יכין סנטר

FreakOfNature

New member
יכין סנטר

יצא לי היום לעבור שם... אז מסתבר שהסניף של גלי עודפים נסגר, ועדיין אף חנות/רשת/מסעדה לא תפסה את השטח. גם לחם ארז סגרו את הסניף, ובמקומם ייפתח סניף רשת "קיורטוש" - שמתמחה במאפה הונגרי בעל אותו שם. לרשת יש כבר סניפים בת"א, ראשל"צ, כפ"ס ואשדוד. במקום "מאמא רוסו"/"מויה", שעומד שומם כבר כמה חודשים עומד להיפתח מקום חדש שנושא את השם Elizabeth Q. נשמע לי כמו שם של פאב... מעניין מה זה יהיה בסופו של דבר.

גלי סגרו????

אני קניתי שם הרבה מאוד פעמים מתי הספיקו? ועוד משהו - בחובבי ציון (במקום שבו היה בית ספר לספרות) פותחים בית קפה. האם זה נכון שזה בליקרי בייקרי?

FreakOfNature

New member
לא בליקר.

עברתי שם ליד היום. עיצוב מאוד יפה אבל ממש לא העיצוב של בליקר בייקרי. ספיקינג אוף חידושים - הסניף של ניו פארם בקניון נסגר. במקומו ייפתח סניף של סופר פארם. ולגבי גלי - אבא שלי אמר שהוא שמע שהולכים לפתוח שם חנות נעליים. אז או שהם סגרו לרגל שיפוצים, או שתיכנס חנות נעליים אחרת במקום - או שנצטרך לחכות בסבלנות בשביל לראות מה יגיע. אותי בעיקר מעניין מה זה האליזבת הזה...

נכון

באמת נשמע שם של פאב, גם ליד הסנוקר שמו שלט שייפתח פאב שם, וגם ה JEMS אחלה מקום.

FreakOfNature

New member
ליד הסנוקר שברחוב השחם?

לא שמתי לב... מצד שני - הרבה זמן לא עברתי בקטע של השחם שמצפון ליכין סנטר

2004נטע

New member
באיזה קניון? סירקין? אבנת?

בשני הקניונים הללו יש "ניו פארם"

לפני שבוע בערך

עברו לעיר אחרת בכלל. אשדוד או משהו... לא בדיוק זוכרת. בסגירה מכרו שם נעליים במחירים מצחיקים מאוד.

2004נטע

New member
../images/Emo12.gif בי"ס לספרות? בחובבי ציון?

אני מניחה, שהתכוונת לרח' ההסתדרות

Cell313

New member
אכן

גם אני התפלאתי שפותחים בית קפה בחובבי ציון, עברתי היום(אמנם מאוחר בלילה שהכל היה סגור) וחיפשתי, ולא מצאתי מקום כזה.. בית הקפה שיהיה סניף של קפה בייקרי (הבנתי שזה מתל אביב) ייפתח ברחוב ההסתדרות, תהיה לו ישיבה בחוץ בחצר ועוד כמה שולחנות לחזית רחוב ההסתדרות, נראה נחמד בנתיים.. צריכים להכניס רשת חזקה לעיר, היום עברתי בסביבות השעה 22:00 באיזור, קפה הלל היה מפוצץ , וקופי דון שנמצא ליד רחבת העיריה גם היה הומה אדם.

למעלה