טוב, אושר, בריאות ואהבה גדולה

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

איזה כיף!!1 הרבה אושר ובריאות לכם ולאוצרכם החדש!!

yuval k11

New member
הי

מירבי-ראשית אני רוצה לציין את האכפתיות שלך ואת החום שאת מפגינה בפורום. אין לי ספק שחום זה מעודד אנשים רבים ועל זה תבורכי. התהליך שלנו אכן היה בחו"ל. מעיון בפורום ניתן להבין שהתהליך בארץ יותר קשה יותר מורכב ויותר ארוך. לכולם אנחנו רוצים לאחל המון הצלחה. ההצלחה מגיעה מהנחישות ומההכרה שאין דרך אחרת. כל כישלון הוא תחילתו של תהליך חדש. כל תחילה היא אמונה שהפעם יהיה טוב. ההריון הוא אמצעי להשגת מטרה- הוא לא המטרה עצמה.

mondani5

New member
יובל יקירה!

הפונדי ואני מעוניינות בסבב שני ולא עומדות בקריטריונים בארץ,לפני מס' שבועות פניתי על גב פורום זה ואחר אם משהיא עברה או עוברת את ההליך בחו"ל על מנת שתאיר את עיניי. כאשר תתפני קצת מטיפולך המסור בנסיכה אשמח לשמוע ממך אינפורמציה. בברכה אירית

yuval k11

New member
מונדני שלום

ראשית-עיסוקנו החשוב אינו פוגם ברצון לסייע לנוספים לעבור את התהליך. חיבוק ילדה רק מחזק אותנו ברצון לסייע. אין עושר גדול מזה ועוצמות חזקות מאלה. כל שאלה שתישאלי תענה על ידינו. גם אם לנו אין את התשובה ננסה למצוא או להפנות.(הבטחה). אנו עברנו את התהליך בארה"ב ולדעתי עדיף למצוא פונדקאית אמריקאית באמצעות סוכנות מקומית. משמעות ביצוע התהליך ללא ביטוח רפואי מקומי עלול/עשוי להגיע להרבה עשרות אלפי דולרים ואולי יותר. בארה"ב ישנן הרבה סוכנויות המטפלות בנושא והפרשי העלויות בין סוכנות אחת לרעותה מתבטא בעשרות אלפי דולרים. סוכנות זולה לא בהכרח פחות טובה לעיתים להפך. הסוכנות מטפלת החל מאיתור פונדקאית מתאימה דרך הבדיקות הפיזיות והנפשיות. הנסיון שלהם בנושא רב והטיפול במשך כל התהליך מעורר הרבה קנאה. תרגישי חופשי לפנות בכל שאלה. שיהיה לך המון הצלחה. הדרך הארוכה כדאית.

למעלה