יישון היין

האלי

New member
יישון היין

אני נמצא עכשיו בתקופה הקשה של "יישון היין" תקופה שבה רעיונות, דעות, מחשבות ותובנות מתגבשים בתוכי ומבשילים. כשיגיע הזמן שלהם הם יצאו ויהוו את השלב הבא בסולם שלי אל עבר עצמי. אבל התקופה הזו עצמה היא תקופה די מבאסת שבה אני מרגיש רחוק מעצמי ומהאושר שלי. אני יכול לחזור על תובנות שרכשתי בעבר, אבל הן נשמעות כקלישאות חסרות תוכן, כי פתאום אני עצמי לא ממש מחובר אליהן... בלבול גדול. אני יודע מה גרם לו אבל בכוונה לא מסיר את הגורם לבלבול כדי לראות מה יעלה מתוכו. כמו משחק קלפים, צריך לטרוף את הקלפים לפני כל סיבוב במשחק. אז אם מישהו ישאל אתכם איפה האלי, אתם יכולים להגיד שהוא טורף את הקלפים. שלכם, האלי.
 
בהצלחה האלי

בטריפת הקלפים ועצה קטנה אם אפשר? תנסה להנות ממנה ,יותר נכון תחליט שאתה נהנה ממנה ,גם אם היא קשה אני אישית מצאתי שכל קושי כזה מסתיים בעוד כמה צעדים קדימה שעשיתי ורק עצם המחשבה על מה שמחכה בסוף מהנה.
 
אפשר להצטרף למשחק?

את טריפת הקלפים תצטרך לעשות לבדך את אותו ישון היין תצטרך גם כן לעשות לבדך, בין החביות המדיפות ניחוח עץ תהנה... על אף הקושי על אף תחושת הריחוק מהאושר זכור תמיד את טעם היין המיושן הממתין לך בסוף
אפשר להגיע לוויסט מלווה בכוסית יין אדום?
 

העקשנית

New member
האלי-תראה אלו הצעות קיבלת../images/Emo48.gif

תהנה לך מהזמן. אתה יכול בין לבין לשתף אותנו כאן. כולנו עוברים את השלבים הללו. זהו שביל החיים.
 
למעלה