יכולות

יכולות

מה לדעתכם היכולת הכי שימושית? בקרב וביום יום (לא חייב דווקא גם וגם, יכול אחת ביום יום ואחת בקרב)? איזו יכולת הייתם רוצים לעצמכם?

supercoconut

New member
שימושי ביום יום : רואה ולא נראה.

כי כמה פעמים כבר עברתם ליד אנשים ממש מטרידים והייתם מקווים שהייתם בלתי נראים שהם לא יציקו לכם? גם אפשר לעלות על רכבות ואוטובוסים חינם, מטוסים אפילו. להתגנב לכל מיני מקומות. לרגל אחרי אנשים. שימושי
ולקרב בטח היכולת להזיז דברים בכוח המחשבה. אפשר פשוט להוריד לאויב את הראש.D:

Billy Shirs

New member
הווו, יש כל כך הרבה:

ליום יום, טלקינזיס כי לא צריך לקום מהכיסא. מהירות על כי אפשר להספיק הכל. ואלכימיה כי אפשר להיות כללללל כך עשירים
לקרב עדיף הכוח של אל, פיירוקינזיס וsuper strength, או אולי גם חידוש תאים, למרות שזה לא מבטיח הרבה.

Gabriel Gray

New member
זה תלוי...

אם אני היחידה בעלת יכולות אני רוצה את של מייקה או ניית'ן אבל אם יש עד כמוני אני רוצה את של פיטר או סיילר!

noamgorange

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

בדיוק אותו הדבר. רק שבמקום ניית`ן היתי שם את מאט.

noamgorange

New member
דילמה.

ליומיום, היתי רוצה את היכולת מעבר דרך קירות כמו של אבא של מייקה משמו.. לקרב, את היכולת של קלייר לרפא את עצמי. יש כ``כ הרבה קשה להחליט./tapuzforum/images/emo3.gif

noamgorange

New member
שום דבר

לא יכול לעמוד מול משהוא שמרפא את עצמו. אם את מעונינת בלחימה ממשית אז ברור שאבחר בכח יכולת של בילתי חדיר(אח של האיש מהאיטי)./tapuzforum/images/emo3.gif

כן, אבל הוא יכול פשוט להמשיך להרוג אותה

והיא לא יכולה לעשות נזק כלשהו לאויב בלי שיהיו לה מיומנויות לחימה כלשהן.

noamgorange

New member
כשאמרת 1 ליום 1 לקרב.

היתכוונת או זה או זה? או שהכח של היומיום לא תקף בשעת הקרב?

noamgorange

New member
לכן אמרתי

אקח את הכח שמאפשר מעבר בין קירות ביחד עם הכח של קליי=בילתי מנוצח/tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה