ילדה חדשה בגן

shsho

New member
ילדה חדשה בגן

אז גם אנחנו הצטרפנו למשפחה הקיימת פה שנראית מאוד חמימה יש לציין, יש לי מספר שאלות למי שמוכנה לתרום מהידע האישי שלה.... האם מישהי מכירה מטפל בדיקור סיני לטיפול בביעת זרע חמורה ( מאזור ראשון ועד ת"א). ומה דעתכן על פרופ' יעבץ והמרכז הרפואי באיכילוב?......לשם הופננו. תודה ......

טוט

New member
ברוכה הבאה, ובקרוב מאוד לביה"ס!

ובאשר למכון לחקר הפוריות באיכילוב, מהיכרות אישית יש שם צוות מעולה, מקצועי ונחמד. מנסיוני, פרופ' יעבץ מקצועי, אכפתי ואנושי. ובאשר, לדיקור, לא מכירה מטפל, אבל ידוע לי שבמכון הנ"ל באיכילוב הם מציעים גם את הטיפול הזה, ותוכלי לקבל פרטים ולבקש שיתאמו לכם פגישה באמצעות המזכירות במכון. בהצלחה רבה!

ellieg

New member
welcome

ברוכה הבאה בקשר לפרופסור יעבץ והמכון אני יכולה להגיד שאם לא הייתי מופנת לשם והייתי צריכה ללכת לרופא פרטי הייתי הולכת אליהם. הצוות חם ומדהים ותמיד נתנו לי הרגשה שהם זוכרים אותך. (גם מבחינת מקצועית הם עשו עלי רושם)

sher72

New member
ברוכה הבאה....

לגבי המדקר הסיני, אנחנו היינו בפגישת ייעוץ עם ד"ר סיטרמן ממרפאת בראשית ברמת אביב ג', שנחשב למומחה ובעל ניסיון בתחום בעיות זרע. הוא עשה עלינו רושם טוב מקצועית ובהחלט מבין עניין, והציע לנו לבוא אליו באופן פרטי למרפאתו בפרדס חנה. מספרי הטלפון שלו: במרפאת בראשית - 7440888 - 03 נייד: 215008 - 058 בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. עד אז את מוזמנת ללחוץ על כל הלינקים בסרגל הכחול בראש העמוד (במיוחד על המאמרים, הקישורים והשאלות הנפוצות). שמעתי הרבה טובות על דר' סיטרמן, רק צריך לזכור שלא לכל מקרה דיקור עוזר. שווה לנסות. בהצלחה נועם

למעלה