ייצוג בכנסת, מתי?

good lovely

New member
אני מאמינה שלא יסתפקו באנג׳דה הזו

אבל לא יזיק מפלגה שתדאג לאוכלוסיה הזו...של ההורים.

אבל האינטרסים הם מאוד שונים בגילאים שונים

האינטרס של הורה לתינוק בן יומו שונים מאלו של הורים לילדים בני 3, או תלמידי בית הספר היסודי, ותלמידי התיכון.

גם אם נצא מהנחה שכנסת מכהנת 4 שנים מלאות - מה בדיוק צריך להיות במצע כדי שיהיה רלוונטי לכל אוכלוסיית ההורים?
השוואת חופשות בית הספר לחופשות ההורים? לא רלוונטי למי שהילד שלו עדיין לא בגן
סבסוד תחליפי חלב? לא רלוונטי למי שהילדים שלו לא צורכים תמ"ל. (וחוץ מזה שסבסוד צריך להגיע מאיזשהו מקום, ואז למה לא סבסוד למזון לחולי צליאק, או חיתולים חד פעמיים, או חיתולים למבוגרים או חולים סיעודיים...)

מה בדיוק מפלגה כזו יכולה לתרום שלא יכול לתרום נציג בכנסת שאכפת לו?

good lovely

New member
ייצוג בכנסת, מתי?

למה אף אחת במדינה הזו לא חושבת לקבץ קבוצת אמהות שתייצג אמהות באשר הן - בכנסת ישראל?!

אני שואלת כי לצפות שגברים יחוקקו חוק שהוא לטובת ההורים - זה דבר שהוא לא יקרה.
אולי יעשו ״טובה״ ויחוקקו חוק אחד או שניים, אבל חוק של ממש שבא לעזור להורה ולילד...חלום!

הורים, כשיש חגים וחופשות מה אתם עושים?
הרי יש הורים שעובדים, אז איך מסתדרים?

למה בזמן חופשות - של הילדים ההורה לא בחופש גם?
אני מבינה שמשתלם להיות מורה וכן אמא גם

מתי תקום מפלגת אמהות?! מתי?!??! רק מישהו שנמצא בנעליים שלנו יבין מה מגיע לאותם הורים.

אני מגזימה?

ההורות במדינת ישראל ממש מסרסת הורות, אין הגדרה אחרת

אם כבר אז אצביע למפלגה שתתחייב לעשות מהפך בחינוך

להשקיע שם הרבה משאבים (בבתי הספר עצמם, לא במטה המסורבל של משרד החינוך שיש לקצץ בו בדחיפות), לגייס כ"א מצויין ואיכותי בלבד להוראה, להקטין מס' תלמידים בכיתה באופן דראסטי,, להשקיע במעבדות ובאמצעי הוראה מגוונים ועוד ועוד..
בקיצור- מהפכה חינוכית.
בייביסיטר לילדים? (עם כל הכבוד לכך שיש באמת בעיה בתחום הזה של מס' ימי חופש אל מול פתרונות ממוסדים לילדים בימים הללו).
אם זו האג'נדה העיקרית של ההורים בארץ ולא החינוך המחורבן שמקבלים ילדיהם (מי פחות ומי יותר), אז לא, זו לא מפלגה שמעניינת אותי.

דווקא בלהבטיח מהפכות שר החינוך הנוכחי מצטיין

לא רוצה "מהפכות". רוצה תהליכים הדרגתיים ומושכלים לכיוון הנכון.

הוא הבטיח מהפכה ערכית בעיקרה, לא תקציבית

ואם המהפכה היא תוספת סטודנט הוראה לכיתה במקום הקטנתה, אז זה לא ילך לשום מקום מהותי.
בפינלנד עשו מהפכה, בפולין עשו מהפכה. לא תהליכים הדרגתיים אלא מהפכה, ורואים תוצאות.
לאו דווקא מאשימה את שי פירון. הוא ניסה לתמרן במסגרת התקציבית והפוליטית (כולל ארגוני המורים) שניתנה לו.

למעלה