יישר כוח

זוהר50

New member
יישר כוח

לחמוטל ולכל מי שעוסק בטיפול וניהול הפורום - יישר כוח. אבל כמה הערות צריך לשקול האם הפורום כפורום - צריך להיות פתוח לכלל עם ישראל באשר הוא שם - ואז - מנהל הפורום צריך להיות עם ביקורת על הדברים אשר נאמרים ונכתבים כאן בפורום. יש דברים שמתאימים שיאמרו בשיחות שבילים ויש דברים שמתאים שיאמרו בפורום פתוח ויש דברים שמתאים שיאמרו באסיפת חברים ויוכרעו שם. מה בכלל מטרת הפורום? האם להביא את מסר הסובלנות לעם ישראל? - זו מטרה נעלה בפני עצמה - אבל כאן לא צריך להכניס דיונים פרטים ואישיים. אלא יש מקום לספר מהווי המקום בתמונה ובסיפור. סרטון תדמית על ביה"ס המיוחד שלנו וכו'. שאלות שמופנות בפורום ינותבו אך ורק לבעלי התפקידים השונים אשר בקיאים בחומר ויודעים לענות ולא כל חבר מזדמן אשר בחר לענות מידע אישי. - זה יכול ליצור מצב של חוסר אמינות שלנו כלפי הציבור. חמוטל, לקחת על עצמך משימה קשה עם המון אחריות. אני בטוחה שתעשי אותה בצורה הטובה ביותר כי אני מכירה ומודעת ליכולתך. בהצלחה

תודה!

וואי וואי, השם שלי מרוח כאן בכל מקום... טוב, זה בתוקף היותי נודניקית מקצועית, ובטח גם ההתלהבות של ההתחלה.. מטרתו הראשונית של הפורום היא דיונים פנימיים שלנו בכפר, ולאו דווקא משהו תדמיתי. אנחנו עובדים במקביל על אתר ייצוגי לכפר שיכיל תכנים אלה בצורה מסודרת ומכובדת. עם זאת, עצם היות הפורום פתוח לכלל הציבור מהווה איזשהו חלון ראווה, ואולי אפילו הזמנה לדיונים עם מי שיסתקרן לגבי הרעיון של הכפר. וזה שם כל מגיב מהכפר בתפקיד ייצוגי. אבל אנחנו ייצוגיים גם במקומות העבודה שלנו, וכשהנוער שלנו הולך לצבא, ובכל מפגש פרטי שלנו עם אנשים ובכל מקום. זה הרעיון, לא? תושבי הכפר הם השגרירים של רעיון הסובלנות בין הקצוות השונים בעמישראל. אני מקווה שנהיה שגרירים טובים גם פה. אני מפנה שוב למאמר הכללים שהעליתי, שיעשה קצת סדר. לגבי הביקורת על מה שקורה פה - מנהל פורום מחוייב להיכנס לפחות פעם ביום ולוודא שכולם נושמים... רק התחלנו, נראה לאן העסק הזה ימשוך, ונגדל ביחד עם זה.

minigan

New member
לגופו של עניין ולא לגופו של אדם

בוקר טוב לכולם. לדעתי פורום קהילתי מחייב הזדהות בשם מלא, על מנת להפיק ממנו את המירב. נראה לי שבפורום שלנו צריך להנחות אותנו הכלל: דיון חופשי על כל נושא משותף ובתנאי שהדיון לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. היח"צנות הכי טובה שיכולה להיות לכפר הינה "דיון פתוח - ללא טיוח"....כמובן שמתוך כוונה בונה ולא ההיפך. בהצלחה לכולנו. יוסי בר

למעלה