יכול להיות שדנו כבר בזה..

יכול להיות שדנו כבר בזה..

(אחרי הכל, זו העונה השלישית)
אבל מה לעזאזל קורה אחרי שהשעון נגמר ולפני שהשופטים טועמים? יש הפסקה בצילום למנוחה וניקיונות אבל מדובר פה באוכל! הוא מתקרר או שהוא מתחמם (אם מכינים גלידה). אי אפשר לחכות איתו סתם ככה, נכון?

אני לא יודעת בדיוק, אבל לדעתי-

קודם כל השופטים לוקחים בחשבון שהמנה מוגשת אליהם קרה. לפעמים גם רואים את זה במנות שהרוטב כבר קצת נקרש וכו'
שנית אני חושבת שכן יש איזה אופציה לשים בקירור גלידות למשל
כמו גלידת הפלפלים שמאיה הכינה

אבל זה אוכל...

איך יכול להיות שיגישו אוכל קר? זה ברור שיש מאכלים שהם יותר טעימים כאשר הם חמים. ואם מגישים גלידה על משהו חם? לא יכולים להשאיר את זה ככה חצי שעה וגם אי אפשר לשים את זה במקרר (כי אז זה כבר לא חם).
לאף אחד באמת אין תשובה מה קורה בהפסקה הזאת? אחרי 3 עונות?

כנסי לבלוג של אריאלה פיקסלר אלון

(מנהלת פורום ״עושים שוק״)
היא הייתה בין המתמודדים של העונה הראשונה או השנייה, לא זוכרת בדיוק...
נדמה לי שיש לה פוסט בבלוג על כל מה שקורה מאחורי הקלעים של מאסטר שף....

פעם היא סיפרה לי שהשופטים אכלו את המנות קרות, הרבה זמן אחרי שסיימו להתבשל... ועוד מחדלים שאני לא בטוחה שאני יכולה לכתוב פה...

למה יקירתי תרגישי חופשי לכתוב

הכל ! בפורום יש במה חופשית לכל הדברים, חיובים ושליליים...
אני גם זוכרת שקראתי בזמנו את הפוסט של אריאלה, זה היה עוד בעונה הקודמת ושכחתי מה בדיוק היה שם

Haad Yao

New member
לפני שנכנסתי לבלוג של אריאלה (אעשה זאת בהמשך)

אני מהמרת שיש פסק זמן. תאורטית, הוא לא חייב להיות ארוך (יכולים להביא עובדים שינקו מהר, ולא באמת חייבים זמן מנוחה), מעשית לא ברור מה קורה שם. לפעמים אני כן מבחינה בסממנים של אוכל שלא הוגש מיד, כמו למשל בצקים ספוגים בנוזלים של רטבים ליד וכד'. או הרביולי המדהים של שי שהיו בו עגבניות טריות - גם 5 דקות אחרי שמנה כזו נמצאת בחוץ, אפשר לשרוף את הלשון מהעגבניות
. אני סומכת על השופטים שידעו לזהות את פוטנציאל המנה כשהיא חמה (אם כי לא סומכת עליהם שהם תמיד חסרי פניות
).

קראתי...

נשמע ממש לא חביב החוויות שהיא עברה שם
מה שבעיקר הרגיז אותי זה שהמתמודדים באים עם נסיון בבישול- למרות שמציגים זאת כאילו כולם בשלנים חובבים- מסתבר שכולם (לפי אריאלה) עשו קורסי בישול ואחד מהם אפילו היה טבח במסעדה!
אבל הקטע של הגשה מאוחרת- ואוו. יהיה הסטייק הכי מושלם בעולם, שגוא'ל רובשון בכבודו ובעצמו יגיש- הוא עדיין יהיה מגעיל אחרי 5 (!!!) שעות...

Haad Yao

New member
חמש שעות??? הולכת לקרוא...

אה, ובאמת - כולם לקחו קורסי בישול? טוב זה דווקא מעודד, אולי גם לי יש סיכוי

מאוד מעניין אבל...

ואני מתייחס רק להפסקה אחרי סיום הזמן, יכול להיות שהם למדו מלקחים. מדובר פה בעונה הראשונה ואולי אחרי ניסוי וטעיה (אפילו של העונה השניה), ההפקה הבינה ותיקנה דברים.
אז יכול להיות (בפועל אני לא יודע מה קרה, זה רק ניחוש) שכבר לא לוקח 5-6 שעות (מופרך, נכון?) לשופטים לאכול.

לא יודעת אם 5 שעות גם עכשיו,

אבל בהחלט לוקח זמן
רק לנקות ולצחצח את העמדות זה עניין של כמה שעות (אני מניחה שיש מספר מצומצם של מנקות, ולא נניח מנקה לכל עמדה)
גם לפי מה שהבנתי מהרשומה אין מים זורמים בעמדות, מה שעוד יותר מקשה על הניקוי
שנית נדהמתי לקרוא בכתבה על הקטע של התנורים.
אני זוכרת שבעונה הראשונה היו כמה שהתלוננו על תנורים שלא עבדו, ואני חשבתי - רקדן שלא יודע לרקוד מאשים את הרצפה...
אבל אני סומכת על אריאלה ולכן זה מראה שזה נכון
ועוד שבכוונה כיוונו לשם מועמדים כדי "להכשיל" אותם...? אני לא חושבת שזה באמת נכון, אולי זאת פשוט יד המקרה שהם קבלו תנורים לא תקינים אבל בכל אופן למה לא תיקנו את זה?

למעלה