יכול להיות (?)

sihaya

New member
יכול להיות (?)

שבלילה כשישנתי חלמתי חלום ממש מטורף עם המון מדרגות ודברים מסתובבים וסחרחורות וחוסר אונים .... והרגשתי כאילו כל הלילה חלמתי את החלום וכל פעם שהתעוררתי התפללתי שכשאני אחזור לישון הוא לא יהיה שם וזה לא עזר ואז קמתי בבור עם תחושה פיזית ממש רעה סחרחורות בחילות גוף תפוס לגמרי בצורה מטורפת והדבר הזה היה בגלל החלום והתחושות בו ? נטלי .

deep ocean

New member
כן זה הגיוני מאד

גם לי היה בלילה חלומות עם מלא מבוכים ומדרגות ומחילות. הייתי צריכה לזחול עם עוד מלא אנשים במתקן שיש בו מלא מדרגות מסתובבות כאלו, והמדרגות הולכות לרוחב ולאורך. קמתי בבוקר לא כל כך מאופסת
השיא של החלום היה שעלינו במדרגות למעלה, והגענו עד קצה הבניין, וזה היה ממש גבוה, והמדרגות היו בכלל מין חוטים כאלו, ובדיוק שאני נמצאת בנקודה הכי גבוהה, מצאנו כמה ארגזים עם תרנגולות! התרנגולות נבהלו וקפצו אחת לארגז של השנייה וזה היה מצב מסוכן, כי אחרת כמה מהן ימותו. אני הייתי בדיוק בנקודה מולן, והייתי צריכה להציל אותן, בזמן שהייתי צריכה לשמור גם על שיווי משקל ולדאוג לא ליפול למטה. הצלחתי להציל אותן עם עזרה משאר החברים, וגם לא ליפול למטה

sihaya

New member
מילא לקום לא מאופסת

אבל קמתי וזה נמשך עד עכשיו במצב ממש רע כואב ומחניק ואני לא מצליחה להיפטר מזה! וזה לא ששתיתי משהו או עשיתי משהו לדעתי זה רק בגלל החלום ... נטלי.

deep ocean

New member
תקשיבי...

תאכלי עכשיו משהו (אם עדיין לא אכלת). תשתי מים. לאחר מכן, תצאי החוצה (מהבית). תעמדי בחוץ או תשבי. תרגישי את השמש. תתמקדי בנקודה כלשהי שנמצאת בחוץ. תגידי לעצמך שנעים לך, שאת שלווה, שאת ממוקדת ושהכל בסדר. תעשי את זה עכשיו, ותגידי אם חל שינוי..

sihaya

New member
מוזר כזה...

כלומר עכשיו אני כבר מרגישה טוב.. אלב לא יועדת אם יש קשר... שישבתי בחוץ וכ"ו.. זה עשה לי הרגשה טובה אבל ברגע שהפסקתי חזר לי כאב הראש... אבל עכשיו יותר טוב רק קצת תפוסה.... אלב תודה בכל זאת נטלי .

L i z a r d

New member
שלום נטלי :)

תופעות לוואי פיזיות שנגרמות כתוצאה מחלום כלשהו אפשריות בהחלט. כגון סחרחורות, כאבים בגוף..... כמו גם שמחה ורמת אנרגיה גבוהה
זה יעבור מאליו וכמו שמיכל הציעה הירגעות והתמלאות באנרגיה תעזור. במקרה הזה, אם את מעוניין להבין יותר במה מדובר, אני מציע לך להסתכל על זה כתבנית. תנסי למצוא קווים במה שקרה במהלך החלום, לראות מה הן האסואציות שעולות לך בעקבות כל פריט משמעותי בעיניך ולהלביש את התבנית הזאת על סיטואציות אפשריות בחייך, ואולי גם ללמוד מהמסקנות. בהצלחה

למעלה