יי סאן
פרק 4

kiCkiC

New member
יי סאן ../images/Emo203.gif פרק 4

המלך שואל את סאני
איך הנשק הגיע לחצר שלו וסאני לא יודע מה לענות... השרים מתחננים בפני המלך וכל המשרתים של סאני נלקחים לחקירה צולבת ומאיימת. סאני המסכן נשאר לבד לבהות בבלגן שהשאירו אחריהם שוטרי מרחב ירקון
הילדים מחוץ לארמון עדיין עושים הכל כדי להכנס בחזרה. סונג יון עוזרת למשרתות בבית של השר בנקיונות ונזרקת ממנו שוב ברגע שהזקן רואה אותה ודה סו מנסה לשדל אנשים שישלחו אותו לארמון עד כדי כך שהוא נהיה עלוקתי... כל כך כיף לראות את הילד הזה
הוא גדול
סבא של סאני
אומר לו שכדי לשרוד הוא צריך לבקש סליחה בפני המלך ולהפליל את אבא שלו וסאני בוכה בזרועות אומה
אייגו איזה ילד חמודדד~ סאני מגיע אל המלך ואומר לו שהוא לא מוכן להודות במשהו שלא עשה - הוא לא יחליף את חייו בשקרים... כל כך הרבה עקרונות לילד כל כך קטן...
המלך מתעצבן
שסאני בא לטעון לחפותו ללא ראיות אבל משהו בתוכו זז כשהוא רואה את הילד. הוא קורא לסריס שיחקור בשקט את המקרה לגלות אם יש קונספירציה נגד הנסיך. הסריס מחלק את העבודה לצלקת, מפת קוריאה על הפרצוף ואהבל... מישהו הבין למה בדיוק הסריסים האלו היו עם צלקות וסימנים
דה סו וסונג יון מחכים לדוד שיספר להם מה קורה לנסיך ודה סו, כמה מפתיע חוטף עוד כאפה מהדוד...
הדוד חושב קצת ומחליט להשתמש בילדים כדי לתפוס סוחר נשק. הוא הולך להמר ושולח את דה סו להתרפס בפני שומרים שיעצרו את דוד שלו על הימורים. בינתיים ב"קזינו" משחקים משהו שנראה כמו דוקים...
שומר מגיע אל סאני
שמתחנן על ברכיו מול ארמון המלך, ומודיע לו שהמשרתים שלו נשברו בחקירה והשרים מבקשים מהמלך לשפוט את הילד. הסריס והדוד מחליטים למצוא את סוחר הנשק בעצמם, אך הדברים משתבשים והוא נרצח... המצחיק הוא, שהפיגיון פוגע בו מתחת לחגורה במרכז הבטן, ובפריים אחר זה מעל לחגורה באיזור הלב...
הדוד עשה וידוי הריגה
לא רק שהסוחר נרצח, מוצאים בחדר עוד שטר התחייבות שמפלילה את סאני והמלך מורה על חקירתו של הילד. סונג יון שומעת במקרה (או שלא.. היא מצותתת הרבה בשביל ילדה קטנה) כשהדוד ודה סו מזכירים רובים ורצה לספר שהיא יודעת איפה יש, היא ראתה רובים. היא מציירת רובה מהזיכרון - ילדה מדהימה
לא סתם זיכרון צילומי יש לה, גם זיכרון צילומי עם זום עצבני
איך היא יודעת איך נראה הרובה מכל כך קרוב כולל הגימורים והעיצוב המדוייק כשהיא ראתה את הנשק ממרחק ולשניה
בינתיים החקירה של סאני
מתחילה. המלך מגיע באמצע החקירה ומוכיח לכולם שסאני וה
חפים מפשע
הנשק שנמצא בחצר הנסיך נוצר חודש אחרי מות ה
וסאני כבר לא היה במגוריו... המלך מעיף את כל המתכננים לעזאזל וכל מי שמעז לפתוח את הפה הולך אחריהם...
כפיים למלך
מועצת הגברים בשחור מתעצבנים שלא הצליחו להפיל את הנסיך ושולחים עוד נינג'ות להרוג את כל המעורבים בתקרית. הם הורגים את השר, הסריסים החוקרים ומחפשים את הדוד והילדים שמצליחים לברוח ולעלות ברגע האחרון על סירה. הקטע עם הנינג'ות האלא קצת הזוי... הם אמורים לא להיות בולטים לא
אבל הם מסתובבים בשחורים כשכולם סביבם לבושים בבהירים... קצת בולט..... סאני מבקש מהסריס לראות את הילדים שעזרו לו לפני שהוא הולך לאקדמיה ללמוד. הסריס לוקח אותו לבית הדוד והם מגלים אותו הפוך והרוס ללא זכר לאף אחד. דה סו וסונג יון נפרדים על הסירה מסאני בצעקות כאילו הוא שומע ומבטיחים לחזור לצידו. אחרי הצעקות ברידה הם צורחים ג'וההההה ג'וההההה ג'וההההה.... לא מבינה איך אף אחד על הסירה לא משתיק אותם, איזה כאב ראש הם עושים
הקול שלהם עובר בזמן ונכנס לחלום של סאני, שמתעורר כעבור כמה שנים טובות לגלות שלא רק שהוא כבר לא חמוד, גם מנסים לרצוח אותו...

אחלה סיכום מורן../images/Emo140.gif

עשיתי בשבת מרתון הייתי צריכה להדביק את הפער,רק עכשיו הצטרפתי לצפייה הפורומית,עושה רושם של סדרה מדהימה,ממכרת,ואני כבר מתגעגעת לסאני
,הוא מתוק בטירוף,כל מה שרציתי לעשות כל הזמן זה לחבק אותו ולא לעזוב. ודה סו קורע הילד הזה. ,יש לי תחושה שהולך להיות פה משולש רומנטי משובח
...

giligil11

New member
למה לא חמוד../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif

סוף סוף "גומות" שלי הגיע
למה להעליב
הרגת אותי עם מרחב ירקון, זום עצבני והפגיון

kiCkiC

New member
כי הוא לא חמוד../images/Emo70.gif

זה לא חדש שאני לא מתחברת אליו... אבל בלי שום קשר על גבר לא אומרים חמוד... אלא אם כן את רוצה מכות

giligil11

New member
מכות? יאללה בואי!

והוא אמא של החמוד! נאמג'ה או לא, בשבילי הוא ילד.

kiCkiC

New member
אייגו איזו אלימות......

התכוונתי שתקבלי מכות מהגבר שתקראי לו חמוד...

וזה בדיוק הקטע....

שהוא חמוד בלבד ולא יותר מזה. גם אני לא כל כך התחברתי אליו אבל הסדרה עצמה נראית מעניינת ויפה עד כה. למי יש תקצירים לפרקים 2-3 ?

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

<לגלות שלא רק שהוא כבר לא חמוד, גם מנסים לרצוח אותו...>
האמירה הזאת הרגה אותי.

7han

New member
סיכום מעולה

חחחחחחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי את הפרק כי לא היה לי זמן השבוע

למעלה