ייצוג עצמי

כוכי33

New member
ייצוג עצמי

אני רוצה לייצג את עצמי בשלב הסופי של גירושי לדעתי העו"ד לא "נלחם מספיק" ואני מרגיש שאם אני איצג את עצמי אז יש לי יותר סיכוי שאלתי היא האם יש עוד אנשים כמוני שמייצגים את עצמם והאם זה בכלל אפשרי מבחינת בית המשפט תודה רבה מראש אשמח לכל טיפ.

זכותך המלאה ליצג את עצמך

זה עוד לא הופך את זה למעשה חכם. אני מקווה שתקבלי את דבריי ברוח טובה, עו"ד אינו אמור להיות איזה חייל על לוח שחמט שעושה מהלכים לפי הוראות הלקוח. עו"ד הוא בעל מקצוע שאמור לתת לך שירות מקצועי מבלי להזדהות איתך מבחינה רגשית. חשוב שתביני את זה. מעבר לכך, אני מקווה שכשאת סובלת מכאבי שיניים את לא מבצעת בעצמך לעצמך טיפול שיניים, וגם כשאת חולה, את לא מחליטה בעצמך איזה תרופות לקחת, אם בכלל. מדוע אם כן את סבורה שאת מסוגלת לתת לעצמך שירות משפטי, שירות שכדי לתת אותו לזולת, אדם במדינת ישראל צריך ללמוד כמה שנים, לסיים תואר בהצלחה, לעבור התמחות ולעמוד במבחנים קשים? אנא תחשבי על הדברים האלה לפני שאת גורמת לעצמך נזק.

תגובה לייצןג עצמי

אכן את יכולה לייצג את עצמך. רצוי בכל זאת שתחשבי פעמיים האם גם מנקודת מבט אובייקטיבית הוא "לא נלחם מספיק".. או שמבחינה מקצועית- שככל הנראה את הדיוטית בנושא הוא פועל כנדרש. רצוי לדעתי לשוחח בגלוי עם עורך דינך יתכן ודברים שרואים משם לא רואים מכאן.

למעלה