יישור קו - מצע אמיתי

EyalPe

New member
יישור קו - מצע אמיתי

ערב טוב פורום ושנה טובה אולי נוכל להתחיל מההתחלה ונרד מרמת ההשמצות אני ורבים נוספים רוצים לדעת מה יש לכל אחד מהמועמדים להציע ומדוע הוא יכול לבצעם בצורה טובה אני מציע שכל מועמד יענה לאתגר ויציג למה הוא רץ למועצה- שורה אחת שלושה הנושאים שבהם הוא יתמקד לפי סדר העדיפויות שלם (ברמת נושא) מציע שהפירוט של כל נושא יהיה באמה של 20 -30 מילים וזהוא. (לא נרד לרמה של שיפוץ גן רבקה) שורה נוספת (כ 20 מילים למה נבחרו הנושאים בסדר זה) "מצליחנים משווים את הישגיהם למטרותיהם , מפסידנים משווים את כישלונותיהם לכישלונות של אחרים" . (נידו קוביין)

EyalPe

New member
המשך - התיחסו לראש המועצה כעובד שלכם

זו היא בעצם דרכי לבנות קריטיונים לבחירת ראש המועצה אני מנסה להתייחס אליו לא בצורה רגשית שעולה בפורום (חבר/ בוגד) אלא כמועסק כעובד אישי שלי שאמור להפוך את היישוב שלנו למשהוא יותר טוב בתחומים החשובים לי מתוך אתר המרכז הבינתחומי "המעסיק שמחפש עובד צריך לקבל החלטה במי לבחור. חלקם נתונים אובייקטיביים כמו השכלה מקצועית, השכלה כללית ונסיון בעבודה וחלקם קשורים בהתרשמות האישית מהמועמד בשיחת ההיכרות, הראיון האישי, מכתבי פנייה וקורות חיים ואפילו בשיחת הטלפון המקדימה. מיומנות וידע ספציפיים נדרשים לצורך ביצוע עבודה הכרוכה במשרה מסוימת, לא פעם מעסיקים מעדיפים לבחון את מעשינו בעבר - מעסיקים מתייחסים לניסיון שלנו בעבודה קודמת כמדד למיומנות ולידע שלנו. דאגו להציג ניסיון זה בצורה משכנעת שתקדם את מטרתך".

למעלה