יישור גלג"ש קסטה

geostant

New member
יישור גלג"ש קסטה

המזל הרע הכה בי אחרי חודש בלבד עם האופניים החדשות התחילו להופיע בעיות של קפיצת שרשרת בהתחלה חשבתי שזה סתם עניין של כיוון עד שגליתי שהגלג"ש הגדול בקסטה עקום כלפי חוץ (מתרחק מהגלגל) אין לי מושג איך דבר כזה קרה, לא נכנסו לי עצמים למערכת ההנעה פרט לבוץ מידי פעם כבר הזמנתי גלג"ש חדש, השאלה אם אפשר ליישר גלג"ש בקסטה למצב עבודה תקין ?

The Pinky P

New member
בדקת

בחנות שקנית בה (אם קנית יד ראשונה) שהאחריות לא מכסה את זה? פנית אליהם? אם כן,מה הם אמרו לך?

geostant

New member
לא שאלתי

כי זה לא היה נראה לי הגיוני תכלס זה לא נראה כמו פגם ייצור האופניים שלי הם TREK אני צריך לשאול את החנות או את היבואן ?

geostant

New member
רעיונות נוספים ? ../images/Emo208.gif

timon1

New member
האחריות של היצרן לא מכסה דבר

פרט לשלדה וגם זאת כנגד דפקט שנבע כתוצאה מתקלה כלשהי בתהליך הייצור. האחריות אינה ביטוח ולכן לא מכסה מקרים של תאונות ו/או שימוש בניגוד להגדרות היצרן, בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקפוץ לחנות בה רכשת את האופניים ע"מ לקבל טיפול ולפתור את הבעיה. אריאל

geostant

New member
האחריות לא מעניינת אותי

וזה גם לא מה ששאלתי האופניים כבר בחנות משבוע שעבר וכבר הוזמן קסטה חדשה זו, ממש לא הבעיה
השאלה היא אם אפשר ליישר את הקסטה "הישנה" על מנת שיהיה לי חלק חלופי לעתיד היישור שמתבקש הוא של הגלג"ש הגדול בלבד

timon1

New member
אין דבר כזה שאי אפשר

אבל לעיתי הנזק יהיה גדול מהתועלת, לדוגמא: יישרת את הקסטה והרכבת אותה חזרה, הג"גש שהתעקם כבר לא יהיה חזק כמקודם באותה נקודה וכשל נוסף עלול לגרום לנזק נוסף במערכת ההנע ואף לפציעה שלך [במקרה של סיבוך השרשרת במערכת למשל]. לא אומר שזה מה שיקרה אבל בהחלט זו סיטואציה אפשרית, ממליץ לך לוותר על החייאת הקסטה ולהבא להזהר יותר כשרוכבים בבוץ.

geostant

New member
בוץ ארור ../images/Emo46.gif

מי בכלל צריך אותו ?
תודה רבה על התשובה !

למעלה