יכול להיות ש... פרק 18 כבר שודר? יש ברשת קטעים שלמים מפרק 18-למשל הקטע מיד אחרי שסימון מתה.
ר רוני13 New member 5/3/07 #1 יכול להיות ש... פרק 18 כבר שודר? יש ברשת קטעים שלמים מפרק 18-למשל הקטע מיד אחרי שסימון מתה.
N noyil New member 5/3/07 #2 אני לא חושב אני לא מצאתי את הפרק השלם, אולי היו הדלפות 3 שעות לפני השידור? מאז שהדליפו 4 פרקים מהעונה השישית של 24 אי אפשר לדעת
אני לא חושב אני לא מצאתי את הפרק השלם, אולי היו הדלפות 3 שעות לפני השידור? מאז שהדליפו 4 פרקים מהעונה השישית של 24 אי אפשר לדעת
ר רוני13 New member 5/3/07 #3 יכול להיות... אבל זה מוזר-יש שם קטעים שלמים! קלייר עם היישן. הירו עם נייתן. מר בנט והבוס שלו. זה די הרבה קטעים מהפרק הבא...אולי לא הספיקו להעלות אותו לרשת.
יכול להיות... אבל זה מוזר-יש שם קטעים שלמים! קלייר עם היישן. הירו עם נייתן. מר בנט והבוס שלו. זה די הרבה קטעים מהפרק הבא...אולי לא הספיקו להעלות אותו לרשת.
G guyush86 New member 5/3/07 #7 לסמן - ../images/Emo58.gif! בקרוב (ממש בימים הקרובים!) יצטרפו אלינו חברים נחמדים חדשים בעקבות שידור הסדרה בארץ... זו לא קבלת פנים נעימה כלל.
לסמן - ../images/Emo58.gif! בקרוב (ממש בימים הקרובים!) יצטרפו אלינו חברים נחמדים חדשים בעקבות שידור הסדרה בארץ... זו לא קבלת פנים נעימה כלל.
R RNaon New member 5/3/07 #4 גם בפרק הקודם היו קטעים כאלה שדלפו לרשת. נראלי שבכוונה מדליפים אותם, כדי ליצור עניין
G guyush86 New member 5/3/07 #5 אלו לא הדלפות כמה ימים לפני כל שידור פרק (או לפני כל יום, לא יודע בדיוק מתי) רשת NBC משחררת מספר קטעים בלעדית לאתרים מסויימים בלבד, שכנראה מיד מתפרסמים לכל עבר ברחבי הרשת.
אלו לא הדלפות כמה ימים לפני כל שידור פרק (או לפני כל יום, לא יודע בדיוק מתי) רשת NBC משחררת מספר קטעים בלעדית לאתרים מסויימים בלבד, שכנראה מיד מתפרסמים לכל עבר ברחבי הרשת.