יי סאן
פרק 3

kiCkiC

New member
יי סאן ../images/Emo203.gif פרק 3

מסתבר של
קוראים סאדו... שם מתאים למישהו ב
סאני
מתחנן בפני המלך שיסתכל בציור של אביו, המלך מתעצבן ומבקש מהשרים שלו לשפוט אותו על בגידה ולעצור אותו. השרים קצת מובכים מהמעמד, המלך מבקש לעצור ילד קטן... ועוד את הנסיך, ומתחננים שיחשוב שוב על דבריו. המלך מתעצבן, קם וגורר את סאני בעצמו עד שמגיעים פרשים ומודיעים שה
מת. המלך קצת מזועזע אומר לסאני שאבא שלו הציל אותו ועוזב את הילד, שמתחיל לבכות ולהזכר באביו. המלך והפמליה שלו עושים את דרכם חזרה לארמון, קצת מוזר שהם חיפשו כל כך את הילד ועכשיו משאירים אותו מאחור, בוכה על הרצפה בבגדי קבצן ולא לוקחים אותו איתם... דה סו מתפאר לו בפני חבורה של ילדים על ההתעללות שעבר בתחת... אחד הילדים מבקש הוכחות - תראה את התחת
לא
מספיק
ראינו מספיק ממנו, לא צריך שוב
דה סו מתרברב שהנסיך חבר שלו לכן כדי לכולם להיזהר, אבל הילדים מבהירים לו טוב טוב שעוד ארוכה הדרך אל האושר... רצופה היא מכשולים רבים.... ורוב הסיכויים שסאני
ימות בדרך ויקח איתו את ה"חברים"שלו - דה סו כמובן נכנס ללחץ
סאני ואמא שלו, שבנתיים מבלים את זמנם בגלות, נקראים על ידי המלך בחזרה לארמון... סאני מבלה את זמנו עם כלב שנראה כמו סלג'ה מקופי פרינס רק הרבה יותר מלוכלך... אומה קוראת לסאני והוא מודיע לה שהוא לא יבקש סליחה. הוא לא רוצה לתפוס את מקומו של אביו כיורש העצר כי הוא לא רוצה להיות מלך. אומה מסבירה לו שאם לא יהיה מלך, הוא ימות. כדי לשרוד הוא חייב להיות מלך... באמת באסה, או מלך או מוות, מה עדיף
שוב הם יוצאים למסע חזרה לארמון על האפיריון. בדרך סאני מציץ מהחלון ורואה את דה סו וסונג יון. נראה שהשיירה עדיין לא יודעת איך להתמודד עם ילד קטן שמתעקש לברוח, והוא שוב מצליח לרדת מהאפיריון ולרוץ לחברים שלו. סאני נפרד מהם ואומר שברגע שהוא חוזר לארמון הוא לא יוכל לראות אותם יותר... בדמעות שני הילדים מבטיחים לו שיבואו אליו, הם ימצאו דרך להכנס לארמון - אם מוחמד לא בא אל ההר........ הם מבטיחים שתמיד יגנו עליו ולכן עליו להבטיח שישרוד כדי שיפגשו שוב. 3 הילדים מרימים אצבעות לחיים ושוב נשבעים להיות חברים... בזמן ש2 משרתים מתקרבים אליהם בקצב של
כשהם לפני המלך, סאני שותק ואומה מתחנפת. המלך מבקש ממנה לעזוב ומראה לסאני את כל הבקשות שהגיעו אליו נגד מינויו ליורש העצר. סאני מבקש להוכיח שהוא יכול להיות יורש העצר, המלך מחייך ומסכים להעמיד אותו במבחן - הוא מוכרז כיורש העצר, מה שכולל את כל המטלות, וגורם לכל השרים לחטוף התקף לב בו זמנית. סאני
רוצה להוכיח את חריצותו ממתעורר ללימודים בשעת השור במקום בשעת הנמר... מה זה השעות חיות האלה
יש גם שעת הקוף... איך זה הולך
ע"פ החיות של המזלות הסינים
הנסיך משקיע את כל מאמציו בלימודים, אימונים ונגינה בזמן שהילדים בחוץ מנסים למצוא את הדרך לחזור לארמון. דה סו מסתבר כילד חולה לגמרי
מנסה לחתך לעצמו את ה
אבל משתין מפחד... כשהוא מבין שהוא לא מסוגל לבד הוא מאיים ומתחנן מהדוד שלו "תחתוך לי
תחתוך לי
"
סונג יון החליטה ללכת על הגישה הפאסיב-אגרסיב, היא שובתת רעב מול ביתו של השר שהכניס אותה לארמון בפעם הראשונה. סאני בינתיים לומד ומדקלם את החומר כשהמלך מפריע לכולם ונדחף לשיעור עם שאלות... ברגע שסאני מזכיר את אביו הוא מתעצבן ומתחקר אותו לגבי מהו הדבר הראשון שהמלך צריך לעשות כדי להיות מלך טוב. כשסאני מגמגם המלך מקציב לו 3 ימים. סאני
מתחיל לדגור על הספרים וכשהוא מבין שמשם לא תבוא הישועה הוא מבקש לראות את כל אלפי הבקשות העם שהגישו למלך, גם כאלו שלא הגיעו בסופו של דבר לידיו. סאני מחליט עם לאכול אוכל פשוט, אמו לא מבינה מה קורה וסבא שלו אומר שזה לא יעזור לו, מה יקרה אם הוא יחלה אחרי שיאכל את זה
מה זאת אומרת מה יקרה
תופסים את מי שבישל, מאשימים בבגידה חמורה ושולחים לג'ג'ו לשנתיים... הילד מתייאש, מגיע אל המלך ועונה שוב לא נכון על השאלה. המלך מתעצבן, מאשים אותו בביזבוז כספים ומודיע לו שהוא עף מהארמון מחר על הבוקר. אומה של סאני מתחננת בפני המלך שיסלח לו, הוא עוד ילד, אבל המלך לא מקשיב וסאני נשלח מהארמון בבוקר. המלך מקבל לידיו את העו"ש של סאני, מגלה על מה ביזבז את הכסף וקורא לו לחזור מייד לארמון. הוא שואל את סאני על מה בזבז את הכסף וסאני מסביר לו שאחת הבקשות נגעה לליבו על ילדים שנמכרו לסין על ידי סוחרים והוא שילם בשבילם. המלך מתעצבן על השרים שלו שלא העבירו לו את כל הבקשות רק מכיוון שהן לא כתובות כמו שצריך ומפטר את האחראי. הוא מחזיר את סאני אל הארמון ואומר לו כל הכבוד... בקטע הזה די התרגשתי והבנתי גם שהמלך הוא לא דמות רעה והזויה לגמרי כמו שחשבתי בהתחלה... סה"כ רוצה ללמד אותו - בדרך מאוד קשה - אבל עדיין. המורה שנראה שמאוד מחבב את סאני, הוא זה שהפנה את תשומת ליבו של המלך למקרה ויודע גם מה התשובה לשאלת המלך - אהבה לעמו... קיטש...... הילדים בינתיים עוד מחוץ לארמון מחפשים איך להכנס... סונג יון מתעלפת מול ביתו של השר ודה סו "זוכה" ללחיצה "קלה" ב
WTF
מה זה היה
איזה אנשים חולים
דה סו מתפתל והסוטה אומר שלא עשה את זה כל כך חזק... אז מה זה היה
ליטוף
דה סו בתמורה ללחיצה זוכה לארוחה (תסגור את הפה כשאתה מדבר) והסוטה אומר לו שיש דרך אחרת להכנס לארמון.. לא חייב לחתוך
בשביל זה... אז למה החזקת לו
בשביל הכיף
סונג יון מתעוררת בינתיים בחדר לא מוכר וכשיוצאת קולטת אנשים מעבירים נשק... בינתיים בארמון, סאני
זוכה לעימות עם ילדים אחרים. המורים של סאני מכשילים אותו ועל התשובה שהוא לא ידע לענות עונה הילד החמוד מהסקנדל האחרון שמופיע פה עם בעיית ליספינג חמורה ביותר ומרסס על כולם את התשובות. המלך מתלהב מהילד ומצווה שילמד באקדמיה המלכותית יחד עם הנסיך (הרגע קנה לו אוייב
) בפעם השניה הפרק, מגיע מישהו בריצה עם חדשות... הפעם נמצא נשק במגורים הישנים של סאני... השרים מאשימים את סאני במרד במלך, כמו אבא שלו.... תרגיעו
כולה ילד... מסכן מה הוא מבין
המלך מגיע אל מצבור הנשק ושואל את סאני אם ה
ביקש ממנו לאחסן את הנשק
כיצד יכול להיות שהוא גר שם ולא ראה בור כזה ענק נחפר בגינה שלו
סאני המסכן לא מבין כלום ולא יודע מאיפה זה הגיע...

