יישור שלדה

Taba TafTaf

New member
יישור שלדה

אופנוע מסוג XR650L שעבר תאונה המכה נספגה מהצד מרכב נוצר עיקום בשלדה בקורה העליונה ... איפה וכמה עולה לתקן דבר זה...

MexMex

New member
לצערך...

לא סביר שניתן לתקן ועדיין להישאר עם אופנוע בטיחותי. פנה לדןטל, הוא יוכל להגיד לך בדיוק מה מצבך (האם זה עגום או מאוד עגום). ואם יש ביטוח לרכב שנתן את המכה, לא אמורה להיות לך בעייה לדרוש ולקבל שילדה חדשה לחלוטין ע"פ חוות דעת מומחה (ע"ע דןטל או היבואן) כי זו איננה ניתנת לתיקון. M.

alonsl

New member
אופנועי השרון

יש להם מכונה ליישור ( אני חושב שהם היחידים בארץ) משה יגיד לך ישר עם ניתן ואו לא

dust and crush

New member
משה לוי לא שייך לאופנועי השרון

אומנם יש לו מוסך באותו מתחם אך הוא אינו חלק מהם. המוסך שלו הוא המוסך בחלק הפנימי של המתחם. והוא אכן אומן בניתוח שלדות. בהצלחה.

alonsl

New member
משה לוי בין מקמי אופנועי השרון

נכון שהיום הוא מטפל במתחם האחורי

dust and crush

New member
הנקודה שלי היא שהיום הוא לא קשור

לאופנועי השרון. אתה מציין עובדות נכונות אך לא ברורות עקב הניסוח שלך. יש את אופנועי השרון. ויש את "הקליניקה לאופנועים" של משה. בדיוק כמו שיש את מטרו ועופר אבניר. שבוע טוב לכולם

alonsl היקר, זכית לחנוך את המיזם

החדש מבית קור מאחור: כרטיסיות לשון. מעתה תחולקנה לעילגים ולמפוזרים המתהלכים חופשיים בינינו כרטיסיות וכרטיסי שגיאות. ראשית הרשה לי להודות לרעי היקרים בפורום האמונים על תוכנות הגרפיקה אשר סייעו בעדי להפיק את הכרטיסיות. תודה לכם יקירי, כולי תקוה להמשך שיתוף פעולה פורה. ובכן, קבל את הניקוב הראשון: ע' סוררת אשר נשתרבבה לך במקום "אם". שמור על הכרטיסיה. כולי תקווה שתישאר היא נקיה ברה ומגוהצת בכיסך. שלך, אבשלום.

Fengluzon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

למעלה