ילדה בעלת 1000 פרצופים...

sarit743

New member
ילדה בעלת 1000 פרצופים...

לפני כשנה בערך, אמרתי לרופא המטפל של הגוזל, שאני לא מכירה אותה, שכשהיא בהתקפה היא אפילו לא נראית כמו הבת שלי, יש לה רוע בעיניים. המטפלת שלה אמרה לי את אותו הדבר (בערך...( אתמול בטלפון) שאי אפשר לדעת איזו ילדה נפגוש היום. סוף כל סוף מישהו ראה את מה שאני ראיתי. ובכן חברים יקרים, ההורים היו, הביקור הוגדר כהצלחה! הגוזל התקשרה אלי שעה אח"כ ואמרה לי "קודם כל תדעי שאני עדיין לא מדברת איתך, רק רציתי להגיד תודה על כל הדברים ששלחת לי". אחרי שעה נוספת, שוב הגוזל בטלפון "רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך ולא יודעת איך את ממשיכה לבוא אלי ולשלוח לי דברים אחרי כל מה שאמרתי לך" אחרי שעה נוספת, טלפון " אמא,תוכלי לבוא לראות אותי מחר...." אז בטח! יום ראשון הייתי, והיה נחמד מאוד. יום שני - יום ניסיון והכרות בפנימייה גם הוגדר כהצלחה והגוזל תוזמן ליום היכרות נוסף עד להחלטה (2 מקומות לשנה הבאה 6 מועמדות). יום שני אחה"צ - פגישה ראשונה של קבוצת תמיכת הורית, להורי ילדי המחלקה. פעם ראשונה בחיי (למרות אשפוזים קודמים) שדיברתי עם הורים לילדים עם אותם הבעיות (או כמעט) כמו של הגוזל. סוף כל סוף אפשר להסתכל על מישהו, לדבר איתו, ולדעת שהוא באמת באמת מבין אותך ולא רק מרחם עליך או חושב שהוא מבין. סיפרתי עליכם. שאלו אותי מי התמיכה שלך, הרי המשפחה בצפון, בן הזוג עזב...? אז סיפרתי עליכם. אתם התמיכה שלי. היום לקחתי לי אחה"צ חופשיים... הודעתי לגוזל שאני לא מגיעה (היא נורא רצתה שאבוא דוקא היום. כששאלתי למה דוקא היום אמרה שהיא צריכה את הסלולרי שלי כדי לדבר עם חברה...), הודעתי גם בעבודה השניה שאני היום לא אגיע. אני בחופש ! שוב, תודה רבה לכולכם, אוהבת.

ד קובי

New member
ווואוו מאוד מאוד מעודד ../images/Emo140.gif

אני מאושר לקרוא אותך איזה יופי זה מאוד מאוד מעודד שהדברים מסתדרים לטובה... הלוואי ויהיה שינוי משמעותי ומאחל לך מעומקי נשמתי שתמצאי את הכח להתמודד עם הכל...

טוב לשמוע דברים טובים!

כל כך נעים להרגיש שהאנשים היקרים לנו, האהובים עלינו מחזירים לנו אהבה ורוצים אותנו. רעיון: תכתבי לעצמך את הרגשות הטובים שיש לך עכשיו, ואת החויות המשמחות, כדי שיהיה לך על מה לסמוך ולהישען בשעות אחרות...

זריחה 2

New member
שרית כיף לקרוא

קחי בחשבון שיתכן ויהיו ירידות, אבל מה?..בכל פעם את תרגישי חזקה יותר ,תדעי שתמיד יהיו ימים טובים יותר וטובים פחות,ועם הזמן תלמדי כיצד להתנהג,ובאיזו דרך לנהוג איתה.. מקווה שנהנית היום מהחופש.. ובנתיים...שלא יגמר הטוב