elinoy92

New member
סיכום מדהים כמו תמיד

הפרק גם כן היה נחמד..
מתי נזכה לראות את הילדים כגדולים? לא שש לי בעיה עם הילדודס הם חמודים בטירוף אבל אני מתגעגעת לשין בי המקסימה

../images/Emo188.gifאחלה סיכוםםםםם!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיהיה יוםםםםם קסום לכולם וסוף שבוע מדליק!!
עם הרבה מנוחה,
אוהבת אותכם מאוד זיוון!!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifכפי שאמרו כבר,סיכום מדהים כמו תמיד ../images/Emo140.gif

אני מתה על סאני

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאת מעולה!!!

סיכום הורס... בחיי שהילד היה מוכר לי אבל לא ידעתי מאיפה...
עכשיו הזכרת לי שהוא מהסקנדל.. וואי הקטע שכתבת עם הריסוס הרג אותי..
אני מתה על סאני
... אני במקום סונג יון הייתי תופסת אותו לעצמי ולא מרפה

nuly123

New member
סופי הפרקים האלה...../images/Emo133.gif

גורמים לי לרוץ ולחפש את הפרק הבא! שני פרקים בשבוע זה לא מספיק... תודה על הסיכומים

7han

New member
מורן מאו דאהבתי

ויצא לי לראותאת הפרק רק היוםהסיכום שלך מעולה וצמוד לעלילה יש לציין מחכה כבכר לסיכום הבא

למעלה