יי סאן
פרק 2

kiCkiC

New member
יי סאן ../images/Emo203.gif פרק 2

החלטה מנהלתית.. כדי שלא נלך לאיבוד אחרי הפרק אני צופה בפרק כמה שעות מוקדם יותר (וגם ב 19:00
) כדי שהסיכום יהיה כאן כמה שיותר מוקדם לכל מי שצופה... אז נתחיל. סאני
קורא לסונג-יון לשיחה פרטית, היא קולטת שהוא הנסיך, משתחווה ומבקשת סליחה על ההתנהגות שלה. סאני
מבהיר לה שאין על מה ועכשיו צריך לדאוג לדה-סו שנלקח על ידי השומרים. בינתיים בארמון אורזים לאומה של סאני את הפקלאות, הרבה בדים מבזבזים שם באריזה... סאני מגיע לאומה ומתחנן שתציל את דה-סו אחרת הוא ימות בגללו. אומה מתעלמת "לא שמעתי, לא ראיתי, לא שמעתי.. לה לה לה לה לה" סאני
מרשה לעצמו יותר מידי, קודם נוזף בסבא, עכשיו נוזף באומה שהחיים יותר חשובים ממעמדות - אומה בתגובה שולחת אותו לארוז ומתחילה לבכות
אחרי שמבקשים ממנו להחליף לבגדי מסע, סאני
מבין שהציור ש
ביקש ממנו להביא למלך היה אצלו כל הזמן. הוא מחליט ללכת לחפש את סבא שיצא לו לטייל ולשמוע קצת צרות של אחרים לכמה ימים. סאני מבקש מסונג-יון להכין לו מפה והיא מציעה להצטרף. כשהוא מתנגד סונג-יון מנגנת לו על המצפון והוא מסכים לדחוף אותה ל
מה יש להם שם עם אנשים ב
כשצריך לארוז פקלאות משתמשים בבדים אבל אנשים שמים ב
... זה ברור...
כשצ'ה (חייבת למצוא לה כבר שם..) מדברת עם אבא שלה, מכריזים שהגבירה האן הגיעה... ה
שלי החסיר פעימה
האן
חיה
איזה יפים בגדי המסע של סאני
חלוק מוזהב, כובע וטווס על הראש
השיירה המלכותית יוצאת אל הדרך, סאני ואומה באפיריון, הסבא באפיריון-קבריולט
וסונג-יון ב
בטח מה זה לא נוח......... לאף אחד מהם סאני עוצר את השיירה ומודיע שכנראה הביאו לו דמפלינגס מקולקלים אז היא צריך
מעניין שלא מבקשים את ראשה של גבירת החצר שהכינה את הארוחה... או שזה יגיע אח"כ... מוזר לסאני, בניגוד למלך, אין רס"ר חרא שתעזור לו אז הוא משמיע קולות לבד עם עצמו כדי להמחיש כמה לא נעים לו... הוא מבקש מכולם להתרחק כי יש כאלו שלא יכולים כשמקשיבים להם... חכה חכה שתהיה מלך, אז לא רק שיהיו צמודים לך לתחת (תרתי משמע) גם אחרי שזה יוצא יחקרו את זה.......
סאני מנצל את ההזדמנות ובורח... כולו מבסוט להיות מחוץ לארמון, חופשי ומאושר ומתרוצץ לו בשוק עד שסונג-יון קוראת לו. בינתיים בארמון מענים את דה-סו עם השפרצת מים על התחת...
WTF
זה עינוי
וכמה פעמים אפשר לראות את התחת של הילד הזה
די.. מספיק.. מסכן... לא רוצה לחשוב מה עשו לו החברים שלו בביה"ס אחרי ששודרו הפרקים האלה............ החוקר מבקש לשחרר אותו, מביא לו אוכל ולרגע היה נדמה לי שהוא נותן לו מבט מוזר... האמריקאים האלו קילקלו אותי לגמרי, הכל נראה לי סוטה מידי
החוקר שולף תמונה של סאני ומראה אותה לדה-סו שמאשר שאכן זה הילד שהוא עזר לו... נחמד שיש לו פורטרטים מוכנים מראש בשרוול... והנה אנחנו עוברים לראות עוד ילדים ערומים, הדרמה הזו הייתה עוברת כזו צנזורה בארה"ב.... הילדים רצים ערומים אחרי סאני וסונג-יון שגנבו להם בגדים, כל הילדים מסתירים את ה
שלהם עם הבגדים ורק ילד אחד החליט שיותר מתאים לו להסתיר את החזה אז טישטשו לו....
סאני וסונג-יון מגיעים למחסן מלוכלך, סאני נבהל מעכבר כמו איזה בחורה ונגעל מהבגדים. הסצינה עם הביישנות שלהם מלראות קצת כתפיים הייתה הזויה בהחלט וכשסאני רואה שהילדונת פצועה הוא "קורע" מהבגד שלו חתיכה כדי לטפל בה. רק הסאונדמן קצת נרדם פה - היה צריך להיות סאונד של קריעת בגד... סאני
קושר לסונג-יון את החגורה המוזהבת שלו על היד, בכלל לא חשוד שיש על ילדה כל כך קטנה רצועה רקומה ו 2 גושי זהב... תחזיקו חזק ותזכרו את החגורה הזו - אני די בטוחה שהיא הולכת להיות איתנו הרבה זמן... כמו הקלמר של ג'אנג גומה סאני מתעקש שסונג-יון תקרא לו בשמו ולא הוד מעלתך, בכל זאת, קצת חשוד.. היא מנסה ואח"כ מודיעה שמגיע לה למות... אייגווווו~ די כבר עם המגיע לי למות
דה-סו נלקח על ידי החוקר ומועבר לאנשים אחרים שיטפלו בו, הוא כולו מחוייך ושמח
איזה חמוד הוא חחחחחחחח סאני וסונג-יון מתגנבים לעגלה, וכמה חוסר מזל יכול להיות, בעלי העגלה מעבירים אלכוהול, שמסתבר לא חוקי במדינה, ועוד רוצחים שומר בגלל זה ודוחפים אותו פנימה. כשהם מגיעים למחסן, סונג-יון מצליחה לברוח אבל סאני, שמתעקב בגלל הציור של
נתפס ונזרק למחסן. על הקש הוא שומע נחירות... דה-סו רדום... ילד בגיל כזה צעיר נוחר, צריך ללכת להיבדק מסכן, זה לא נורמלי... סאני מעיר את דה-סו וחוטף מכות כמו שמעולם לא חטף בחייב המוגנים והיפים אייש
אייש
אייש
קרוע לגמרי הדה-סו הזה סונג-יון בינתיים מצליחה לשכנע את החיילים שהנסיך זרוק באיזה מחסן והם פורצים פנימה בזמן שהילדים מצליחים לברוח. איזה מקסימים שלושתם יחד... דה סו מגלה שסאני הוא הנסיך ומתחיל להילחץ שיורידו לו את הידיים.. מסכן כל פעם חלק אחר בגוף שלו מאויים... סאני מרגיע אותו ושלושתם יוצאים לחפש את המלך, שוב לרקע שלמה גרוניך.. הם כל כך הזכירו לי את ערי הזהב הנסתרות בקטע הזה
גם המוסיקה, גם הילדים, גם החיפושים... סאני מגיע אל סבא עם וואחד גונג ומתחנן בפניו שרק יסתכל על הציור של
, המלך מתנגד וסאני המום

