ייצוא טבלאות mysql

push20

New member
ייצוא טבלאות mysql

שלום, יש לי אתר שאני צריך לשים בו מסדי נתונים שבכבר מוכנים על המחשב שלי. באתר יש אפשרות ליצור את הטבלאות דרך קובץ שמכיל שאילתות SQL. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שמאפשרת ליצור קובץ SQL עם כל המידע של מסד הנתונים? תודה רבה!

lizard

New member
לא ממש הבנתי...

יש לך מסד נתונים על המחשב שלך ואתה רוצה להעביר אותו למחשב מרוחק? האם במחשב המרוחק יש לך אופציה להעביר קבצים לMYSQL? אם כן, תעשה DUMP לבסיס נתונים שאותו אתה רוצה להעביר ותעלה את זה לשרת.

push20

New member
סליחה על הבורות אבל

מה זה DUMP ואיך אני עושה את זה? על השרת שלי יש אופציה להעלות קובץ SQL שמכיל את ההוראות ליצירת מסד הנתונים. תודה!

lizard

New member
אני לא יודע איך זה בחלונות

בלינוקס יש לMYSQL פקודה בשם mysqldump שאיתה אתה מגבה את בסיס הנתונים. את הגיבוי אתה מעלה לשרת שלך.

yuvallb

New member
phpMySQL

phpMySQL היא תוכנה חינמית טובה לניהול MySQL בין השאר אפשר לעשות איתה dump לבסיס הנתונים. dump זה אומר לייצר קובץ טקסט שמכיל את כל הפקודות ליצור מחדש את בסיס הנתונים. (אפשר לעשות dump רק למבנה, רק לנתונים או לשניהם) כלומר ייצוא של הדטבייס.

אמיר ט

New member
ייצוא טבלאות מ mysql

אם אתה עובד עם MYSQL על המחשב שלך, יש לך תוכנה שבאה עם MYSQL שנקראת mysqldump, התוכנה הזאת מייצאת לך מסד\טבלה\טבלאות\נתונים לקובץ SQL שאותו ניתן בבוא העת להכניס למסד אחר. השימוש בתוכנה הוא הכך:
mysqldump [-u USER] [-p] [-d] DB_NAME table1 table2 table3.... > SQL_FILE.sql​
הפרמטרים u ו p, הם סטנדרטיים כמו בשאר כלי MYSQL, משתמש וסיסמא. הפרמטר d אומר אם לייצא גם את הנתונים או רק את המבנה של הטבלאות מסד. כמובן שהקובץ שיוצא הוא בעצם קובץ טקסט שתוכל לשנות אם תרצה.

למעלה