יי סאן
פרק 7

kiCkiC

New member
יי סאן ../images/Emo203.gif פרק 7

סאני
עוצר את הסיני והשרים שלו שמנסים בכל הכוח לדחוף את סונג יון למיטה ומסביר לסיני כמו לילד מפגר שקוריאה זה לא סין, פה הם מתייחסים לדאמו כמו אומניות ולא כמו זונות. הסיני
רוצה לדעת מי היא ולמה מעליבים אותו בגללה
הצייר אומר שסונג יון יודעת לצייר, ושאם הם יוכיחו שיש לה תפקיד חשוב, שירגיע
הוא מסביר שיש לה כישרון אבל בגלל מעמדה הנמוך היא לא יכולה להיות אמנית - זה לא קשור לזה שהיא גם אישה
אני לא רואה נשים בין האומנים...... השר הקוריאני מתעצבן ומתחיל לדבר אבל הסיני רוצה לנסות את האתגר החדש ועושה לו
עצור בתרם תעבור - אני יוצא, אני חוזר - תוכיחו לי שהילדה מוכשרת... הצייר מבקש מסונג יון לצייר את הציור שציירה כבר, אותה ואת הנסיך כשהיו ילדים אבל כשהם מול הסיני הוא נותן לה את נושא הציור.. חיה מוזרה שמורכבת ומספר חיות שונות וכולם מחכים לראות מה יעלה ב
של סונג יון. היא מפתיעה את כולם בידע שלה ומציירת קירין שרק נראה מפחיד אבל דווקא סימן למזל טוב.. מוזרים אלה במזרח חיות מפחידות כמו הקירין והדרקון דווקא מסמלות מזל טוב, בניגוד למערב שמפלצות כאלו הם לא בדיוק ה CUT OF TEA של האבירים ומיניהם שנלחמו בדרקונים... סונג יון מציירת ומסבירה שאבא שלה היה אומן והיא ראתה אותו פעם מצייר את הדבר המוזר הזה וכולם מתפלאים על הידע והכישרון שלה. הסיני מסכים לא לגרור אותה למיטה אבל עדיין יוצא עצבני מהמקום למרות הנסיונות החיכניים שלסאני
הצייר האהבל בינתיים מתרוצץ לו בעיר ולא מבין למה בודקים כל אחד ואחד בעיר, הוא מנסה להבריח את הציורים ה"פורנוגרפים" שלו בתוך המכנס אבל מבין שלא לא ילך ומשכנע את דה סו לעזור לו תמורת אחד הציורים... סונג יון חוזרת לבית ומספרת לדה סו מה קרה בארמון, הוא מבין מה עשה ומתחרפן
הסינים בינתיים שומעים שהמתנות שלהם נגנבו, נעלבים ואורזים כדי לחזור - הילד המרסס חזר, רק הפעם בלי הריסוס ומצליח לשכנע את הסינים להרגע ולבקש מה שהם רוצים - הם רוצים את המתנות שלהם, הבדים הלבנים, או תשלום כפול מהרגיל. אחרי שהוא מרגיע את הסינים הוא הולך אל הנסיכה
ומרגיש בבית כשהיא מתחילה לזרוק עליו דברים בגלל שעזר לסאני
דה סו מנסה להוציא מהסוחר ששיכנע אותו איפה נמצאת הסחורה הגנובה על ידי זה שהוא קובר אותו בחול, אבל כשהוא מבין שזה לא יעזור לו הוא מתחיל לבכות
הוא רץ לשומרים ומתחיל לצעוק שהוא אשם ושיעצרו אותו עד שסונג יון באה להרגיע אותו. סונג יון נזכרת שיש דרך להציל את סאני
- הופכים בד צהוב/כתום ללבן איך
אקונומיקה כמובן
צבע לבן... יאללה מתחילים מבצע צביעה, אוספים בדים צהובים/כתומים וצובעים אחד אחרי השני... ז"א לא צובעים - מלבינים. אולי השימוש הכי מוקדם לאקונומיקה... המלך מופתע מסאני
אבל מרגיע את ההתלהבות שלו בזה שמזכיר לו מה הוא גרם לעם לעבור. סאני בא להגיד תודה לצייר אבל הוא מסביר לו שזה לא היה רעיון שלו אלא של הדאמו שעזרה לו, כשהוא מראה לסאני את הציור שלה ואומר לו את השם שלה.... נגמר הפרק

../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gifערב טוב וחג שמח!!

איזה פרק חמוד
קטעים איתם חחח
הציירת באמת התגלתה כמוכשרת
אחלה סיכום כרגיל
שיהיה לכם ערב טוב וחג שמח!!

7han

New member
סיכום מעולה כרגיל

ראיתי היום את שני הפרקים 6 ו7 על הבוקר כי לאהיה ילי זמן ואמת כברתפסתי את עצמי מציצה לשמונה כי מתחיל להיות מותח אז אני העצור את עצמי ואחכי לכולם אני מקווה שכולם מחכים כן

למעלה