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

[תגובה נורמאלית אחרי שאני אסיים לצחוק]

elinoy92

New member
איייייייייי ענקקק

אני פשוט לא מפסיקה לצחוק כשאני קוראת את הסיכומים שלך!! את פשוט תותחיתתת!! איןן עלייך תודה ענקיתת!! אני כ"כ שמחה שאנחנו עושים ת'צפייה הפורומית ככה אנחנו זוכים לסיכומים שלך..
האם לקופי פרינס תעשי גם כן סיכומים..?

kiCkiC

New member
לקופי כבר עשיתי

מזמןןןןןןןן עוד לפני שהיא שודרה בארץ חחחח אני אעשה קופי פייסט לפרקים שעשיתי להם בזמנו בהתאם לשידורם בארץ אם תרצו.. לא עשיתי לכולם אז רק מה שעשיתי כבר..

elinoy92

New member
באמתתת??

אז אני רואה שיש לך עבר עשיר בנושא...
אני אשמח לקרוא ת'סיכומים של קופי...=]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כרגיל מפילה אותי מהכיסא מצחיקולה!!

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה כיף לחזור לסיכומים הנפלאים האלה! אייייש
אייייש
אייייש
כואבת לי הבטן מרוב צחוק

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיי אין את הורסתתתתתתתתתתת!!!
"בינתיים בארמון מענים את דה-סו עם השפרצת מים על התחת...
WTF
זה עינוי
וכמה פעמים אפשר לראות את התחת של הילד הזה
די.. מספיק.. מסכן... לא רוצה לחשוב מה עשו לו החברים שלו בביה"ס אחרי ששודרו הפרקים האלה............" וואי הרגת אותי עם הפסקה הזאת!!!
היום קראתי את שני הסיכומים.. (רק היום יצא לי לראות את שני הפרקים..) אין את גדולה מורן!!! תמשיכי כך... טוב אני מאוהבת בילד הזה (סאני
).. משום מה הוא מאוד מזכיר בפנים היפות שלו את ה
הספרנית.. או שזאת רק אני

ג'ואהההה~~~

תתרגלו לשם הזה כי זה מה שתקבלו מעכשיו והלאה. אייגו השיר של "ערי הזהב הנסתרות"...עשית לי פלאשבקים מטורפים לעבר ולכמה אהבתי את הסדרה הזו בתור ילדה. אסטבן, תעשה לי דלת מזהב!!1

7han

New member
../images/Emo140.gifאהבתי מאוד

ואני רוצה להוסיף שהסיכום שלך גרם לי לראות שוב כדי לחזור לקטעים שהרגת אותי מצחוק כמו הבד שהוא קרע תודה

nuly123

New member
ערי הזהב הנסתרות ../images/Emo99.gif

איזו נוסטלגיה
וגם אני התחננתי שכבר לא נראה את הטוסיק של הילד המסכן הזה יותר... נסחפו שם
אחלה סיכום!

למעלה