ייתכן וזה אתר טוב שכדאי לשמור

ufo11

New member
ייתכן וזה אתר טוב שכדאי לשמור

אותו בטאגליינס http://www.tevalife.com/article.asp?id=2024

qt1

New member
../images/Emo4.gif כתוב למטה כל הזכויות שמורות...

אני יכולה לפנות אליו במייל ולראות אם הוא מאשר , על-מנת למנוע תביעות משפטיות נגד תפוז. בנוסף לכך ישנם מספר מאמרים מעניינים שחברי הפורום וחברי פורום תרגום ועריכה הסכימו לתרגם בהתנדבות ,מדובר במאמרים על התרופות שאנו נוטלים + תופעות לוואי , על הריון וגנטיקה ועוד... שווה לחכות.
, כמובן שישנם עדיין מאמרים נוספים שמצריכים תרגום , אני מקווה שנמצא עוד מתנדבים בעתיד. חלק מהמאמרים נמצאים כעת במשרדי אי"ל בעריכה סופית ביקשתי להציג אותם בפורום כאן, בינתיים לא קיבלתי תשובה שלילית , אני ממתינה ביחד איתכם. אתה רוצה שאפנה או לפנות בעצמך לכותב המאמר?

qt1

New member
מושי שלחתי דוא"ל ../images/Emo187.gif

למה אתה לא מרגיש חופשי לעשות את זה גם? אני לא יותר חשובה ממך או יותר טובה ממך בכלום!!! בסה"כ מדובר באנשים כמוך וכמוני, יש להם אינטרס לפרסם את החברה שלהם ואם הם לא מאשרים - הפסד שלהם. מותק אני מבקשת לתת למושי חיבוק כזהההההההההההההההההההההההההההה ענק ולהגיד לו שיכתוב מיילים חופשי למי שבא לו ויפה שעה אחת קודם!!!
מי שר את גאולה? זה היה היום בגלגל"צ ולא זיהיתי את הזמר , מישהו יודע? שיר יפה , זה חמי רודנר?

Blueberry Kiss

New member
קיוטי,

אני לא חושבת שצריך לפנות אליהם בבקשה לשים אותם בטאגליינס- קישור זה חוקי וזה לא עובר על זכויות יוצרים...עבירה על זכויות יוצרים זה כשאת לוקחת קטעים מהאתר שלהם ומפרסמת אצלך...אבל קישור זה בסדר גמור. אני בטוחה ב-99%, אבל אם יש לך חששות תבררי בפורום מנהלים.

qt1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifטוף מותק ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

חייםלוי

Member
מנהל
את יכולה לשים את הקישור בטאגליין

אין שום בעיה בזה. לא מזמן דנו בזה בפורום מנהלים.

למעלה