לולי90

New member
שרית

אני כל כך מאושרת בשבילך!!! האמת חיכיתי לעדכון שלך על הביקור של ההורים כבר ביום ראשון וחשבתי הרבה עליך וכשלא כתבת התחלטי לפחד שאולי לא היה טוב ובגלל זה אין לך כוחות נפשיים בכלל להתחיל לספר לנו על זה..אבל איך שהוא האמנתי שביקור הזה ישבור את הקרח כי זה יהיה רעון כל כך מוצלח!!! תמשיכי להזמין את ההורים שלך-אני מבינה זה יש מרחק ביניכם והם לא יכולים להגיע לעיתים תקופות אבל אולי אפשר לעשות תורניות עם האחיות שלך ( בהנחה שבתך תרצה לראות אותם גם) כי זה שיפר את המצבה פלאים!!!את רואה-לקח לה זמן והיא חזרה עליך-נקווה מאוד שזה לא יחזור על עצמו-ואם כן-אז את כבר יודעת את הדרך-שהקרובים שלך יגיעו בימים האלו במקומך...תהני מהבת שלך כל יום כל עוד היא במצב רוח טוב אבל גם לא לשכוח שיכולים להיות גם ימים רעים-(אני מאוד מקווה שלא יהו יותר כאלה-אבל לפי האופי שלי או בגלל המצב עם בתי אני תמיד מתכננת להכי גרוע-ואם יהיה ישיפור-אז מפה אפשר רק לעלות-ככה אני פחות מתאכזבת). לגבי הפנימיה-שמחתי מאוד לשמוע-מאחלת לך הצלחה בהמשך הקבלה...לגבי קבוצת תמיכה-זה מצויין שאת עושה את זה-כי לדעתי זה הכי טוב מכל הדברים האחרים-מעובדים סוציאלים ופסיכולוגים( חוץ מאותנו-כמובן
-בקבוצה את יכולה להרגיש שפגשת נשפות תאומות-עד כדי כך הם מבינים אותך... מכיוון שבתי מאושפת כבר שנה וחצי (אשפוז מלא-אשפוז יום-אשפוז מלא 3 חוד' אחרונים) אני העלתי את הנושא של אירגון קבוצת תמיכה להורים במחלקה כמה פעמים( כי לא קיימת אחת כזאת) אבל אולי לא הייתי מספיק נודניקית-זה לא יצא לפועל-אולי כדי לנסות עוד פעם...אני מאוד רציתי למצוא קבוצה כזאת-בסוף נפתח אצלנו סניף של מלמ ונפתחה קבוצה אבל מכיוון שהם מתחילים ב5.30 ואני עובדת רחוק מהבית-(צריכה לצאת ב3.3) מעבודה-אני לא מצליחה להגיע-ומאוד חבל לי...אז אולי אני בכל זאת אנסה-אצה אותו יום ממש מוקדם לעבודה-כי זה באמת כל כך חשוב . ועוד משהו אחרון-לגבי אלף פרצופים...-גם הילדה שלי לא עצמה כשהיא בהתקף-ואני בכלל לא מזהה אותה-אבל אצלה זה לא רוע-אצלה זה פחד-פחד שמשתק אותה -לא נותן לה לזוז-ומכניס אותה לפניקה וחרדות-ודבר ראשון כשמתחיל ההתקף רואים את זה בעינים שלה-הם נהייות כמו עיני זכוכית וכיאלו מסתכלות פנימה-קשה לי להסביר מה זה-זה כמו חיה שנלכדה...וזהו-אין ילדתי החמודה והמתוקה יש רק יצור רועד ומנסה לפצע את עצמו ....אז אני מאוד מבינה אותך למרות שאלו התקפים מסוג שונה ובעיות אחרות אבל אני חושבת שכל החולים כשהם בהתקף-הם לא עצמם....

לולי90

New member
משהו נוסף ששחכתי

כל הכבוד לך-שעצרת הכול וחשבת על עצמך ונתת לעצמך קצת לנוח ולהנות מהחופש הקטן שלך !!! אני מקווה שנמשיך לקבל ממך רק מסרים טובים .חיבוק חם והמון-המון תקווה שמצב רק ילך והשתפר-( טפו-טפו-טפו)

איזה ככיף שרית לקרוא אותך

ולדעת שאת מחיכת וטוב לך הלואי והיו לך הרבה ימים טובים כאלה

למעלה