יכול להיות

• פותח הנושא pick
  • פורסם בתאריך

pick

New member
יכול להיות

שג'וקים נמשכים לתוכים? אתמול זה היה פשוט מטורף מצאנו 3 ג'וקים בחדר שלי (איפה שהתוכים) ו-2 בסלון רדפנו אחריהם כל הערב... אני רוצה לדעת אם התוכים הם הגורם לזה שיש לנו כ"כ הרבה ג'וקים בבית

d-edge

New member
אצלי זה נמלים

התוכים לא מושכים אותם. האוכל של התוכים שמתצפזר על הרצפה עושה את זה. המלצה שלי? לטאטא כל יום ולרסס את פינות החדרים כלומר לכל אורך הפאנלים עם התרסיס שמיועד לקרדיות.. (פלימט) גם יודעים שזה לא מזיק לתוכי בריסוס ישיר.. וגם קוטל חרקים טוב. מניסיון..

d-edge

New member
לא לרסס כל יום כמובן..

רק לטאטא כל יום.. במחיר של ריסוס כל יום אפשר כבר לקנות לתוכי בית משלו.. וגם לג'וקים..

pick

New member
אתה בטוח שקוטל חרקים לא מזיק לתוכים

? כי יש לי ספר שכתוב בו לא להשתמש בסביבתם כי זה רעיל אז אתמול הוצאתי את התוכים מהחדר כי פחדתי נ.ב יש לי k-300

d-edge

New member
קוטל חרקים כן מזיק!!!!!!!!!!!!!!!!!

שים לב מה כתבתי: קוטל קרדיות פלימט!! זהו הספריי שמיועד לריסוס ישיר על תוכים בכדי לחסל חרקים שגדלים עליהם.. קוראים לזה פלימט (FLEAMAT) לציפורים

pick

New member
יש לי תרסיס אחר

נגד כינים של תוכים קוראים לו milben bio-ex זה בשפה מוזרה כזאת... לדעתך זה גם טוב? ותודה על הטיפים!

d-edge

New member
אם זה מיועד לתוכים זה טוב..

נסה את זה על חרקים שמפריעים לך.. אם הם מתים אז זה טוב.. בהצלחה

גדול!

באמת שברתי את הראש איך להפטר מנמלים בלי שזה יזיק לתוכי... והתרסיס הזה לא בשימוש אצלי כי הוא לא מתגרד. סוף-סוף מצאתי לו שימוש! הנמלים בהחלט מתות.

d-edge

New member
../images/Emo91.gif

טוב עכשיו שאני רואה שזו בעיה נפוצה ממליץ לכל חברי הפורום לעשות את זה נגד נמלים.. רואי אולי כדאי גם לרשום את זה איפשהו.. ואגב הספריי הזה טוב נגד כל חרק.. הרגתי איתו אפילו דבורה שנכנסה לי לחדר..

חח כן..

גם אצלנו באים נמלים..

נעה גל

New member
הקשר בין ג'וקים לתוכים

אם לחזור לשאלה המקורית -אז ככה: כרגע התחילה עונת הג'וקים במלוא עוצמתה. כמו שהיא מתחילה כל קיץ. ג'וקים נמצאים בכל מקום בקרבת אנשים (ואין הרבה מה לעשות עם זה, חוץ מאשר ריסוס כללי בבית). יחד עם זאת, לכלוך של אוכל בפירוש מושך ג'וקים. ותוכים כידוע, לא בדיוק שומרים על נקיון סביבתם. צריך לדאוג שהסביבה תהיה נקיה (וגם אז אף אחד לא מבטיח שהג'וקים לא יבואו). מאוד יכול להיות שיש לך פשוט משפחה בבית ובגלל זה מצאת בערב אחד כל כך הרבה ג'וקים. ברר....

oNNi

New member
יש לי הערה...

לא נתקלתי בקטע של הג'וקים אבל... זה ממש לא טוב שאתה חי עם התוכים בחדר... היה כבר שרשור בנושא... לתשומת ליבך...

למעלה