יכול לעזור לכם!!!

Ssj Yaniv

New member
יכול לעזור לכם!!!

כול מי שצריך עזרה במידע על DBZ/GT/V יכול לפנות אליי באיי סי קיו או פשוט דרך הפורום איי סיי קיו:176913487

digiash

New member
תודה על ההצעה אבל אני מעדיף שלא

תבלבל לי את המוח בשטויות של ערוץ הילדים ודומיהם... (עלק "V")

Ssj Yaniv

New member
מה אתה רציני אתה לא יודע!!

היוצר של DBZ כינס לפני שבוע מסיבת עיתונים ואמר שביוני 2003 יצא הDBV (V- ורדיקו) שמסופר על קו הזמן של טראנק רואים איזה מעריץ אתה!!!

Taker Sucks

New member
מזההההההההההההההההההההה?

DBV??? אין דבר כזה!!! אבל אני לא יפתח את "הויכוח" מחדש. ואני רוצה מידע.... מי זה? פריזה? מי זה וג'יטה? ומזה kiezan? ואני מקווה שראית גם ביפנית ולא רק בעברית/אנגלית...

Ryuu Akuma

New member
לא הבנתי

זה כאילו ציניות ? אני מקווה שכן.. מה זו השאלה הזו: מי זה? פריזה? מי זה וג'יטה? ומזה kiezan?.. אתה ציני נכון..? כי יש לך ציניות מעוות שלא הבנתי.. אז אני שואל..

Ryuu Akuma

New member
נצל"שון קטן...

זה לא דאיגיש אז זה בסדר לנצל"ש... יש לי שאלה.. הסדרה המקורית ביפנית ( סינית מרוקאית בשבילך מילי !) .. אז היא עם תרגום.. כאילו ששידרו אותה בהתחלה ( לא DB אלא DBZ ).. אז זה היה משודר עם תרגום לאנגלית או לא ? כי אני לא ראיתי דבר אחד בסינית מרוקאית (יפנית) ( כאילו דבר = פרק) שאין לו תרגום לאנגלית למטה..

הוא מדבר אלי

כי כל פעם שאני אומר מילה ביפנית הוא אומר: "עוד פעם אחת אתה אומר מילה בסינית מרוקאית (יענו הוא רוצה לגרום לזה להישמע כאילו זאת השפה הכי מסובכת בעולם) אתה חוטף אגרוף!"

Ryuu Akuma

New member
נצל"ש ( יותר קטן ודבילי מהקודם)

שיו !! איזה צחוק !! נכון הזה שאמר שאבא שלו היוצר.. בלה בלה.. אז שחר הזה.. אז קראתי את הכרטיסישי שלו עכשיו... שיו איזה צחוק מה שגבתי.. תקראו את זה אתם תתפוצצו... אני יודע שאני כן !! חחחח

Taker Sucks

New member
לא אני רציני!!!

כולם אומרים וג'יטה ... אבל אני מכיר רק מקיטה. כולם אומרים פריזה אבל אני מכיר רק פריז. כולם אומרים(טוב לא כולם) kiezan אבל אני מכיר רק צלחת מעופפת!

Ryuu Akuma

New member
טוב.. אז..

ווגיטה = מקיטה פריזה = פאריז kiezan = צלחת מעופפת (מתקפה..) ו..היי... אתה יודע את כל זה !!! מה אתה שואל בכלל ?

Ssj Yaniv

New member
או קיי

פריזה (פריס) הוא אחד הלוחמים שרוצה להיהשלט על העולם (כמו כול רע) הוא שייך לגזע המשני צורה. וג'יטה(מקיטה) הוא נסייך הסייאנים הוא כול הזמן רוצה להיות יותר חזק מגוקו! וkiezan היא מתקפה שוג'יטה משתמש

haunter

New member
עזור לי

אני כבר המון זמן מחפש את פרק 32 של DBV (בו גוקו מוצא יבחוש מיוחד עם כוחות על)

Ssj Yaniv

New member
פרק של דרגון בול וי

אתה מסתלבט? רק ביולי 2003 זה יוצא סורי לא יכול לעזור לך!

למעלה