יכול להיות ש...

מה יש אפשרות שעל האיי פוד שלי..

יהיה כתוב השירים שלי בעברית ?ככה הבנתי מהפורום??איך בידיוק?ואני לא מבין יש אפשרות לתיקיות ?

LinkTree

New member
קשה קשה

לא שלא רוצי ם השאלות לא ברורות כלכך... לגבי שקם אלקטריק.... לא יודע מה המבצע שם - תקשר תשאל :) (אני קניתי ב PDASTORE ב 2380 לפני כמה שבועות...) עברית איך ב IPOD יש פתרון שמישהו תפר - זה סוג של HACK שאת היכול להחליט להתקין או לא וזה עניין שלך. תקיות - ה IPOD (וזה מה שאני אוהב בו) מסדר את השירים לבד בתיקיות בלי לבלבל אותך בעניין לפי תגיות שיש בקבצים MP3 וכו' אם השירים שלך הם ברובם בדיסקים אין לך בענייה כי כשתכניס את הדיסק למחשב להעביר ל ITUNES ואז ל IPOD הוא מתחבר לאינטרנט ומוריד את השמות לבד בצורה מסודרת. אם המוסיקה שלך היא ערב רב של שטויות מהאנטרנט (MP3 בכל מני שמות ובלאגן) יהיה לך קצת עבודה לסדר את השמות - יש תוכנות מצויינות שעוזרות להחליף תגיות בכל מני צורות חכמות בלי הרבה עבודה - כמו the godfather - תחפש בפורום תמצא קישורים שונים. כמובן שה IPOD יכול לשמש כדיסק נייד ובמקום שנישאר (אחרי ששמת מלא שירים) אתה יכול לשים שטויות - אתה לא תוכל לראות אותם דרך הIPOD אבל בתכלס אתה גם לא צריך כי שימוש כדיבק אתה פשוט מעביר דברים ממקום למקום (סרטים - קבצים גדולים וכו') זהו בגדול - מקווה שעזרתי - אם יש עוד שאלות שאל ספציפית :) יום טוב.

למעלה