ילדה אוטיסטית

• פותח הנושא Raha
  • פורסם בתאריך

Raha

New member
ילדה אוטיסטית

אני כבר מכמה חודשים רואה אצל בת דודתי שהיא בת שנתיים כמעט סימני אוטיסטים הבעיה שאני אל מסוגלת להגיד לדודתי על זה הרי היא עו"ס ויש לה מודעות לזה אבל כל פעם אני רואה שזה בולט יותר אצל הילדה ואני ממש לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת שדודתי תיפגע מזה איך להגיד לה את זה בצורה הכי טובה ולא פוגעת תודה ראש ואליד

שלום לך ראשא, וברוכה הבאה לפורום

צר לי שלא עניתי לפני כן - הייתי בחופשה... אני רוצה להחמיא לך על תשומת הלב, זה חשוב מאד. וכן קורה לעיתים שחברים וקרובים רואים דברים לפני ההורה.... יחד עם זאת עלי לשאול אותך שוב את השאלה החשובה מאד של שרון - איזה סימנים את רואה? האם את בטוחה במה שאת רואה? אוטיזם זוהי אבחנה קשה מאד שבדרך כלל אם אני לא טועה לא מתקבלת לפני גיל 3. בכל אופן אם תבחרי לשוחח עם דותך על כך אני מציעה עדינות ואמפטיות... אם יהיו לך עוד שאלות והתלבטויות, נשמח לעזור טל

רשא raha

New member
חופשה נעימה

אני כבר פירטת אתהסימנים שרובם מביאות למסקנה אחת לפחות קווים של אוטיסטים כמו הפרעה ביכולת התחברות עם ילדים לא עושה פעילות בנוכחות אחרים מפחדת מזרים לא יוצרת קשר עין משתמשת בדברים בצורה לא נכונה כמעטלפעמים היא יותר מדי פסיבית ופעמים ההיפך בצורה מאוד בולטת כמעט לא מדברת רוב הזמן שקטה אוהבת חולצה ומכנס ובצורה מוזרה ואפילו בוכה כדי לא להחליף אותם כל הזמן רוצה אותם זה לא מין של פינוק או ביישנות זה משהו אחר לגמרי מה דעתך? היא בת שנתיים ושלושלה חודשים

למעלה